Відповідь: Глянцева тусовка: діти ужас-ужас дочка Віла Сміта діти - батьки - Бекхеми діти Діани Арбєніної, такі стильненькі)
Відповідь: Глянцева тусовка: діти То дійсно, першою думкою як глянула було "невже це донька Вікі, вона ж була така мацьопа пару тижнів тому..". А ще за "пару тижнів" вже буде така модняшка мала, з мамою за ручку тьопати. ( А може вже сама ходить, виглядає досить величенька). То їй скільки? десь 9 місяців?
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Мені здається що це синок Орландо Блума і Міранди ... але він таки виріс і такий симпатік! ---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ---------- На рах дочки Тома Круза, то ІМХО, що їй таки бракує чогось... кожен має право на визнання своєї релігії, але наслідки виховання дитини по саєнтології так би мовити "на ліцо".
Відповідь: Глянцева тусовка: діти а що то в них всіх з рукавами? певно батьки економлять і купують одяг на кілька років на виріст так сказать...
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Або всі доношують за старшим мені це теж страшенно кидається в очі, не люблю того.
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Ну, доношують, ну, а мож люблять такі довгі рукави, Я в школі часто носила рукави значно довші, там мені подобалось. Головне - щасливі і дружні. А от молодша-Круз дійсно жахлива. Взагалі мені на фотках погляд в неї якийсь "дикий" виглядає мені.
Відповідь: Глянцева тусовка: діти а мені здається, що рукави нормальні, просто діти змерзли і поховали руки в рукави, відповідно останні звисають от і все