Голос країни

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by Капризуля, Jun 6, 2011.

1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Голос країни

Вакарчук погодився бути тренером Голосу країни-3.

2. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Гарна новина - про Вакарчука. Буду дивитись!

3. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Ага, і мені вже цікаво!
    А коли запустять шоу, весною?

4. natorella

natorella Well-Known Member

чудесно, чудесно
    я не такий великий муз критик як усі, часто_дописуючі тут
    але мені дуже і дуже
    судді- надзвичайні
    трохи російська від пономарьова і тіни ріже вухо, але славко і олег - моя любов евер
    спокійно, культурно, з розумом
    чекаю

5. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, а бачили позаминулого тижня передачу, коли виступав америк.ковбой?

Мені страшно сподобалось, що Вакарчук і Скрипка (Славко - особливо) досить вільно спілкувались з учасником англійською, Тіна теж старалась підкидати пару фраз, а бідний Пономарьов сидів і тільки очима "хлопав". Треба-треба мову підтягнути панові Олександру...

Чоловік мій каже, що не знає жодної популярної пісні Пономарьова, що все якесь ніяке. Задумалась - дійсно, хіба не так?
    А на початку співочої кар"єри він був досить популярний, так мені подобався перший альбом, що ну!

6. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Мене також Паномарьов вкрай розчаровує - чого це він "варнякає" на російській мові"? Взагалі він мені здається якимсь загубленим, навіть "потеряным".
    А от Славка Вакарчука навіть "заповажала" моя мама -їй його творчість не дуже до смаку, але на Голосі він їй став імпонувати як "перебірливий" і зі смаком.
    А от Скрипка бере не зовсім тих конкурсантів, яких би мені хотілось -надіюсь в подальших турах буде по інакшому.
    А от Тіна, як Тіна - все передбачувано крім конкурсантки зі Львова - що співала українську автентику.

7. Masterpiece

Masterpiece Member

А мені він здається ображеним, бо його ніхто з виконавців сам не вибирає, тільки якщо він один повернеться)
    Тіна гарно почувається в чоловічому колективі, не те, що в дитячому шоу з Лободою. Поводиться і коментує достойно. Славко і Скрипка - поза конкуренцією.
    А з конкурсантів наразі найбільше сподобався Тарас Мельник, з Тернополя. Так на одному диханні проспівати Баладу боа вимагає потужного голосу. Ну і тембр приємний в хлопця)

8. Virna

Virna Well-Known Member

от дивлюся "голос" і Пономарьов до Вакарчука російською говорив.:shok: і взагалі Пономарьов мене починає нервувати. Не знаю як він поводився в минулих сезонах, але тут він мені шось нє.

9. Allo

Allo Active Member

Я теж зараз дивлюся "Голос". Щойно відспівала Христина Соловій зі Львова. Обернулися Вакарчук і Пономарьов, а дівчинка хотіла до Скрипки чи Вакарчука. Олександр просив щось заспівати не народне, щоб перевірити, чи вміє ще щось гарно співати, Святослав був проти. А Христина так відповіла, як відрізала, що не буде співати, бо її тренер проти. Вакарчук плакав після того....
    І бачу, що багато конкурсантів хочуть саме до Скрипки чи Вакарчука потрапити.

10. Caramelle

Caramelle New Member

надто агресивний сьогодні був Пономарьов:girl_devil: спорив то з тренерами то з конкурсантами, що з ним сталось? мені він завжди так подобався

11. Virna

Virna Well-Known Member

та, вона так конкретно Пономарьова присадила. А дівчинка молодець, гарно співала:girl_smile:

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

одразу видно, хто їздить по світу, а хто тіко в нас звіздиться :)
    Я ото щойно подивилася відео з львівським чорношкірим хлопцем. Ну Скрипка вже не гарно лахав, занадто.

13. Virna

Virna Well-Known Member

мені сподобалося, коли виступав "ковбой", це в минулій чи позаминулій серії, коли Вакарчук запитав його чи готовий він свівати українською мовою. адже це український проект. І американець відповів: "Так, я готовий". Так було приємно, бо ж не всі українці, нажаль, погоджуються на українську пісню.

14. Nastylove

Да ладно, скаже їм тренер - співати українською - будуть.

Не, знаю, як на мене нормальна реакція була, не очікував він побачити таку людину, ось і не втримався, я теж себе не завжди можу в емоційний момент опанувати, тренерам теж властиві емоції. І було видно що він не насміхається, а саме такий сміх-здивування) по-доброму.
    Співала гарно - мені сподобалось, але чомусь мені здається, якби повернувся тільки Пономарьов - пішла б вона до нього...хоч і казала, що розглядає тільки Скрипку та Вакарчука в якості тренера. І мені дуже незрозуміло чому не повернувся Скрипка, мені здається з ним Христинці було б краще.

Last edited: Mar 25, 2013
  15. Rona

Rona Мама-йожик

він на початку проекту сказав, що йому цікаво попрацювати з чимсь іншим, а не з фолком, хоче розширювати горизонти, розвивати інші стилі, то його вибір, свідомо не повертається на такі пісні

---------- Додано в 09:24 ---------- Попередній допис був написаний в 09:21 ----------

ага, з Західної України всі (Хмельницька область не далеко втікла)) то я про Пономарьова :) )

16. Nastylove

Значить - позиція)
    Хоча в першому сезоні, я б не сказала, що в його команді один фолк був, щоб він аж так перенаситився. Дуже різні були учасники.
    Ну але то шоу - цього не треба забувати)

17. Dominika

Dominika Well-Known Member

співала гарно. Але те, що вона говорила перед виступом мене шокувало. "Якщо повернеться Пономарьов або Кароль піду з шоу. Російська попса... бла-бла-бла" Дуже не гарно з її боку таке казати. Та хто вона така, щоб вже з порога свої умови диктувати. Ці люди дають їй такий шанс у житті, а вона таке каже...А де елементарна повага... це все-таки старші за неї люди, досвідчені, професіонали. Щось вона зарано "вхопила зірку". Якась вона мені неприємна

18. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я не фанат Голосу країни, деколи дивлюся кілька хвилин, коли в мужа пульт відвоюю)) вчора мала нагоду спостерігати як Понмарьов і Вакарчук сперечались. То якийсь жах. Пономарьом мені нагадав таку собі ображену дєвушку, таке надуте сиділо, писком кривить. Вакарчук молодець, зам*яв конфлікт, було видно що йому така розмова неприємна, а Пономарьов ще би хотів сказати трохи про свої бемолі. А ще мені сподобалось як Тіна українською говорила. так гарно у неї виходить))

19. Rona

Rona Мама-йожик

їй 20 років, ще максималізм грає, то норма для її віку, я теж багато чого говорила в її віці)) тепер смішно, звісно

20. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а я вважаю що правильно сказала. дівчина має свою думку і позицію і чітко її притримується. краще самій, ніж будь з ким