Відповідь: Голос країни А я от Назара Савка слухала би отак, насліпо. Він мені без "відеоряду" значно більше подобається)))
Відповідь: Голос країни Я сьогодні вражена. дуже сподобався Савко з перекладом пісні. А сорочку купив на базарі- чисто львівський-наш. А Марічка (Машенька) Яремчук це жах. Маска з гриму на обличчі,вії накладні в 18 років пісня про бубенчики. Тато ніодної пісні на російській мові не заспівав, а донька...... Його сини значно достойніші. Невідомо, чи то Паномарьов впізнав, чи то така випадковість, але хай би їй "роги" пообламував
Відповідь: Голос країни Дуже влучні коментарі щодо Мешеньки Яремчук, бідний Яремчук напевно перевернувся... шо вії, шо губи, шо пісня:khomyak: А ще мені шкода ВладІслава, так бідака всюди ходить, на всі всі шоу кастинги проходить і ніде його не візьмуть. Оригінальний він такий, чимось мені подобається. Савко вразив, по-перше своїм родоводом, по-друге, тепер я зможу на нього дивитись, бо раніше не могла. Ше Федишин, Карпи і Андріани там бракує:xaxa:
Відповідь: Голос країни і мені жаль! Такий був розчарований. Слухала його вживу якось на концерті, файний, запальний. Тут не поталанило. А щодо кастингів шукає себе. От на фабрику пройшов,а відмовмїився заради Шоу№1 г=на 1+1" А там ! Я вболіваю за Олесю КиричукХоч би їй поталанило.
Відповідь: Голос країни Повністю згідна! Не сподобалась зовсім! І хто їй ту пісню підбирав?Дуже часто учасники беруть невдалу пісню, яка не розкриває їхнього голосу повністю, зі всіх сторін. Хоча її і інша пісня не сильно врятувала б, бо голос Ох, я теж за неї буду вболівати. Така вона мені хорошенька. Співала в моєї подруги на весіллі. Що людина, що голос
Відповідь: Голос країни угу, вчора мій чоловік саме ці слова сказав, коли перші слова її пісні почув!
Відповідь: Голос країни А я буду вболівати за Савка, дуже позитивний, енергійний та талановитий хлопець. так було приємно почути з телеекрану львівську розмову, бо у Херсоні навіть українську мову рідко чуєш А щодо Яремчук, то я з вами дівчатка згідна, просто ЖАХ.
Відповідь: Голос країни Звичайно,буду вболівати за наших львівських - нехай усім покажуть клас!!!! Єдине, дуже шкода Левицького - все у нього є для успіху: і манера оригінальна, і голос, і тембр впізнаваний, який ні з ким не сплутаєш.. Сьогодні з коліжанкою власне балакали, що може не треба було йому ставати тим ВладІславом) Ну не везе йому з тим псевдонімом ((( Був собі Василь- то що ж поганого?? Тим більше, не ім'я прикрашає людину. От Козловський ( хоча я не його фанатка!) і той не придумував собі псевдо))))
Відповідь: Голос країни Сьогоднішній ефір був нівроку. Найбільше вразив останній виступ хлопця з Нігерії. Ніяк не можу зрозуміти як на відборі могли його вибрати, це називається достойний голос КРАЇНИ? Тоді поясніть голос якої країни ми вибираємо?
Відповідь: Голос країни а цього сезону взагалі якось дивно відбираюли учасників- квнщики з Білорусіі, дівчина бек-вокалістка П"єхи, дуже класно заспівала, але яке відношення москвичка має до голосу країни...І взагалі мені не сподобалось що прийшло купа людей з естради- беквокал Лорачки, соліст гурту 4 королі...ой ще хтось був, не пригадаю....таке враження що вже пхаються (пхають!) всіх кого не хоч... А мене особисто сьогодні підхарив пі...:cesored:..той що з Фальосою прийшов, ну ще б Міку Ньютон привів
Відповідь: Голос країни слухайте, а що і він там??? :D То вже смішно. Я тут заходжу почитати, як там справи у Павла, а тут ще стільки наших :D
Відповідь: Голос країни Ну дівчатка, ми ж всі прекрасно розуміємо, що як передачу не назви, "Фабрика зірок", "Голос країни", це насамперед шоу і бізнес. Я впевнена що далі дуелей він не пройде, хоча...хто його знає! Особисто мені він взагалі не сподобався, не люблю такого плану ні пісні, ні таких колоритних виконавців, то не моє, але ж є ті кому це подобається, ось для них його і взяли. а на рахунок це взагалі, щось! пишається "божим даром", а кліп зняли такий, що соромно дивитись, не те що зніматись в ньому.
Відповідь: Голос країни ггг, ну Пономарьов ж так це і прокоментував опосля...типу голос країни трохи підзагорів А Валерія вродь в захваті що їй такий самородок дістався
Відповідь: Голос країни Фу, мені бридко було дивитись репортаж взагалі про нього - тут говорить, що він жив фактично в келії, а за кілька секунд показують його кліп А самозакоханий який...
Відповідь: Голос країни Міка занята, вона мусить перетоптати всі червоні доріжки світу... Навіть ті, що згорнуті рулончиками))) Справи в Павла почнуться після дуелей (або закінчаться). А так наші "політали-покружляли", Олеся і Савко пройшли, Вася пролетів. Та й усьо... Мені вчора сестри Васалатій сподобались, хоча творчість старшої давно знаю...
Відповідь: Голос країни мені вони теж сподобались. Нук а хлопець з Божим даром це неймовірно-і клім відображає всю його духовну красу. Цікаво, він і далі в келії живе? Ну і "наш"підсмажений це ФУРОР! ще й дівчат українських мають. і за чим ті дівки фанатіють. Я не проти їхньої нації,але це ж УКРАЇНА, а не Нігерія їхня. Ну хай би їхали в Америку- там вони не така ЕКЗОТИКА. А Валерія і справді така дивачка? Що за радість?