Глянцева тусовка: діти

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем kati, 9 Жовтень 2009.

1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Глянцева тусовка: діти

2. Heureuse

Heureuse вірю...

:khomyak:
    відколи то вона лиса??? чи то я щось пропустила?

а малюк прікольний :)

3. Vероніка

Vероніка Never give up

Прочитала про Сінтію

4. zaderyshka

zaderyshka Member

ну, виглядає дійсно як після хіміотерапії.

5. Vероніка

Vероніка Never give up

У 2006 вона дійсно лікувалась від рака грудей.

6. Heureuse

Heureuse вірю...

фух, добре, що то тільки для образу, а то я вже спереживалась...

7. Fechka

Fechka Member

Луїс Баллок 2 рочки

8. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Всім нам час від часу щось та й не подобається. Треба з цим якось існувати. І, бажано, в мирі із самим собою і світом). Який є розмаїтий, люди різні, на всі смаки не стане. Думаю, це не єдине питання, яке може знітити чи розстроїти.

---------- Додано в 00:44 ---------- Попередній допис був написаний в 00:31 ----------

Норма, взагалі-то, поняття відносне. А якщо виходити з позиції, що в дітей світогляд закладається способом життя батьків, то проблеми "батьків і дітей" не існувало б. А були б покоління лікарів, вчителів, консерваторів, лібералів, гомосексуалістів тощо.

---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:44 ----------

Тобто, будь яке фото, опубліковане в ЗМІ, закликає до чогось?
    Яке зворотнє рішення щодо цих людей? Заборонити фотографам їх фотографувати? Журналам, газетам - розміщувати їх фото? А хіба в них не такі самі права, як у всіх інших?

9. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ну чому;)
    воно просто щось демонструє
    так і не обов'язково цим захоплюватись:)
    та ні, в конкретному випадку: мама це жінка:) це якось абсолютно:girl_in_dreams:

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:41 ----------

взагалі, Фіня, щоб Ви розуміли, то напишу ще раз: окремо всі гарні, а сім'ї гарної там нема:) Оскільки людині властиве аналітичне мислення, то мабуть вона має право вибирати коло свого оточення для подання якогось прикладу своїм діткам. Той приклад - явно не мій, то і захоплюватись там нічим і згоджуватись із тим, що в даному сусіпльстві вивихнене має право на існування не бачу потреби. Воно існує та й все. Мені не підходить, Вам підходить - супер, думки мають властивість з певними подіями в житті змінюватись;) Можливо в 20 років (не знаю) я б теж подумала, що це гарно;)

10. нталька

нталька Well-Known Member

Та не захоплюватися таким явищем. Не виставляти ніби це природньо і робить всіх в тому оточенні щасливими і психологічно здоровими.

11. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Кому саме не захоплюватися?
    Фотографія не підписана. Звідки висновки, що вона "виставлена, ніби це природньо"? Я, наприклад, подивилася і не подумала, що це природньо.
    Чому ж) Якщо когось це захоплює))
    Хіба абсолют існує? В даному конкретному випадку жінок нема) На фото 2 чоловіки.
    Що саме мені підходить?) Якщо мова про лояльність до будь-якого прояву життя на Землі - так, мені це підходить. Я проти терору людей за будь-якою ознакою, проти осуду "інших". Якщо немає втручання в життя і безпеку людей, хай собі хоч гопки скачуть. А навернути до чогось можна тільки того, хто сам вже внутрішньо навернувся (це щодо пропаганди). Страх перед гомосексуалізмом, алкоголізмом, іншою релігією тощо - це сюр. Якщо людина (дитина) знає, хто вона така, куди її можна загітувати? Ті, хто спивається, обирає гомостосунки - такі є. Вини на інших немає.
    Вибір своєї статі, партнерів, потягу - не є справою впливу середовища чи виховання. Маленькі дівчатка звертають увагу на хлопчиків у садочках не тому, що їм щось пояснювали.
    Це і чоловіків стосується)

12. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

якраз і є;)

13. Fechka

Fechka Member

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

14. Fechka

Fechka Member

Донечка А.Заворотнюк -Анна Стрюкова (16років)
    [​IMG]...[​IMG]

[​IMG].....[​IMG]...[​IMG]

15. Tanju

Tanju Well-Known Member

мда.. " девочка созрела", виглядає аж ніяк не на 16 років!

16. solomka

solomka Active Member

І я про це ж відразу подумала

17. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

18. Tamilla

Tamilla New Member

Ні фіга собі... 16 років :shok: :shok: :shok: Ніколи б не сказала... 25 років - так, але не 16... :nea:

19. smugastik

smugastik Well-Known Member

да,девочка явно виглядає не на 16 років

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А 13 річні? Тут вже виставляли 13 річну доньку Пономарьова Женю в 13 років при повному мейку, з висвітленим волоссям, на таких шпиляках, що я б впала... Спішать дітки дорослішати
    [​IMG] [​IMG]