Голос країни

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Капризуля, 6 Червень 2011.

1. Tikaba

Tikaba New Member

Відповідь: Голос країни

Абсолютно не згідна з вибором Славка, щодо вибору Христини Соловій. НМСД Роман Бабак співав набагато краще:-D

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а мені жоден з них не сподобався, інтонаційно дуже плавали, якісь аткі голоси не стійк, я того страшно не люблю, коли не чути чітко нот, переходів , а так всьо плииве..
    Але я всерівно за Христю, бо вона оригінально співала. Просто від сильного хвилювання у неї дрижчав голос і від того поплила інтонація. Насправді це дуже важко, я колись співала і знаю як то, коли треба перебороти шалений страх, а не можеш і від того сама ж чуєш, що пливе все, а ніц зробити не можеш. Але то з досвідом пройде, а вона заслуговує на то, щоби розвиватися і бути на сцені. А от у того хлопця голос такий трохи стандартний, таких є стільки зараз, що ну просто не вражає вже.

3. Liona

Liona Well-Known Member

мені дівчину мулатку шкода, що не пройшла ( і Зоряну, яка "Верше" співала.
    Христина таки слабенька, якщо об'єктивно. Хлопця шкода, заспівав він набагато краще від Христі (

4. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Теж так вважаю. На відміну від Бабака дівчина заспівала невиразно. Славко вразив вибором, виглядало несправедливо.

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ----------

Мої симпатії на боці Блеза, але, якщо порівнювати їх виступи - Олізе, безумовно. Особливо нецікаво те, що Блезу дали вдруге українську пісню. Виглядало, як розрахунок. Так само, як у випадку з "Соколятами". Виконання пісні мене глибоко розчулило, але.. Скрипка вбив наповал) Якщо його пісня так переконує (батько 2х синів), незважаючи ні на що, то для чого давати її співати? Якщо це приносить перемогу "автоматом"?

5. Liona

Liona Well-Known Member

угу, мене також дратує таке відверте спекулювання на текстах пісень (

6. Vittoriya

а мене денервує їхнє приговорення при тому, що от кожен українець мав би так як отой . Ех, а самі ж навіть тою українською не говорять (Вакарчука не маю на увазі :)), але отой такий несправжній патріотизм виводить з себе...

7. Finya

Я думаю, мова йде про НЕ західних українців)

8. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Ту пісню він заспівав дійсно чудово. і видно, що в хлопця голос є і він не співак однієї пісні, як деякі учасники. Тому не думаю, що Скрипка проголосував за нього тільки тому, що в нього 2 синів. В шоу звучало багато виграшних пісень, але ж не всі виконували їх ідеально, і не всім це допомагало.

9. Vittoriya

а я просто свою думку висловила, щодо того як я то сприймаю :)
    І до речі про Соколят, капець, просто зворушило виконання... Я взагалі ту пісню дуже люблю, Хурсенко то був улюблений співак мого тата і Соколята лунали у нас з дитинства. Але хлопець дуже душевно виконав. От якраз той момент, про який Вакарчук колись казав-коли то виконання чіпає десь там всередині.

10. Finya

Тому і несправедливо) Зрозуміло, що така пісня зворушить, а шлягер, виконаний іншим виконавцем, ні. Бо мета його інша. Не треба ставити такі речі в один ряд, на "боях" це передає всі карти в руки одного.

11. Vittoriya

ну не дуже згідна, бо я власне говорила про виконання, а не про самі пісню. Хтось би інший її заспівав, то би може і не дало того ефекту. А те, що Скрипка про синів подумав, ну просто він так то душевно заспівав, що певно що задумався :)

12. Finya

Може) А може, дало б)
    Погодьтеся, все-таки, пісня на тему дітей і батьків, виконана українською мовою, має набагато більше шансів сподобатися, ніж та, друга)

13. Liona

Liona Well-Known Member

Навіть не знаю, за кого вболівати... Дуже подобається Соня (Агілеру співала на ринзі)... Ще дуже подобався голос дівчини з команди Пономарьова, якак на сліпих прослуховуваннях співала "Небо Лондона" Земфіри (в яскраво-лимонній сукні). Тільки от не пам'ятаю її на ринзі, мабуть пропустила той день. Вона пройшла?

14. Vittoriya

вона не пройшла, тобто на сліпих пройшла, а в дуеті вилетіла

15. Vittoriya

А шо так тихо тут? Я одна дивлюся аж з Польщі Голос? :D
    Хтось там казав, що в Христі Соловій голосу нема, ну-ну. А от нині така "голосиста" блондинка Скрипки "співала" так, що я мусила звук вимкнути, бо то було завивання-крики і тааак фальшиво, бее... Рада, що вона не пройшла :D, а Христині пасує таки фольклор, то її, і не тільки український. І голос має сильний.

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

А мені сьогодні шось ніхто не сподобася... хіба Артур і то трошки.
    І Христина шось не дуже.

17. Vittoriya

А мені взагалі вся команда Вакарчука супер! Ну хіба той Блез так собі, але я його від початку не сприймала. А як грузин перший заспівав і другий співає, ну душевно так, що капці... ААА, Вакарчук плаче! Але як добре і по-своєму він заспівав Ой чий то кінь стоїть...

18. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Мені неймовірно сподобалось!
    Від самого початку за Ото вболіваю. Ну дуже він мені харизматичний, цікавий, його слухаю з задоволенням. Із команди Вакарчука заспівав найкраще, на мою думку.
    А Славко, такий сентиментальний...це так мило. Щирий він до кожної клітинки.

19. Vittoriya

ага, так в стилі рок, так душевно, аж мурашки по шкірі... Але Я піду в далекі гори теж було душевно.
    Надіюся Вакарчук не помилиться......
    Нє, не помилився :), я от тільки не розумію, а що так всім подобається той Блез? Чи то просто так оригінально виглядає? Ну бо мені якось так, ну вокал, ну і? От той з Одеси в сто раз краще, обідно що Славко ні слова про нього не сказав вкінці...

20. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Не знаю чи всім, бо мені не те що не подобається, просто не викликає особливих емоцій. А взагалі простий, милий...співає...ну і колір шкіри змушує звернути увагу, бо не кожень день побачиш, як африканський студент співає українською.
    Але у одесита реально був кращий виступ.