Відповідь: модна тусовка: діти! дівчатка - мрія педофілів мені дуже подобається, коли діток вдягають, як дорослих. навіть зачіски дорослі діткам часто дуже пасують. але на тих фотках мене вражає не стільки макіяж та лаковані локони (хоча явний перебір), скільки пози та погляди дітей. Ніякої дитячої чарівності.
Відповідь: модна тусовка: діти! Золотое детство: самые «дорогие» дети Голливуда 16 детишек, которые родились в золотых подгузниках, и чьи запросы растут в геометрической прогрессии.
Відповідь: модна тусовка: діти! Анджеліна Джолі з малюками донька Мадонни,справді полюбляє порвані колготи Дочь Мадонны одевается как мама. 25 лет назад
Відповідь: модна тусовка: діти! Клочкова: Наш син - це ксерокопія, відзнята з Левана "Я не вважаю себе покинутою, нещасливою жінкою. Навпаки, я щаслива молода мама і самодостатня жінка, яка багато чого досягла і досягне ще більшого. Все залежить від мене самої - і моє щастя, і щастя моєї дитини", - впевнена вона. ---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ----------
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Мати Божа... Бідні діти... То ж треба таке з дітей витворити! А особливо та фотка в ліфті... Узясь!!! Моя Яна вже би перекусала всіх, хто би насмілився її так розмалювати (хоча фігура в неї натуральна модельна)
Відповідь: Глянцева тусовка: діти їй доречі вже три рочки виповнилось..але Сальма тим не переймаєьться дуже)
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Там навіть не проблема що з дитини роблять стару бабу... у нас є передача про ці конкурси і як ті мами просто дуріють і настроюють тих бідних дівчаток що вони мають перемогти. Там вже після кількох місяців таких настроїв вже не просто модниця яка хоче одягти гарну суконочку, там вже монст який не тільки маму переслідує а й суддів і втрачає будь який контроль над собою якщо щось не по її. Не дивно що потім американські мужчини не хочуть одружуватись з американськими жінками як вони були виховані в такому дусі.
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Ель Феннінг ("Павутиння Шарлотти", "Загублена кімната", "Дежа вю" і т.д.) - випадок, коли дитина - знаменитість. а батько - продавець і вже виросла, пофарбувала волосся і ще її сестричка Дакота також виросла
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Російська співачка Глюкоза у новому відео на пісню "Зима" зняла свою доньку. 3-річна Ліда зіграла маленьку Глюкозу. ---------- Додано в 13:22 ---------- Попередній допис був написаний в 13:22 ---------- такі схожі
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Євгенія Власова з донькою, Вера Брежнєва з донькою Надія Мейхер, Лілія Подкопаєва зі своїми чадами
Відповідь: Глянцева тусовка: діти сурі не хоче одягати курточку/пальтечко/кофтину, тому ходить в................... ковдрі