Відповідь: Голос країни 100 відсотків! Мені так не сподобалось, як вони почали дивуватись, що вона дочка Н. Матвієнко, що то капець, все якось так наіграно було... І вона вся така із сєбя, типу хто ви всі такі! Ну не подобається вона мені зовсім!
Відповідь: Голос країни Я щось такого не помітила... Вона мені навпаки здається досить скромною. Певно, то все мої рожеві окуляри. А на останньому виступі вона мені дуже сподобалась.
Відповідь: Голос країни Пісня шикарна ( вже котрий день її наспівую ), виконання на четвірочку. А Руслана мені тут зовсім не сподобалась, маю на увазі, те як вона себе поводила на сцені. Оті її присідання, то жах... http://www.youtube.com/watch?v=E_0WwPCIZSU
Відповідь: Голос країни http://www.youtube.com/watch?v=lNwL86fna1k Так люблю цю пісню, проте в її виконанні було якось "не альо"! Не думаю, що вона переможе! Чимало є достойних! Особисто, не бачу її навіть у фаворитах.
Відповідь: Голос країни Зайшла в темку, щоб саме таку думку висловити з приводу дуету. Руслана вела себе так неприродньо, оті викручування ззаду Стаса то жесть, ну а присідання...мені аж незручно то чудо було дивитися.
Відповідь: Голос країни ой, не бачила того ефіру, рідко попадаю на те шоу, але - о та...це було дивно, думаю справа у каблуках, їй ж не дуже комфортно у них і це видно. Ну якшо порівнювати, то виступ Арбєніної і Пономарьова був точно кращим і більш емоційнішим, як на мене =)
Відповідь: Голос країни точно, я теж звернула увагу, таке враження, що не присівши вона і співати не може, виглядало дико, направду
Відповідь: Голос країни пісня гарна. але акщо Стас заспівав на 4 ( і то з натяжкою ), то Руслана навіть до 3 не дотягнула. співала ніби перший раз на сцені. IMXO. і таке в мене склалося враження ніби вона в того бідного хлопа щось хотіла, і обнімала, і терлася, і хороводи виводила. а він стоїть каменем і не розуміє її посягань хоч Руслану я дуже поважаю, але зразу видно що цей образ ( пісня , одяг, каблуки) не її.
Відповідь: Голос країни Єдине, що мені подобається у цьому шоу - це те, що тут хоч трохи співають українською (порівнюючи зі схожими проектами на нашому телебаченні). А так - нічого особливого... Що до виконання Стаса та Руслани, то тут дійсно не ту пісню вони собі обрали. Руслана і вокально не найкраще виглядала, імхо.
Відповідь: Голос країни Щось затихло в цій темці. А хто дивився в понеділок? Матвієнко досить гарно співала вже не народну пісню. А кого вигнали? ---------- Додано в 10:41 ---------- Попередній допис був написаний в 10:39 ---------- Взагалі в шоу вболіваю за Арсена Мірзояна і Катю Грачову навіть відправляля за них смс
Відповідь: Голос країни Я вболіваю за Тоню Матвієнко. Вважаю, що її голос справді неординарний. З останнього ефіру (14.08) мені сподобався виступ Наталії Гордієнко. Справді не чекала, що вона може так красиво виконати пісню українською. Також сподобався виступ Каті Грачової. Хочу щоб вигнали Сергія Юрченка, нічого особливого у ньому не бачу. Чекаю наступного ефіру, хочу подивитися чим на цей раз здивує Тоня Матвієнко.
Відповідь: Голос країни мда.. хочеться сказати одне.. - "а шо то було??? " для порівняння переглянула дует Пономарьова з Арбєніною - сильно, зачіпає, та ще й українська пісня.. мене взагалі дивує те що "закордонні продюсери" на шоу - підтримують українську пісню більше чим наші... навіть Діана на минулому шоу була вбрана в українське, було приємно голос неординарний - але не "сильний" і не "душевний"...
Відповідь: Голос країни Диана Арбенина готовит "Ночным снайперам" вторую солистку Новую протеже известная исполнительница случайно встретила в Киеве на местном конкурсе «Голос Краины». Диана Арбенина готовит "Ночным снайперам" вторую солистку, 26-летняя Наташа Гордиенко наравне с остальной творческой молодежью Украины пришла попытать счастья, а оценивала таланты юных исполнителей как раз Диана Арбенина. - Мне понадобилось всего десять секунд, чтобы понять, насколько талантлива эта девочка, - рассказывает лидер группы «Ночные снайперы». - Я тут же предложила ей сотрудничество. Вокал у нее сильный, и она прекрасно вписывается в наш коллектив. Наталья Гордиенко на Украине популярна в узких кругах, она фронтвумен группы «Супердiвка». Пока девушка не собирается бросать родной коллектив на произвол судьбы, но и от предложения популярной певицы тоже не отказывается. Диана не торопит Наташу с решением, однако постепенно приобщает к миру российского шоу-бизнеса. Презентация нового голоса группы «Ночные снайперы» состоялась совсем недавно. Московская публика приняла новую солистку на "ура". Переглядала на офіційному сайті рейтинг учасників: Тоня Матвиенко - 21% (2936) :khomyak::khomyak::khomyak: Мила Нитич - 15% (2142) Наталия Гордиенко - 11% (1593)
Відповідь: Голос країни Мдя.. Свідомо не коментувала це шоу, бо ні його правила, ні рівень суддів, ні їх "чесність, справедливість і неупередженість", ні підбір пісень не вражають. Але Мірзоян у фіналі... Нічогенький собі "голос країни" і народний улюбленець... Вже не здивуюся, якщо це чудо переможе.
Відповідь: Голос країни А хто вилетів/залишився з Пономарьовських і Русланівіців? ---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ---------- Тс-с-с-с, у нас тут його люблять) Він і справді "народний улюбленець".А Міла щось не дуже, при всій повазі до її розкішного голосу і вправності.
Відповідь: Голос країни У-у-пс.. Мовчу, мовчу.. Може, він і правда у фіналі всіх порве і виправдає народну любов . Я ще не визначилася остаточно, за кого вболіватиму..
Відповідь: Голос країни Я за Мірзояна і Грачову, а хтось скаже, кого повиганяли і хто лишився? А я не розумію, як Матвієнко протрималася досі, от її тягнуть за вуха. Кожного разу Руслана наголошує, що саме її голос- це голос країни. Вчора не сподобався виступ Логая і Міли.
Відповідь: Голос країни Так усьо ж прааавильно, це щоб несподіванки потім не було)) Щоб ми потроху звикали))
Відповідь: Голос країни Я Арбєніну канєшно поважаю, але не зрозуміла я тих 100%. Вірніше, зрозуміла, але якось то нефайно вийшло. І Пономарьов мене черговий раз "порадував": 70% до 30 % (якщо не помиляюся). Хоч Ситник і мій фаворит, але вчорашня Грачова не на стільки відсотків заслужила.