Відповідь: Глянцева тусовка: діти Дуже стильна в малого зачіска, мамуся стежить за його іміджем вже змалечку
Відповідь: Глянцева тусовка: діти та.. оце виглядають зараз діти у 14 років.. ---------- Додано в 07:14 ---------- Попередній допис був написаний в 07:12 ---------- а тут впізнаєте хто то?!
Відповідь: Глянцева тусовка: діти 17-річна Тоня Матвієнко зі своєї донечкою) більше ніц не пишу, бо зараз ханжою обізвуть
Відповідь: Глянцева тусовка: діти А я цілий день балдію з тої фотки Мілано з доцею - така миииле і гарне, аж не можу Акторці величезний Респект - годувати свою малечу грудним молоком, як на мене, це подвиг для Голівуду (ІМХО) Молодчинка, мені дуже сподобалось
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Дочка знаменитої супер-моделі Сінді Кроуфорд пішла по стопах матері і стала теж моделлю. така файна
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Діти Георгія і Мирослави Гонгадзе —доньки-близнята Нана і Соломія, 1997 р.н. Тобто зараз їм по 17 років. А от якими були:
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Дітки Джолі і Піта і батьки Бреда. Тільки не можу зрозуміти чому вони свою донечку Шило одівають і зачісують як хлопчака
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Сама хоче? Іі скоро не відрізнити від хлопця, шкода що так іі вдягають, така симпатична дівчинка. І що тоді далі буде?