Глисти і способи їх позбутися

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Малючка, 22 Серпень 2009.

1. Kocja

Kocja New Member

Відповідь: Глисти і способи їх позбутися

А який саме абсорбент ви приймали?

2. Natalia

Natalia Well-Known Member

Бажання їсти землю і пісок вже пів року як пройшло, а глисти залишились...

3. Wiktor

Wiktor New Member

То бажання перейшло в інші клінічні форми. Шкірні прояви, алергічні схильності, впертості та істерики, бажання солодощів, схильність до глистів і так далі, і тому подібне. То все одне і теж, тільки по різному проявляється. То все бачить нормальний лікар, що лікує пацієнта, а не лікар, що лікує "аналізи".

4. RamirZ

RamirZ New Member

Вибачте, пане Wiktor, я не лікар, але мама, тому прошу допомогти розібратися.
    Нехай глистна інвазія – наслідок демінералізації (чи порушення мінерального обміну) в дитини. Але ж вона – глистна інвазія – вже є самостійним захворюванням, що потребує окремого лікування. Тобто я хочу сказати, що відновленням балансу мінералів позбутися глистів неможливо. Ви ж самі пишете, що згодом ця демінералізація починає проявлятися не у вигляді поїдання ґрунту, а у вигляді алергії тощо.
    Я вище описувала нашу епопею. Так ми аналізів взагалі не робили, бо наш педіатр вважає їх малоінформативними, радить спиратися на клінічні прояви (тобто ми не «лікували аналізи»). Але якщо людям аналізи показують, що глисти в дитини є, якщо ці аналізи перевірені ще іншими аналізами, що теж підтверджують наявність зараження, то я гадаю, треба лікувати і глистну інвазію, і демінералізацію (якщо й вона присутня), а не саму лише демінералізацію.
    І взагалі де мінералізація, на мою думку, - це тільки одна з можливих передумов зараження глистами.
    Просто в дітей ріжуться зуби, вони пізнають світ на «зуб» та на «язик», не завжди є можливість прослідкувати, чи гарно вони вимили руки (і чи взагалі не забули це зробити). Тому такі поширені серед дітей глисти, тому й потрібно робити періодичну профілактику. А в разі зараження – спеціальне лікування. Це мої думки на основі логіки. Виправте, будь ласка, якщо я щось не так розумію.

5. kozhuk

kozhuk New Member

Читаю на цю тему багато літератури, намагаюся виховувати в дитини охайність та просто "фізичну" потребу мити руки перед їжею. Нещодавно знайшла в інтернеті такі народні методи профілактики:

1. "Щоб не пічкати дитину тими таблетками, які і печінку і підшлункову садять, спробуйте подавати дитині цибуляної водички. Від неї виходять всі паразити і підвищується гемоглобін. На ніч ставите розрізану цибулину в склянку холодної води. А зранку натщесерце давати пити дитині 50-100г, це підходить і для дорослих. Пити слід тільки зранку і цілий тиждень"

2. "Беремо шкірку від бананів, підсушуємо на пательні, вона перетворюється на крихку скоринку, розтираємо - отримуємо щось схоже на розчинну каву, даємо ложку цього порошку і даємо запити водою, або розчиняємо у воді (розчиняється майже як і кава)"

Може хтось це прокоментувати? (Особливо цікава думка медиків). Про насіння гарбузове – то всім відомо, а такі рецепти я побачила вперше. Поділіться, якщо є такий досвід. Дякую наперед!

6. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Щодо цибулі, то такий рецепт уже десь чула. Якщо не допоможе, то не зашкодить точно.
    А от щодо бананів, то однозначно б не ризикувала. Чим їх тільки не обробляють для того, щоб вони зберігались довше, і що - дати потім все це дитині з"їсти?

7. Wiktor

Wiktor New Member

Глистів взагалі позбутись неможливо. Хіба ходити в скафандрі і їсти з тюбиків, як космонавт.

Головним моментом в тому питанні є стан імунологічної системи дитини. А от він якраз залежить від мінерального обміну і мінерали, наприклад кальцій, мають ключову роль в формуванні імунутету, тобто опірності до глистів, вірусів чи їм подібних впливів.

8. glasses

glasses Member

9. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Дівчата я жодного разу не виганяла малому глисти, та й аналіз на них не робила. Знайома раз на рік "проганяє" їх. Чи робите ви таке?

10. natorella

natorella Well-Known Member

11. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Як саме ви робите цю чистку?

12. Відповідь: Глисти і способи їх позбутися

скажіть будь ласка bob як мені попасти до цієї лікарки фізіотерапевта

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:47 ----------

я з міста самбора bob як мені потрапиити до цієї лікарки фізіотерапевта ???

13. Galin Max

Galin Max Member

Я десь чула, що для того, щоб гарбузове насіння зашкодило глистам - його треба нараз з"їсти 250 гр - важкувато, особливо дітям.
    Хоча в будь-яких кількостях воно все одно корисне для організму :)

14. Pavonia

Pavonia New Member

Мені від глистів дуже помогла індійська таблетка банді-плас. Коштує 12 гривень. (Купити можна в тих хто торгує Аюрведою).Випиваеш її і протягом тижня вони з тебе лізуть. Все лікування.

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

16. AilataN

AilataN жива

Може по інакшому називається?
    ану гляньте на бомажці, що пише?
    Що, бомажки нема?
    А у вас точно були глисти?
    а як вони з вас лізли?

17. Олюська

Олюська Well-Known Member

Справді дієвий метод, але, здається тільки від гостриків, і треба повторити курс через 14 днів. Ну дитині випити це нереально, не всі дорослі зможуть випити таку гидоту - знаю, бо пробувала.
    Ризиковно, як на мене, і може, мабуть, завдати більше шкоди, ніж користі, зважаючи на те, чим обсипають/обробляють ті банани

18. Lingerie

Lingerie New Member

я давала малій нещодавно таку водичку (але для найменших діток треба 1-2 ч.л).
    Ще щоранку видушувала морквяний сік і теж пару ковтків давала, бо прочитала, що теж дієвий спосіб від аскарид (!) і для імунітету)
    А
    але...гарбузове насіння слід промолоти з лускою і діткам до 3-х років не рекомендують (тільки от незнаю чому, можливо для шлунку важкувато).

19. Меріля

Меріля New Member

я знаю точно, що допомагає... це полин гіркий...точніше настойка... якщо вам підходить, то я скажу рецепт

20. Samodumka

Samodumka New Member

Найкраще від аскарид - декаріс (він вбиває глисти і в легенях - це їхній цикл розвитку в організмі людини) на відміну від інших препаратів які діють тільки в кишківнику