Відповідь: Головний убір О так ,для мене ця темка теж стає актульною-мерзну..... Цікаво що нового запропонують нам дизайнЬОри цієї осені -зими...
Відповідь: Головний убір Я теж вважаю,що головне,щоб тепло було.Здоров'я то не ,,залізне''.А щодо краси,то зараз є настільки великий вибір головних уборів...що можна знайти все,що забажаєш.
Відповідь: Головний убір А я думала, що то я одна така "модна" була в школі, виходжу з дому, поки мама дивиться у вікно, махає "па-па" - я в шапці! А відійду далі - даю шапці "па-па" і в сумку її! Хоча що гарного без шапки в мороз напевне ніхто не знає! Тепер кутаюсь по повній програмі, хоча шапки не дуже люблю. А ще таке питаня ви виставляєте волосся з під шапки в мороз, чи ховаєте?
Відповідь: Головний убір Я не можу ходити в шапці. бо в мене гривка пригинається і коли я знімаю шапку , то на голові такий "шухєр". Вже два роки ходжу в капішоні. Але думаю, що тре шукати якусь альтернативу...може хтось підкаже, що з тим робити? який головний убір вибрати?
Відповідь: Головний убір ніц не підкажу, бо маю таку саму проблемy. В шапках не ходжу категорично, мордочка закругла, скажем так
Відповідь: Головний убір Дівчатонька, а спробуйте вязати хустини по різному та по модному. Хоча я також не люблю шапок, бо у мене коротка стрижка, то коли шапку знімаю, то на голві таке, що аж сміх розбирає. Але маю тенденцію до захворюваності гайморитом, тому намагаюсь з головою не жартувати.
Відповідь: Головний убір Мені подобаються шапки такого типу: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:mDjiy9PvdnPebM:http://rs.foto.radikal.ru/0709/bb/551c1f24d526.jpg
Відповідь: Головний убір І у мене те саме. Капюшони forever! Я собі куртки-пальта вибираю такі, щоб капюшон був теплим і зручним.
Відповідь: Головний убір не розумію.. в мене теж є гривка, але я шапку нормально вдіваю поверх неї всьо класно ледить, потім знімаю і "як ні в чьом нє бивало" я люблю зручні і теплі шапки, маю одну, в якій вже хожу 2ий рік, але єдиний в ній недолік, це те що вона яскраво-оранджевого кольору, при тому що в мене куртка і взуття таких тьмяних зелених/чорних кольорів... воно просто сімшно)) йду і голова світиться)))) такшо хочу шапку якусь не таку яскраву,а форма могла б бути навіть така сама... А шарфіки я не носила досі ніколи, тільки того року мене "приперло"
Відповідь: Головний убір Я завжди ходила в головних уборах,дякую за це мамі,що привчила з дитинства.Так і дотепер люблю,щоб було тепленько,зручненько,модненько.Надаю перевагу комплектам шапок або кашкетів з шарфами.Дуже подобаються в*язані шапочки з шарфами.Маю 1 комплектик ,де шарф десь точно 3 метра має.
Відповідь: Головний убір ооо........ ця тема для мене болюча,мама завжди кричить одінь шапку а я в дівки бавлюсь, завжди стараюсь купувати верхній дояг з капішоном,від шапок мене голова болить (тисне),свербить лоб, і чолка потім вєєром,і голова швидше жирніє, а капішончик класна штука!!!
Відповідь: Головний убір Ходи в Головний убір :ninja: Мммм, 2, 3, 4 - клас маю кілька зимових, мама шила а осінні - це ідея думаю, тобі класно в ньому, в тебе ж лице видовжене, а мені з моїми щоками навіть не поможе
Відповідь: Головний убір та лан, зато мене знаєш як видовжує - на Собчак мабуть схожа стаю, так що не тре себе отак зразу програмувати До того ж - я навела лише кілька прикладів - а насправді ж фасонів є море!
Відповідь: Головний убір Ти мене надихнула до пошуків. Куплю собі на зиму отаку шапку (ще з минулої зими пригледіла, хочу білу): Таке щось подобається, але треба мати під що носити... а осіннє хай-но тільки виставлять - піду міряти
Відповідь: Головний убір а в мене завжди проблема з шапками, ніяк не можу підібрати своє. Спочатку куплю, а потім незадоволена. Але шапки носити треба! Сама дивуюся, як люди ходять без шапок. Я зимою дуже мерзну, що навіть і в шапці деколи холодно, а вони без шапок:confused:
Відповідь: Головний убір я майже всю зиму без шапок маю шапку адідас, так до зим. спорт. костюму, коли десь в гори їдемо і ще одна на лижі сильно холодно - тоді куртки, шубки з капюшонами - мені не холодно
Відповідь: Головний убір Постала у мене проблема щодо вибору шапки. Ніколи не носила (дитинство не рахується), не любила їх, а тепер мушу "подружитися" з ними. після залу волосся, хоч і висушене феном, проте відчуваю дискомфорт, коли виходжу на вулицю Шукаю шапку ось такого плану Але або я їх не бачу у Львові, або вони не хочуть "знайомитись". Підкажіть де шукати?
Відповідь: Головний убір Обожнюю шапки) Мерзну дико)) Маю кілька гарних) Останню купила в Єврошопі, фасон "чукча в чумі", 100% шерсть)
Відповідь: Головний убір чи-то в барахолці, чи-то в дефіла бачила комплект шапка-берет і шарф коричневого кольору (і чому я тоді не зберегла посилання....) на жіночці-моделі, тепер все обдивилась - немає! може хтось побачить скиньте ссилку, дякую п.с. хочу купити мамі ---------- Додано в 17:55 ---------- Попередній допис був написаний в 17:51 ---------- aknytsU такі шапки схожі в трікобаксі http://trikobakh.com/katalog/-2013-...ge=flypage.tpl&category_id=13&product_id=3189 тільки чорного немає...
Відповідь: Головний убір Люблю головні убори. Найбільше певно берети і капелюшки. Але намагаюся відтягнути їхнє носіння як найдальше, бо люблю робити зачіски, а вони під шапками мнуться хочу купити гарного капелюшка. Може, хтось знає де продаються капелюшки у Львові? ( Крім площі Ринок, бо там дивилася, але нема того, що я хочу зате є гарні берети)