Відповідь: Глянцева тусовка: діти а мені як в музеї виглядає- всі ті статуетки, картіни, зеркала..брр
Відповідь: Глянцева тусовка: діти мені інколи шкода таких зіркових дітей, ні розбитих колінок, ні порваних колготок, ні розкиданих іграшок по хаті... ніякого дитинства....
Відповідь: Глянцева тусовка: діти В цих людей одна проблема - вони наймають дизайнерів, щоб ті створювали їй будинки з модними та престижними інтер"єрами, бажано з нальотом псевдомистецької цінності. Інтелігентність вимірюється пробою золота на карнизі або на ободку унітазу. Рівень розуміння мистецтва - бездарно вставленими давньогорецькими мотивами на стелі хай-теківської спальні. Дім зі смаком, і водночас зручний для життя, і до того ж такий, який відображає внутрішній світ свого власника, збудувати можна. Але не всім дано. Комусь в силу фінансової обмеженості. Комусь - в силу відсутності внутрішнього наповнення.
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Гарна,стримана,шикарно виглядає!Не те що деякі зірки балЄту,майже голі на Мальдівах...або в паєтках і уггах..
Відповідь: Глянцева тусовка: діти така доцька позитивна, особливо подобається останнє фото - життєрадісна така, маленьке чудо
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Ага, то якогось неізвєсного балЄту....Та бо де коли такі коняки були в балеті?? Та то певно найстрашніший сон балєрунів :D
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Це не зіркові дітки, але думаю тут доречно. Як вам таке взуття для маленьких модниць? На мій погляд,щось вже геть спотворили дитячу моду. Американские мамаши просто разметают новинку– обувь на каблуках, предназначенная для новорожденных младенцев. Казалось бы: ничего гениального, ведь эти пинетки на каблуках, по сути, представляют собой уменьшенную копию женских туфель: каблук у них довольно высокий. Но спрос на них растет с каждым днем. Называются они Heelarious, и, судя, по прилагающейся к ним инструкции, предназначены для малышей в возрасте до шести месяцев, пишет uainfo. С точки зрения здоровья, вряд-ли данная обувь признается хорошей. Но с точки зрения моды - они уже оценены по наивысшему баллу признания среди покупателей.
Відповідь: Глянцева тусовка: діти До того взуття ще б ліфчики та стрінги для немовлят - ото б комплектик вийшов
Відповідь: Глянцева тусовка: діти уродство мені набагато більше подобаються звичайні дитячі пінеточки
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Класика - Сурі Крус і голі ноги. Жесть... Тут вже не лише ноги голі... Одне з небагатьох фото, де дитина виглядає як нормальна 5 річна дитина, хоч і не так утеплена, як батьки. Які вже дітки великі
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Я, звісно, так своїх дітей не випустила б на вулицю, але дивує, яка мала загартована... Може, тому й загартована.
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Надибала фото сина Ірини Білик. Такий красунчик росте Не одній дівчині серце розіб'є
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Сара Джессика Паркер с детьми в Нью-Йорке Близнюки Маріон и Табітой, та старшим сином Джеймсом Уілкі. Діти такі вже великі і такі гарнесенькі, тай дівчаток я б швидше двійнятами назвала чим близнюками. І головне одній Паркер в голову зимно