Голос країни

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Капризуля, 6 Червень 2011.

1. Tikaba

Tikaba New Member

Відповідь: Голос країни

Цікаво так : два грузини - дві українські пісні:) Ото - зе бест, вболіваю за нього ще від сліпих прослуховувань. Мікаель дуже сподобався. Христина - і знову народна пісня. Я дуже люблю народну музику, але хотілося б якогось розмаїття. Мені особисто дивно, що вона пройшла:-D
    Писи. Тіна Кароль така задумлива і такий погляд печальний. Дуже мені її шкода:-(

2. kati

kati Well-Known Member

тільки чи щось інше вона заспіває? хотілось би поччути...

3. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Угу(
    Сидить, начебто і посміхається, і за сценою слідкує, але думками десь дуже далеко...
    Але молодець, що продовжила участь у шоу.

4. Pozitiv

Pozitiv New Member

Всією сім"єю шлем смс за Мельника!!! Він такий різносторонній, здається може заспівати любу пісню! МОЛОДЕЦЬ!

5. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

А хто мені скаже, чого він ТАК ридав? Я розумію, буває, розчулився, якісь особисті переживання, ну, просльозився, але отак нестримно плакати... І пісня ніби не аж така зворушлива...

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

творча емоційна людина, мені зовсім не дивно. Пісня таки дуже емоційна, а мусить бути лиш зворушлива? :)

7. Gala

Gala Well-Known Member

А що з нею? Пропустила початок.....

8. Vittoriya

9. Gala

Gala Well-Known Member

10. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

навряд
    і їй нічого іншого співати не треба
    ти ж напевно не очікуєш від Вакара, шо він заспіває, як Меладзе чи як Пономарьов, таксамо як від Ніни Матвієнко ніхто не очікує, що вона заспіває як Земфіра, наприклад
    комусь джаз нра, комусь хорова капела, комусь руска пупса, а комусь фолькльор
    то брєд, шо раз голос країни то має заспівати різними виконаннями супер0пупер гут
    Христина дуже гарно співає в жанрі фолькльор

11. Allo

Allo Active Member

В принципі, так, але, на мою думку, для того, щоб пройти далі, їй треба буде дуже сильно постаратися.

12. kati

kati Well-Known Member

то не брєд, то формат шоу- потім з тим фольклором шо робити?
    Думаю їй таки дадуть на подуфіналі не народну пісню, цікаво послухати

13. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Мені дуже подобається, в нього голос як сказав Славко "чудо" але найбільше манить те, що чорношкіра людина так чуттєво може співати про чужу країну і на чужій мові, супер. Дуже шкода , що люди не проголосували, я впевнена, що вони не голосували тільки через те, що він темношкірий, така ж доля наступного разу може чекати і на Ото. Я , так само як і Вакарчук очікувала, що у півфіналі буде Блез та Ото. Христина найбільше мені сподобалася на кастингу, минулого разу взагалі був повний провал, що мені в ній найбільше не подобається, її відношення до Пономарьова, не гарно себе поводить. А тепер про Ото, це любофффф, співає суперово , ммм який він прикольний.
    Ще мені подобається Артем, коли він заспівав на боях "Соколята" то по нас з чоловіком, пробіг табун кінських мурах, і відтоді ми є його шанувальниками, дуже гарний голос у нього і зовнішність приємна.

14. Tikaba

Tikaba New Member

Так ніхто не говорить, що Христина погано співає фолькльор. Але вчора Ото заспівав також народну пісню і заспівав дуже класно. І до того показував неперевершений спів і різноплановість, як і Артур. Моя думка, серед усіх хто залишився Христина - не найдостойніша.

15. Vittoriya

от власне, краще в одному стилі, але якісно і по-справжньому, а не так і там, і сям, а в результаті ніяк...

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ----------

дивне питання, навіть не хочеться на нього відповідати.... З таким підходом людей до свого, то точно ніц не робити...

16. kati

kati Well-Known Member

Вітторія, не треба так буквально і емоційно сприймати мої слова:girl_nea: Я ж не кажу, що народ. творчість то фуфло....йдеться лише про це шоу, в якого є свої рамки, і на мою думку, артист, який виконує лише народні пісні не буде тут переможцем.

17. Vittoriya

а чому не може? А хто може? Лиш попса? То якось виходить дуууже однобоко. А мені би приємно було бачити різнопланових артистів, бо отаких наприклад як той же Артем є маса, хоч співає добре. Ну от переможе він, стане на одного такого самого більше. І що? Загубиться в тому всьому.. От я кілька днів тому мала змоу поспілкуватися з молоддю польскою українського походження. То вони так піднесено говорили про те, що от Україна так підтримує фольклор, то розвиває, не забуває, що Польщі до того далеко. А я собі в той час думала-наївні.. В нас то на рівні гоп-ца в театрі на масовому концерті на день Злуки, чи день незалежності, так для галочки. А можна ж в маси то нести і робити то якісним і правдивим продуктом.

18. Nastylove

Та звісно ж можна! І треба. Але ж Ви припускаєте, що є певна категорія людей, яким фольклор може не подобатись, як вид мистецтва. Просто не подобатись, як рок, чи "клубна" музика і т.д. Чи апріорі ми маємо від нього бути в захваті бо то "своє"?
    Нічого не маю проти фольклору, і проти Христини, але в рамках шоу почути від неї щось інше було би цікаво.

19. Vittoriya

ну то власне для того і є багато виконавців, усім до смаку. Де я писала, що всі то мають любити? А якщо я не люблю дешеву попсу, то чи я маю її слухати? Ні і я того й не роблю.

20. Nastylove

Наприклад тут

Але я зовсім не про те. Хочеться від Христини почути щось інше, не фольклор. Бо, здається, Ви Вітторіє, десь раніше писали, що оцінити вокальні дані при виконанні фольклорних пісень дуже важко, і не потрібно, бо в цьому жанрі беруть іншим, але ж цікаво...)