Відповідь: Глянцева тусовка: діти 10-річний Ромео Бекхем став обличчям рекламної компанії Burberry весна-літо 2013. Як вам ? http://www.youtube.com/watch?v=87556Xu5nnU&feature=player_embedded Жизель Бундхен вперше показала 2-х місячну донечку
Відповідь: Глянцева тусовка: діти сподобалося... малий такий жеттєрадісний, майже професійна модель)))
Відповідь: Глянцева тусовка: діти І за що я дуже люблю Вікторію - сама може і в туфлях на "босу грудь" бути, а малеча в теплих колготочках
Відповідь: Глянцева тусовка: діти як ти мене добре розумієш навіть без імен До Вікторії в мене взагалі ніжна любов - вона така красуня, мамуся і бізнес-вумен
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Такі гарні зіркові батьки зі своїми лапульками - дітками Джессіка Альба і її сімейка...З старшою донечкою, як сестрички Алессандра Амброзіу Навіть не потрібно підписувати хто це Стильна мамуся Хайді Клум та Хіларі Дафф Дженіфер Гарнер та Сальма Хаєк Джессіка Сімпсон
Відповідь: Глянцева тусовка: діти так мені подобається, як зіркові матусі і татусі невимушено однією рукою, мов пір"їнку несуть своїх малят, а ще як мамуня на 12 см шпильці, і спинка рівнесенька, і дитина так флегматично в ту камеру дивиться... ех, в мене ну ніколи так не виходить, дитя вічно виривається з рук, то вправо то вліво, ногами мене повимазує, закОпає, про каблуки взагалі промовчу, не згадаю, коли востаннє їх взувала... хочу гламуру...
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Так, вона на останніх місяцях вагітності. В більшості випадків це максимум від машини до магазину, на довгих прогулянках зіркові матусі зазвичай не на каблуках.
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Самая любимая фанатка папы Бекхэма "В субботу во французской столице Дэвид Бекхэм в составе своей команды выиграл со счетом 2:0. И это неудивительно: ведь за него так горячо болела Харпер. За игрой малышка наблюдала, сидя на коленях у мамы. Кроме Виктории с дочкой на трибуне Дэвида поддерживали его родители Тед и Сандра, и сыновья Бруклин, Ромео и Круз."
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Я прочитала назву і дуже довго в'їжджала хто такий ПАПА Бекхєм. Найперше спало мені на думку, що вже вибрали нового Папу Римського і іменували його Бекхєм. З разу третього, дійшовши до імені Харпер, я вшарила, хто такий папа бекхем)