Відповідь: Глянцева тусовка: діти ага! оце вже буде принцеса!! Вони стільки років писали, що мріють про доцю!
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Сара Мішель Геллар, та, котра Баффі, винищувачка вампірів, з донечкою Шарлот
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Маленька супер, напевне в татка вдалась, чорненька))) Співачка і письменниця Ірена Карпа вперше після пологів показала дитину й оголосила її ім‘я. З ім'ям -це якесь знущання над дитиною:8::khomyak:
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Виросте - змінить Або виросте така творча, як мама, що ім"я буде її повністю влаштовувати Зрештою, навряд чи міс Кайлаш Хенсен буде жити в Україні, а в Штатах ще й не такі імена трапляються
Відповідь: Глянцева тусовка: діти З блогу Карпи (скоротила): Kailash (від санскр. kēlāsa – кристал). Ямайською Каya - марихуана. З санскриту - то природа чи тіло. А турецькою так називають камінь, скелю. Ну і є місто Кайя в Буркіна-Фасо. А ще це ім’я і японське. Hіldegardis- у базиліці на горі Монтсерат є ікона Чорної Mare de Deu, однієї з містичних європейських Чорних Мадонн... на стінах коридору, що вели до статуї, були зображені католицькі (чи то пак, каталанські?) святі жінки. "Читаю знічев’я імена на фресках, всі діви дивляться фронтально, і лиш одна обернута в профіль. Hіldegardis! От, зразу стало ясно, що це воно. А Інтернет ще й розказав потім, що то була середньовічна вчена, математик, філософ, містик". На колір і смак - всі фломастери різні Мені імена подобаються , хоч наша Катруся таки ближче ---------- Додано в 10:40 ---------- Попередній допис був написаний в 10:38 ---------- Ну да, сама Карпа так каже: ---------- Додано в 10:44 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ---------- Так мама теж чорнява Ось тут, бургери в 5 років рекламує http://www.youtube.com/watch?v=-Ss7_5PSnyA&
Відповідь: Глянцева тусовка: діти а вона не міняється..точно така як 10 років тому, коли ще за вампірами бігала
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Эллен Помпео с дочерью Стеллой Луной Беверли-Хиллс, Калифорния. Лос-Анджелес, Калифорния.
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Побачила фото Марічки Падалко з дітками!(в неї иночок і дві доні). Вирішила з Вами поділитись. Вона така молодець ,знайшла час в кар"єрі для їх народження! [
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Як на мене то він зовсім не схожий на маму. Вбрані звичайно-...????!!!,,,
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Ага, не дуже схожий, але такий гарний! І губами та підборіддям мені на маму схожий.
Відповідь: Глянцева тусовка: діти 14-річна Лурдес (дочка Мадонни) виглядає вже цілком дорослою дівчиною:
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Телеведущий с женой Инной это утро провели на школьной линейке – их дочка Валерия пошла в школу.
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Але файненька! Аж хочеться обійняти Така мила! Дуже на татка схожа. Такаж усмішка! Гарненька. ---------- Додано в 11:38 ---------- Попередній допис був написаний в 11:28 ---------- Тіна чудово виглядає. На мій могляд діти-копії татка, особливо Меланія .