Відповідь: Голос країни І я би хотіла бачити його переможцем, бо серед всіх хто залишився він єдиний напевно найбільш професійний, різноплановий і універсальний, ну і голос у нього що би хто не казав дійсно дуже класний, фальші я за ним ніколи не спостерігала...
Відповідь: Голос країни Мені шось останнім часом Савко більше за Табакова почав подобатися. Надіюся хоч хтось з львів"ян переможе.
Відповідь: Голос країни А мені він просто більше почав подобатись))) Раніше я могла його слухати, але дивитись не дуже, той його солоденький блондинистий образ трохи мені не тойвово)) А тепер нічо такий хлоп, особливо на останньому ефірі)
Відповідь: Голос країни Ура, Яремчук вибула!!! Шкода, що Савко вибув, недооцінили його власну творчість... І дует зі Скрипкою, відверто кажучи, був такий .. дивний. Тепер Табаков просто зобов"язаний перемогти!
Відповідь: Голос країни Маю передчуття, що переможе Ангеліна Моняк, дуже б цього не хотіла, якщо так і станеться, то я просто буду ДУЖЕ розчарована. Чекаю на результати. А мені шкода, бо вона дуже вільно себе повидить на сцені і весело, гарно виконувала свої номери.
Відповідь: Голос країни ну раз так зірки стали, то я також за Табакова. Моняк взвгалі не бачила в суперфіналі, і взагалі вона мене потрошки дратувати починає своїми бровками доміком, губками бантіком, і з разу і раз одноманітним і цілком передбачуваним виконанням на один манер всіх пісень, що їй давались виконати.
Відповідь: Голос країни і я! Дуже хочу, щоби він переміг. аналогічно..вона мені дуже не подобається. талановита, голосиста, але якась мені неприємна. Направду, в супер-фіналі найбільше хотілось бачити Табакова і Савка)
Відповідь: Голос країни Сьогоднішні її виступи мені справді сподобалися більше за всі попередні.. Але я ніколи не мала симпатій до цієї МАШІ. Зрештою, вчитися їй ще і вчитися, і співати також.. Дійсно, щось є в ній відштовхуюче, попри красу та чудовий голос (хоча на низьких нотах їй таки незручно співати)..
Відповідь: Голос країни Ура!!!!!!!! Я задоволена, я не розчарована!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Табаков переміг!
Відповідь: Голос країни І я так рада за Табакова, просто молодець!!! Гарний голос, сам щирий, відкритий, хороший, рада, що доля дала йому шанс стати ще більш відомим. І взагалі як на мій погляд справедливо сьогодні телеглядачі проголосували, і спочатку, що серед чотирьох вибрали Моняк і Табакова (вони справді найсильніші з четвірки), і потім-Табаков переможець. Взагалі шоу Голос країни - це дійсно круто.
Відповідь: Голос країни Ех, якби Савко менше розповідав про те, який він "український українець", українську пісню відроджує (не побоюся цього слова) і що він жодної іншомовної пісні не заспівав, і з дітками займається.. і знову в ролику було вітання від Чубая.. Трохи забагато всього. Може, це також зіграло проти нього, і у суперфінал пройшла Моняк.. Чує моє серце - в третьому сезоні всі масово підуть до Арбеніної
Відповідь: Голос країни Арбєніна там найбільш адекватна і проста, вона єдина хто заявив, що тренери там просто пєшкі і ніякої ролі не відіграють. І тому мене жахливо дратує коли Доманський починає питати тренерів про вибір пісень, ніякого ж вибору нема. Та й Діана думаю більше не погодиться на таку фігню ---------- Додано в 09:10 ---------- Попередній допис був написаний в 09:06 ---------- Хтось вірить,що Моняк ніде не вчилася? Вона досить професійно співає. А хіба можна співати оперу отак просто любому самоучці?
Відповідь: Голос країни Пашка заслужив на перемогу Реально, серед чотирьох фіналістів - він найбільше заслужив. Сподобався вчора Онуфрійчук. Не сподобалась Маха. Не сподобалась Ангеліна у дуетах, обидвох. І Тоня теж не сподобалась.
Відповідь: Голос країни Цю ж пісню співав переможець Х-фактору, то Онуфрійчук набагато краще заспівав і душевніше.
Відповідь: Голос країни Я как всєгда, шоу скінчилося і тоді аж я ним зацікавилась Леся Киричук гарно заспівала Ой ти дівчино, ще би менше кричала, вупше би було супер. Савка не сприймала ніколи, ще в школі вчилася. І ніби голос має, але згадуючи його "кліпи" на ЛТБ-ну не може і все... Не знала, що його мама співала. Я знаю, що вона пари одружує в РАГСі центральному Сподобалася на відборі Ковальова, а от вже пісню Вайнхауз заспівала не очєнь. Дівчинка, що народним голосом співала-Сусанна кажись. Не розумію, нащо її взяли, шансів у неї взагалі не було, дуже її шкода, бо талановита, але то зовсім не той профіль шоу. Ота шо з Табаковим у фіналі була, ну не знаю, ще усі виконання не слухала, але то якось дивно, вони ж абсолютно різні, абсолютно різні напрямки, як їх взагалі можна було порівнювати і когось обирати? І не люблю класичний вокал з мікрофоном, ну не люблю і все.
Відповідь: Голос країни На жаль, Діана поставила крапку на своїй участі у голосі країни. Цитую її слова: "Я люблю, когда меня уважают".Думаю, вона мала на увазі непорозуміння з оргпнізаторами, які не давали їй свободи у творчості своїх підопічних( Дуже сподобався її дует з Табаковим - просто вир емоцій, хочеться переглядати знову і знову! Рада за Павла - дійсно різноплановий артист, заспіває, все, що хочеш) ---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ---------- Підтримую. Олеся гарно співає, але ті її викрики всілякі та надмірна демонстрація своїх емоцій якось не пасують її віку.А то поводиться так, ніби це шоу - її останній шанс в житті.Щиро вірю,що це не так)