Відповідь: Головний убор напевно не вас, бо ми в різних частинах Львова жили... але памятаю, я ходила до школи зі своєю однокласницею, і вона завжди ховала шапку і шалик, (шоб не дай Бог, хтось в школі не побачив її в шапці ) аж поки не захворіла на запалення легенів.
Відповідь: Головний убор Терпіти не можу шапки, мені не пасують абсолютно, купила декілька штук як мороз сильний був, але все рівно не ношу. Для мене ідеальним варіантом є капішон, зовсім не холодно, та й вдягаю його швидше від вітру ніж від морозу. А от чоловік вже при т-рі нижче +10 шапку вдягає.
Відповідь: Головний убор а мені найбільше до вподоби, коли посиніла дівчина без шапки та рукавичок йде попід руку із справжнім пацаном, який шапку натягнув аж на очі, руки в рукавичках та ще й в кишенях. Це ж вона така простоволоса і в коротенькій спідничці для нього закутаного так старається і мерзне, а йому тепло і добре. оце українська логіка стосунків
Відповідь: Головний убор В мене чоловік шапки не носить зимою, я вже і просила, і сварилася, і шапку дарувала - ніяк, помиє зранку голову - і на роботу. Махнула рукою, його голова, хай робить, що хоче.
Відповідь: Головний убор :D:D:D:D:D:D:D:D:D Я так ніколи не робила. Як не сподобалася я в шапці, то до побачення. :D
Відповідь: Головний убор Вам треба поговорити з моїм чоловіком, бо його жінка точно так само поступає. Він бідний вже нічого й не каже. :D
Відповідь: Головний убор Якісь хлопи дивні...А.коли мєнінгіт привіт скаже,то клопіт кому? Я теж не переварюю шапок,але біда вже навчила.минулої зими їньчав,як кіт з болю.Ну його в баню,таке вимахоньство...
Відповідь: Головний убор Ех...В школі така сама була Коли йшла до школи, то ховала шапку.А коли поверталась до дому - вдягала. Але мене досить швидко "розкусили".:D Коли приходила до дому, батьки мацали голову, якщо холодна зразу получала "люлей":D
Відповідь: Головний убор ну, менінгіт -- інфекційна хвороба... але застудити можна багато чого.... я не можу знайти собі якогось пристойного капелюха, то ношу таке, що й більшість.....
Відповідь: Головний убор Я однозначно ЗА головні убори. Я теж часто ношу капішон, бо це дуже зручно. Дуже полюбляю беретки. Але в холоднечу з "голою" головою - це жахливо, яка ж тут мода чи щось типу цього. Знаю, що є люди, які просто не можуть натягнути шапку на голову, але відверто кажучи, просто не розумію цього, може тому, що сама ношу їх. Мій чоловік теж носить шапку, і всі мої друзі теж. Ну любимо ми тепло, що ж тут зробиш
Відповідь: Головний убор до речі, це дуже негативно впливає на стан волосся, шкіру голови і якщо жінка хоче бути доглянутою - слід про це не забувати
Відповідь: Головний убор Звичайно, не слід забувати про своє здоров'ячко!! Але ж всілякі гарненькі шапочки, капелюшки та беретки - це ж гарно!!
Відповідь: Головний убор дуже дякую всім за висловлення думки та навадення прикладів з життя на дружину деякі аргументи вплинули, хоча можливо я також передивлюсь свою позицію і не буду так придиратись. дякую всім
Відповідь: Головний убор може вашій дружині гарну шапочку сьогодні принесе святий Миколай і їй вона так сподобається, що вона не зможе відмовитися носити цей подарунок?
Відповідь: Головний убор У мене з тими шапками прсто біда.Вони мені не личать.Скільки мама сварилась, скільки тих вже шапок було, але всі вони так і залишились самі по собі, а голова моя завжди" гола".В школу як ходила ще в молодших класах, то без шапки ніяк не можна будо ні вийти , ні зайти, бо мама з балкону до самої школи проводжала.А ось зараз треба буде щось купити, бо їхати у Львів..та й Макс гризти буде, переживає щоб не захворіла.Треба ж...я його слухаю більше ніж батьківаж смішно
Відповідь: Головний убор нічого смішного..... якщо батьків не слухаєте -- або вже дорослі, або дорослішаєте.... у всіх такий час був.... а прислухатися до думки свого хлопця -- це зовсім інше....