Головний убір

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем malyatko, 16 Грудень 2007.

1. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Відповідь: Головний убір

О так ,для мене ця темка теж стає актульною-мерзну..... Цікаво що нового запропонують нам дизайнЬОри цієї осені -зими...

2. Pola

Pola New Member

Я теж вважаю,що головне,щоб тепло було.Здоров'я то не ,,залізне''.А щодо краси,то зараз є настільки великий вибір головних уборів...що можна знайти все,що забажаєш.

3. Skrynya

Skrynya Member

А я думала, що то я одна така "модна" була в школі, виходжу з дому, поки мама дивиться у вікно, махає "па-па" - я в шапці! А відійду далі - даю шапці "па-па" і в сумку її! Хоча що гарного без шапки в мороз напевне ніхто не знає! Тепер кутаюсь по повній програмі, хоча шапки не дуже люблю.
    А ще таке питаня ви виставляєте волосся з під шапки в мороз, чи ховаєте?

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я не можу ходити в шапці. бо в мене гривка пригинається і коли я знімаю шапку , то на голові такий "шухєр". Вже два роки ходжу в капішоні. Але думаю, що тре шукати якусь альтернативу...може хтось підкаже, що з тим робити? який головний убір вибрати?

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

ніц не підкажу, бо маю таку саму проблемy. В шапках не ходжу категорично, мордочка закругла, скажем так :)

6. Sara

Sara Well-Known Member

Дівчатонька, а спробуйте вязати хустини по різному та по модному. Хоча я також не люблю шапок, бо у мене коротка стрижка, то коли шапку знімаю, то на голві таке, що аж сміх розбирає:girl_haha:. Але маю тенденцію до захворюваності гайморитом, тому намагаюсь з головою не жартувати.

7. Skrynya

Skrynya Member

8. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

І у мене те саме. Капюшони forever!
    Я собі куртки-пальта вибираю такі, щоб капюшон був теплим і зручним.

9. UnLikE

UnLikE Фотограф

не розумію.. в мене теж є гривка, але я шапку нормально вдіваю поверх неї всьо класно ледить, потім знімаю і "як ні в чьом нє бивало" :girl_spruce_up:
    я люблю зручні і теплі шапки, маю одну, в якій вже хожу 2ий рік, але єдиний в ній недолік, це те що вона яскраво-оранджевого кольору, при тому що в мене куртка і взуття таких тьмяних зелених/чорних кольорів... воно просто сімшно)) йду і голова світиться))))

такшо хочу шапку якусь не таку яскраву,а форма могла б бути навіть така сама...
    А шарфіки я не носила досі ніколи, тільки того року мене "приперло" :)

10. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Я завжди ходила в головних уборах,дякую за це мамі,що привчила з дитинства.Так і дотепер люблю,щоб було тепленько,зручненько,модненько.:girl_spruce_up:Надаю перевагу комплектам шапок або кашкетів з шарфами.Дуже подобаються в*язані шапочки з шарфами.Маю 1 комплектик ,де шарф десь точно 3 метра має.:girl_claping::girl_in_love:

11. LILY

LILY Well-Known Member

ооо........ ця тема для мене болюча,мама завжди кричить одінь шапку а я в дівки бавлюсь, завжди стараюсь купувати верхній дояг з капішоном,від шапок мене голова болить (тисне),свербить лоб, і чолка потім вєєром,і голова швидше жирніє, а капішончик класна штука!!!

12. La esposa

La esposa Moderator

Ходи в Головний убір :ninja:

Мммм, 2, 3, 4 - клас :girl_yes2: маю кілька зимових, мама шила :) а осінні - це ідея :)

думаю, тобі класно в ньому, в тебе ж лице видовжене, а мені з моїми щоками навіть

не поможе :girl_wink:

13. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

та лан, зато мене знаєш як видовжує - на Собчак мабуть схожа стаю, так що не тре себе отак зразу програмувати

До того ж - я навела лише кілька прикладів - а насправді ж фасонів є море!

14. La esposa

La esposa Moderator

Ти мене надихнула до пошуків.

Куплю собі на зиму отаку шапку (ще з минулої зими пригледіла, хочу білу):

Таке щось подобається, але треба мати під що носити...

а осіннє хай-но тільки виставлять - піду міряти :)

15. Vendy

Vendy Active Member

а в мене завжди проблема з шапками, ніяк не можу підібрати своє. Спочатку куплю, а потім незадоволена. Але шапки носити треба! Сама дивуюся, як люди ходять без шапок. Я зимою дуже мерзну, що навіть і в шапці деколи холодно, а вони без шапок:confused:

16. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

я майже всю зиму без шапок
    маю шапку адідас, так до зим. спорт. костюму, коли десь в гори їдемо
    і ще одна на лижі
    сильно холодно - тоді куртки, шубки з капюшонами - мені не холодно

17. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Постала у мене проблема щодо вибору шапки.
    Ніколи не носила (дитинство не рахується), не любила їх, а тепер мушу "подружитися" з ними.
    Шукаю шапку ось такого плану
    Але або я їх не бачу у Львові, або вони не хочуть "знайомитись".
    Підкажіть де шукати?

18. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Обожнюю шапки)Маю кілька гарних)
    Останню купила в Єврошопі, фасон "чукча в чумі", 100% шерсть)

19. Astra

Astra New Member

чи-то в барахолці, чи-то в дефіла бачила комплект шапка-берет і шарф коричневого кольору (і чому я тоді не зберегла посилання....) на жіночці-моделі, тепер все обдивилась - немає! може хтось побачить скиньте ссилку, дякую
    п.с. хочу купити мамі:)

---------- Додано в 17:55 ---------- Попередній допис був написаний в 17:51 ----------

aknytsU такі шапки схожі в трікобаксі http://trikobakh.com/katalog/-2013-...ge=flypage.tpl&category_id=13&product_id=3189 тільки чорного немає...

20. Kolomyianka

Kolomyianka New Member

Люблю головні убори. Найбільше певно берети і капелюшки. Але намагаюся відтягнути їхнє носіння як найдальше, бо люблю робити зачіски, а вони під шапками мнуться:girl_sad: хочу купити гарного капелюшка. Може, хтось знає де продаються капелюшки у Львові? ( Крім площі Ринок, бо там дивилася, але нема того, що я хочу:sad: зате є гарні берети:))