Відповідь: Глянцева тусовка: діти А шо не так? Малявка теж мала бути в купальнику? А може їм цьотка з Італії вислала взуття, то мусіли до фотографії взути дитину... А купальника не вислала(((
Відповідь: Глянцева тусовка: діти малявочка Харпер так класно позіхає на першому фото, просто красунька туфлі в Вікторії- ноу коментс...я би в них рухнула через 5 хвилин певно. і без дитини на руках. короче, вона герой
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Що не так?Ну принаймі я б не взувала ні тапочків, ні шкарпеток. Вони жаряться на сонечку, а дитину парять в шкарпетках. : 8:
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Що дівчинка ,що хлопчик вбрані майже однаково-"без заморочок"! Все якось дуже -дуже неохайно!
Відповідь: Глянцева тусовка: діти там взагалі не дуже розрізниш де хлопчик, а де дівчинка. на другому фото я подумала що то два хлопці
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Але гарненька. Які грашкова лялечка. Така мініатюрна! Супер-Супер!!!
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Сара Мішель Геллар з донечкою Шарлотою Грейс Принц(прям королівське ім"я) Типовий вигляд голівудських мамочок- сама вбрана супер і люди навколо одягнені по сезону, а донечка ні! У Сари класнючі чобітки з червоною підошвою...
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Закордонні зірки мабуть усі закаляють своїх діточок, обидві виглядають суперово, і чобітки в Сари дійсно суперові
Відповідь: Глянцева тусовка: діти а я б напевне не наважилася носити на руках дитину на таких підборах....
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Мамочка Пинк с гордостью демонстрирует свою дочь на главной улице Нью-Йорка. ---------- Додано в 14:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ---------- ЧУДОВЕ МАЛЯТКО!!!!!
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Клас! З останніх фото виставлених у темі, Сара певно одна з небагатьох мамусь, які дитьо вдягають без пафосу і не в дрантя. Манюня така файна!
Відповідь: Глянцева тусовка: діти і зачесують діточок...всі решта дівчатка нечесані,вічно з розпущеним волоссям...ну невже не хочеться заплести своїй донечці хвостиків,косичок???