Відповідь: Глянцева тусовка: діти мабуть, на екскурсію прийшли: от, доню, глянь, що прості люди їдять
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Хіларі Дафф з синочком: Сурі-першокласниця. Джолі обирає святкові костюми дітям: І нову Харпер - мамина моднява доця.
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Кім з дочкою Айрленд, ну просто її копія Малюк Закарі просто чудовий, в нього ще й скоро братик\сестричка з"явиться, пара знову скористалась послугами тої самої сурогатної матері.
Відповідь: Глянцева тусовка: діти На кожній фотографії Сурі, постійно має якийсь злий погляд, завжди дивиться з-під лоба. Така маленька, а в очах якась злість..... ..інше діло діти Джолі і Піта. Гарні дітки, веселі, добрі......
Відповідь: Глянцева тусовка: діти мене взагалі дивує та дитина і її мамаша. мало не на кожній фото мала з голими ногами в балетках і легесенько одягнена, в той час як мамаша закутана в теплі речі і в чобітках ---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ---------- і шось мені не віриться,шо малій не зимно
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Не дивуйтесь, то не особливість Кеті чи Сурі, а дуже типово: кожна друга мама (якщо не кожна ) так виглядає зимою, сама вбрана "по самі помідори", а дитина може бути з голими ногами, вже навіть не кажу про шапку-шалик. Тут дитину ніхто насильно не вбирає, не хоче вбиратись, знач не треба Хоча чесно сказати, я ще досі дивуюсь як при 0 градусів бачу дітей, які йдуть собі в носочках чи на короткий рукав.
Відповідь: Глянцева тусовка: діти хм...........це вона одночасно і бабуся і хрещена, щем такого не чула, але у багатих свої мухи в голові
Відповідь: Глянцева тусовка: діти а хіба може бути бабуся хресною мамою? я вже ніц не розумію в тому звьоздному світі.
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Сама в панчохах і чобітках, а дитина має голі ноги та ше й в балетках..... ндаааа.... Якщо дитина не хоче одягати панчохи, то таку модницю завжди можна вмовити вдягнутись, мотивуючи, що то є модний тренд