Відповідь: Глянцева тусовка: діти Два чуда маленьких!( чого це маман завжди в цій своїй шапці з ними гуляє?.мабуть голову не встигла помити)
Відповідь: Глянцева тусовка: діти та її діти менші)) ті що на першому і плаття у її дівчинки дуже гарне то я просто висоцьку докинула, вона мені на тому фото дуже файна
Відповідь: Глянцева тусовка: діти А мені, як бачу її фото з дітками - то чомусь відразу згадується, що їх виносила інша мама... Якщо чесно не вкладається в голові таке "материнство"...
Відповідь: Глянцева тусовка: діти вона зовсім не змінюється, така молоденька, а старша дочка вже така доросла. а загалом дітки, як дітки... і хіба найменша донечка трошки схожа на маму.
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Ніколь з дівчатками Сандей Роуз(3роки) и Фейт(ВЕРА) Маргарет-13 місяців
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Вікторія Бекхем з донечкою вчора. Дівчинка така пампулястенька Подобається мені, що одяг маленької завжди гармонує з маминим. Ото вже буде модниця, я собі уявляю..
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Мушу зауважити, що це вони не в Лондоні, а в Лос-Анджелесі. В Лондоні не так тепло
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Чудово-чарівне дівчатко. Така мулаточка, Клас! Радію за них, дітки-чудо в житті кожного з нас.
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Сьогодні нестало Вітні Х'юстон .Прочитала, що у неї залишилась донечка В березні 2011року ...
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Дэвид Бекхэм с дочерью Харпер в Нью-Йорке маленька просто чудо))) МакSим в февральском номере журнала Hello! Донечка така вже доросла і красуня, вся в маму)))