Глисти і способи їх позбутися

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Малючка, 22 Серпень 2009.

1. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Відповідь: Глисти і способи їх позбутися

Чому? В малого в калі найшли яйця аскарид.

2. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

і як ви їх виводили? (племінниця такого ж віку як ваш малий теж має аскариди)

3. Vika

Vika Well-Known Member

здали аналізи на лямблії та аскариди. кров в лаболаторії Сінево. показав що лямблій 5.87, аскарид 1.52 .після 1.1 позитивний результат.до лікарки їдем через тиждень. подивимся що призначить. пили того року ворміл, здається не поиіг ( принаймні ефекту я не побачила).

4. ViTanya

ViTanya Member

Тобто повторні аналізи після лікування знову виявили глисти?

5. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

підозрюю, просто дуже скоро вони знову завелися - специфіка таких труток.

6. natorella

natorella Well-Known Member

а шо ж робити?

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Власне, як інакше лямбліі вивести?

8. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Дівчатка,а кал на виявлення тих паразитів потрібно тільки вранішний чи не має значення? І ще підкажіть де найкраще його занести,в яку лабораторію? Дякую.

9. Vika

Vika Well-Known Member

після лікування зразу не здавали. більше ніж пів року пройшло. дитина ніц не їсть, важе 18 кг. худючий, хворобливий вигляд має. каже лікарка що виглядає інтоксикованою. але я щось не дуже довіряю тим лікам, що робити не знаю.

10. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

В малого був курс лікування, через місяць здали аналізи, глистів вже не було. Лікарсва не пишу які, бо це має призначати лікар( на мою думку). Ми звернулись до лікарки, бо в Васька була рвота, погано їв, схуд. То лікарка назначила аналізи, потім лікування. І помогло, Васько почав їсти і поправлятись.
    Лікрка сказала що немає значення, тільки зберігати не в холодильнику :girl_haha: а в прохолодному місці. .

---------- Додано в 23:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

а чому не здавли? треба ж знати потравились глисти чи ні

11. Vika

Vika Well-Known Member

в нас в Чорткові таких аналізів не роблять. лише найпростіші . щоб їх здати треба їхати в Тернопіль. трошки накладно тоді це було. малий ще дуже малесенький був, бабусі працюють.

12. natorella

natorella Well-Known Member

кащала знайома шо в ветклініку носила
    десь в районі високого замку вони живуть
    20 грн - і всі паразіти на ладоні

власне. а ше волосоголовці. собаки

13. shkodnica

shkodnica New Member

треба аналізи носити ледь не що три дня, щоб попасти на момент коли ця самка їхня яйця відложить, пропустите і все спочатку починати. Якщо гострики - їсти щось гірке постійно, і гарбузове насіння в зелених лушпайках

14. Marjaha

Marjaha New Member

а направлення на аналіз потрібно, чи можна так принести?

15. robik

robik Member

Не потрібно, бо ветклініка не обслуговує дітей. Точно будете мати позитивний результат - не сумнівайтесь. :girl_in_dreams:

16. карапуз

карапуз Well-Known Member

У Мартина дуже поганий апетит, цікавості до їжі не проявляє . Якби його не заставляти їсти, то сам не попросить. Їсть продукти дуже вибірково і цей вибір мене не тішить. Чи може бути це сигналом, що є глисти ? Бо моя мама мене вже замучила, каже,щоб я здала аналізи на глисти, бо так не має бути :girl_in_dreams:

17. robik

robik Member

Принаймі не зашкодить - то точно. Втрата апетиту не завжди "вина" гельмінтів, скоріше порушення з боку секреції ШКТ, та й з інших причин. Загальний аналіз крові, аналіз калу, консультація доктора - це той мінімум, який треба зробити.

18. карапуз

карапуз Well-Known Member

А який саме, це має бути спеціаліст ?

19. Leila

Leila Well-Known Member

Робік, я теж хотіла запитати, малий погано спить вночі, дуже крутиться. Коли питаю зранку чого так, то каже що гострики заважають спати. В калі не бачу їх, хоч він переважно ввечері хоче какати і могло б бути видно. Апетит поганий, хоче їсти тільки солодке. Які аналізи порадите і до кого б звернутися? Дякую

20. robik

robik Member

Педіатр, якщо потрібно вужче - то гастроентеролог. В мене в сина до 7 років постійні фе були до їжі, то не хочу, то не буду і тд. Повірте, що перелопатила його какуль відро :girl_in_dreams:, а причина виявилася в низькій кислотності. Їжа добре не протравлювалася.
    На виявлення гостриків є специфічний аналіз, дуже простий і інформативний. Це зіскоб на ентеробіоз (так називається захворювання, причиною якого є гострики). Головна умова - 3 дні підряд, зранку, не підмиваючи дупцю дитині. Найкращий спосіб піти в лабораторю, попросити 3 пробірки і 3 тампони, якщо дитина боїться страшних тьоток в білих халатах - зробити самому. Потім віднести все разом назад і будете мати результат. А щоб 100 разів не ходити - захватіть каки на яйця гельмінтів.