Глисти і способи їх позбутися

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Малючка, 22 Серпень 2009.

1. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Відповідь: Глисти і способи їх позбутися

А у нас тепер нова проблема. У калі виявили яйця аскарид, а у крові (здавали в Синево) не виявили нічого. І що тепер робити? Кому вірити?

---------- Додано в 10:16 ---------- Попередній допис був написаний в 10:15 ----------

А можна координати того інфекціоніста.

2. Жменька

Жменька Well-Known Member

У моєї подруги в малого (6р.) токсокари вже 1,5 року не можуть вивести. Скажіть, у кого ви лікувалися (можна в ПП)? І чи дійсно є позитивний результат за два місяці?

3. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

багато хто пише що знайшли у дітей аскариди, або сліди від них. в сина коліжанки теж таке було, але вони здавали аналізи не тільки в звичайних лабораторіях, а ще й у ветеринарній. у них є спеціальні реагенти, котрі точніше визначають наявність глистів. тому я би радила звернутись ще й туди. той же лікар потім пояснив, що аскариди дійсно є лише у 90% тих, хто до нього звернувся. так що можете ще раз перевіритись, не зашкодить...

4. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

А можете підказати до кого звертатись?

5. Made in USSR

мушу запитати в коліжанки. пізніше напишу.

6. robik

robik Member

Токсокари- це собача аскарида, в калі людини НІКОЛИ не буде яєць цього паразита. Людський організм тупік для розвитку токсокар, на личинковій стадії закінчується. "Балдію" від лікарів, які лікують те, що не лікувалося років 10 тому, бо діагностика була не на тому рівні, і від лаборантів, які шукають в г,,,ні то, що ніколи там не буде. Тільки серологія може виявити в сироватці крові антитіла до токсокар.
    антитіла токсокар будуть і 1-2 роки, тільки індекс буде поступово знижуватися.
    Немає такого як сліди гельмінта, або є яйця (запліднені, незапліднені) або їх немає. Сліди тіла, чи як? може хіба гістологія виявити. Не розумію я того вислову.

Я вже писала колись в тій темі, про "доброго" лаборанта, який виявляє я\г, бо дитина скрегоче зубами, не їсть і тд., мамочки чомусь хочуть отого позитивного результату, щоб лікувати-лікувати. Дивує медикаментозна профілактика, чомусь ніхто не запобігає серцевим хворобам кардіопрепаратами, а ведуть здоровий спосіб життя. Профілактика гельмінтозів - це ГІГІЄНА. і ніяк інакше. Чисті руки, миті фрукти-овочі, достатньо термічно оброблена риба-м"ясо.

7. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Так дійсно щось в тому є. Але погодьтесь, коли дитина не їсть, синці під очима, млява, розсіяна, постійно болить живіт....то починаєш шукати причину. І перше що спадає на думку, що у дитини глисти. Кожна мама переживає за своє чадо. Я здавала і кал, і кров з вени, робила загальний аналіз крові (гемоглобін, цукор....все в нормі).

---------- Додано в 10:57 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ----------

Гігієна це чудово. Але коли вже є такі наслідки, то гігієна гігієною, а причину потрібно шукати і лікувати.

8. Made in USSR

не ручаюсь за точність формулювання. я не медик. можливо, Ви і праві.

9. robik

robik Member

Ваші дії правильні.
    Що тут скажеш, молодець.
    так, погоджуюся. але коли від"ємний результат дослідження, то шукаємо причину далі.
    Повірте, з досвіду, чомусь аскариди приносять в лабораторію люди візуально здорові, без отих перечислених ознак. Аскарида жила собі спокійно 1 рік в організмі і вилізла саба по собі щоб померти. Це її нормальний цикл.
    Чуть перегиб в інфі, яку подають медіа - тому такий ажіотаж з тими хробаками. А практика показує, що то є бізнес, колись вже подавала тут статистику виявлень гельмінтозів і к-ті проданих антигельміників. Зараз такими даними не володію, тому немаю чим вас здивувати :girl_cool:

Останнє редагування: 28 Березень 2013
  10. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Так вот якраз у нас кал показує що є,а кров що немає. І кому вірити?

11. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Якщо в калі вже знайдено я/г, то думаю, треба вірити саме цьому аналізу. Бо по крові результати не 100%, якщо не помиляюсь - то 85 %.

12. robik

robik Member

Я б Вам порадила здати ще раз кал, в іншу лабораторію, а тоді вже вирішувати щодо лікування. Кал здати не проблема, то не кров з вени, зовсім не болюча процедура для дитини.

13. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Щось раныше не задумвалась над тим:

14. Жменька

Аскарида може й спокійно собі жила, але от тому організму, в якому вона рік паразитувала, не думаю, що так спокійно.
    , то

Ми здавали аналізи, і у двох різних лабораторіях виявили яйця аскарид. І у такому випадку зовсім не хочеться чекати, поки аскарида наживеться собі досхочу і через рік сама вийде. Я абсолютно не є прихильником лікуванння-заліковування, дикої хімічної профілактики, адже розумію, що та хімія травить не тільки того глиста, а весь організм, але й дивитися на виснажене, знервоване дитя - серце крається. Коли вже виявлено глиста, то надаю перевагу фітопрепаратам та резонансній терапії

15. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Підкажіть хтось, де можна здати кал на яйцеглисти і найпростіші. Буду дуже вдячна.
    Знаю, що десь на вул.Промисловій здають але де саме, куди йти і до кого?

16. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Здавали в синево

17. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Можна здати і у звичайній дитячій поліклініці,просто "попросити" лаборанта гарненько оглянути кал.

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

А можете сказати які саме це були фітопрепарати.

18. Жменька

Ми пили Біотроф11 (з Зеленої аптеки), також давала екстракт звіробою. АЛЕ! у будь-якому випадку краще спочатку прокунсультуватись з лікарем

19. Diana

Diana мрійниця

і я до теми, оскільки нині повторно здавали кров на токсокари, які виявили пів року тому. Після лікування хімією автоматично пройшли інші супутні прояви, як наприклад наші хронічно невиліковні вульвіти, рани на шкірі ін.

20. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

І ми сьогодні почали приймати хімію від тої зарази. Випили 1 таблетку зентелу, по переду ще 2 шт.