Голос країни

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by Капризуля, Jun 6, 2011.

1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Голос країни

І я би хотіла бачити його переможцем, бо серед всіх хто залишився він єдиний напевно найбільш професійний, різноплановий і універсальний, ну і голос у нього що би хто не казав дійсно дуже класний, фальші я за ним ніколи не спостерігала...

2. Raven

Raven Мама малятка

Мені шось останнім часом Савко більше за Табакова почав подобатися. Надіюся хоч хтось з львів"ян переможе.

3. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

А мені він просто більше почав подобатись))) Раніше я могла його слухати, але дивитись не дуже, той його солоденький блондинистий образ трохи мені не тойвово)) А тепер нічо такий хлоп, особливо на останньому ефірі)

4. Tanyunya

Ух, такі круті малявочки вікривають концерт!:connie_pull-pigtail

5. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Ура, Яремчук вибула!!! Шкода, що Савко вибув, недооцінили його власну творчість... І дует зі Скрипкою, відверто кажучи, був такий .. дивний. Тепер Табаков просто зобов"язаний перемогти!

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

угу і мені шкода.

7. misss

misss New Member

Маю передчуття, що переможе Ангеліна Моняк, дуже б цього не хотіла, якщо так і станеться, то я просто буду ДУЖЕ розчарована.
    Чекаю на результати.
    А мені шкода, бо вона дуже вільно себе повидить на сцені і весело, гарно виконувала свої номери.

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну раз так зірки стали, то я також за Табакова. Моняк взвгалі не бачила в суперфіналі, і взагалі вона мене потрошки дратувати починає своїми бровками доміком, губками бантіком, і з разу і раз одноманітним і цілком передбачуваним виконанням на один манер всіх пісень, що їй давались виконати.

9. in todash

in todash Active Member

і я! Дуже хочу, щоби він переміг.
    аналогічно..вона мені дуже не подобається. талановита, голосиста, але якась мені неприємна. Направду, в супер-фіналі найбільше хотілось бачити Табакова і Савка)

10. Colombina1982

Сьогоднішні її виступи мені справді сподобалися більше за всі попередні.. Але я ніколи не мала симпатій до цієї МАШІ. Зрештою, вчитися їй ще і вчитися, і співати також..

Дійсно, щось є в ній відштовхуюче, попри красу та чудовий голос (хоча на низьких нотах їй таки незручно співати)..

11. misss

misss New Member

Ура!!!!!!!!
    Я задоволена, я не розчарована!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Табаков переміг!

12. Freitag

Freitag Active Member

Але ж я тішуся за Табакова!!! :girl_dance::girl_dance::girl_dance:

13. Colodenka

Colodenka New Member

І я так рада за Табакова, просто молодець!!! Гарний голос, сам щирий, відкритий, хороший, рада, що доля дала йому шанс стати ще більш відомим. І взагалі як на мій погляд справедливо сьогодні телеглядачі проголосували, і спочатку, що серед чотирьох вибрали Моняк і Табакова (вони справді найсильніші з четвірки), і потім-Табаков переможець. Взагалі шоу Голос країни - це дійсно круто.

14. Colombina1982

Ех, якби Савко менше розповідав про те, який він "український українець", українську пісню відроджує (не побоюся цього слова) і що він жодної іншомовної пісні не заспівав, і з дітками займається.. і знову в ролику було вітання від Чубая.. Трохи забагато всього. Може, це також зіграло проти нього, і у суперфінал пройшла Моняк..
    Чує моє серце - в третьому сезоні всі масово підуть до Арбеніної :)

15. Materynka

Materynka Well-Known Member

Арбєніна там найбільш адекватна і проста, вона єдина хто заявив, що тренери там просто пєшкі і ніякої ролі не відіграють. І тому мене жахливо дратує коли Доманський починає питати тренерів про вибір пісень, ніякого ж вибору нема. Та й Діана думаю більше не погодиться на таку фігню

---------- Додано в 09:10 ---------- Попередній допис був написаний в 09:06 ----------

Хтось вірить,що Моняк ніде не вчилася? Вона досить професійно співає. А хіба можна співати оперу отак просто любому самоучці?

16. Tanyunya

Пашка заслужив на перемогу:) Реально, серед чотирьох фіналістів - він найбільше заслужив.
    Сподобався вчора Онуфрійчук. Не сподобалась Маха. Не сподобалась Ангеліна у дуетах, обидвох. І Тоня теж не сподобалась.

17. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Підписуюсь.
    Я вчора, навіть, до кінця додивилась, хоча, звичайно, засинала:girl_haha:

18. Materynka

Materynka Well-Known Member

Цю ж пісню співав переможець Х-фактору, то Онуфрійчук набагато краще заспівав і душевніше.

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я как всєгда, шоу скінчилося і тоді аж я ним зацікавилась :girl_crazy: Леся Киричук гарно заспівала Ой ти дівчино, ще би менше кричала, вупше би було супер. Савка не сприймала ніколи, ще в школі вчилася. І ніби голос має, але згадуючи його "кліпи" на ЛТБ-ну не може і все... Не знала, що його мама співала. Я знаю, що вона пари одружує в РАГСі центральному :)
    Сподобалася на відборі Ковальова, а от вже пісню Вайнхауз заспівала не очєнь. Дівчинка, що народним голосом співала-Сусанна кажись. Не розумію, нащо її взяли, шансів у неї взагалі не було, дуже її шкода, бо талановита, але то зовсім не той профіль шоу. Ота шо з Табаковим у фіналі була, ну не знаю, ще усі виконання не слухала, але то якось дивно, вони ж абсолютно різні, абсолютно різні напрямки, як їх взагалі можна було порівнювати і когось обирати? І не люблю класичний вокал з мікрофоном, ну не люблю і все.

20. Masterpiece

Masterpiece Member

На жаль, Діана поставила крапку на своїй участі у голосі країни. Цитую її слова: "Я люблю, когда меня уважают".Думаю, вона мала на увазі непорозуміння з оргпнізаторами, які не давали їй свободи у творчості своїх підопічних(
    Дуже сподобався її дует з Табаковим - просто вир емоцій, хочеться переглядати знову і знову! Рада за Павла - дійсно різноплановий артист, заспіває, все, що хочеш)

---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ----------

Підтримую. Олеся гарно співає, але ті її викрики всілякі та надмірна демонстрація своїх емоцій якось не пасують її віку.А то поводиться так, ніби це шоу - її останній шанс в житті.Щиро вірю,що це не так)