Відповідь: Глянцева тусовка: діти не сприйміть за пошлість, але я подумала не про ті булки шо на столі, а про ...еммм..ну..тіті))
Відповідь: Глянцева тусовка: діти У Хайдена Крістенсена з "Зоряний війн" і Рейчел Білсон народилась донька А ось і фото:
СУРІ КРУЗ Донька Тома Круза та Кеті Холмс найбільш відома модниця серед дітей голлівудських зірок. З шести років вона не одягає жодну сукню двічі, а взуття для неї ексклюзивно створює модний бутік. Зараз Сурі всього лише вісім років, а колекція її одягу коштує 4 мільйона доларів.
Гарне дівча, але мені не зрозуміти тих витребеньок з "не одягає жодну сукню двічі, а взуття для неї ексклюзивно створює модний бутік". Це ж скільки грошей в трубу. А вони могли б піти на благочинність, врятувати комусь життя...
аналогічно ну і... якось настільки дешево мені деякі її вбрання виглядають, незважаючи на те, як дорого коштують...
Ой, як я того не люблю, коли хтось рахує чужі гроші! Звідки хто може знати скільки грошей вони віддають на благодійність? В кожного свої мухи в голові. Мають можливість і тратять! Заробили, зрештою Не розумію, коли чую, як обговорюють: - в КК гуляють в норкових шубах, ай-йа-йай, як посміли))) -купили ВЕЛИКУ машину, а вона стільки бензини п'є, які дурні, можна було економнішу купити, або фіру))) -поїхали на море АЖ в Туреччину, а за ті гроші можна ціле літо в Затоці сидіти... І так далі, і так далі... Це не до когось конкретно я писала, якщо раптом почнуться претензії) Можна, звичайно, обговорювати одяг, манери, але, шукати призначення чужим грошам, якось не тойво( До теми, мені дівчисько подобається, і як вона вдягається теж подобається), дурачок, правда, зайвий, як на мене, але... не бачу ніц такого страшного.
Ну ви праві, одягу забагато, але я не сумніваюся, що на благочинність вони теж гроші дають. Багато хто каже "От були би у мене такі гроші, то я б їх кудись пожертвувала", а прийде до діла то завжди знайдеться куди їх потратити. Всі батьки щоб їхні діти мали все те, що вних самих не було, от і балують, але інкоце це занадто, як от в цьому випадку
Зараз старша Сурі, вже зовсім інша стала ми тут раніше обговорювали її вічно голі ноги:D Ніби вже переросла "Дівка" на каблуках, але і далі татова доця:D
Цитата від Raven: ↑ Завжди було просто жаль її. На всіх фото такий вираз обличчя. та все ок там з обличчям. --- дописи об"єднано, 16 Січень 2015 --- Гімнастикою займається, навіть на пляжі сама себе вдосконалює.:D Напевно дуже цілеспрямована і вперта
У дочки співака Данко страшний діагноз ДЦП при рождении Агате был поставлен диагноз ДЦП и мультикистоз - опухоль части мозга. Данко и его жена Наталья уверены, что именно халатность врачей стала причиной страшного недуга девочки. Роды у Натальи проходили тяжело. При первых схватках она вызвала скорую помощь, которую пришлось очень долго ждать. В результате потерянного времени у женщины началось кровотечение. Состояние и матери, и ребенка было критическим. Наталья едва не умерла, да и жизнь ребенка была под вопросом. Девочка выжила, но теперь у нее страшный диагноз, с которым родители не хотят смириться. Яке ж гарне малятко,так шкода ту крихітку