Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат так. там і такий сніг є і ще регулярно пушками дострелюють. але я б зараз не рекомендувала, бо дуже дуже багато людей. нормально покататися важко
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат А я думала зараз менше людей, бо в лютому на Буковелі завжди аншлаг, ціни падають. Добре що через роботу не поїхали цього тижня. І куди тепер їхати??? Я ж тільки нові лижі купила, хочу їх обкатати Славськ недолююблюю. Тисовець-Орявчик - там бугелі. На Драгобрат з дитиною сташнувато в бобіку трястись. Цікаво як Пилипець-Ізки?
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Плануємо їхати наступного тижня,сподіваюсь,що свята закінчились і людей буде менше. Олеся,а ви не купували абоненти на катання по акції "Раніше купує",це по тій ,що діє до 9 ранку і 50 % дешевше ?
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат ми були в Закопанах(Польща) Каспровы Верх(включає в себе багато трас)-дуже класно!!! хоча траси досить складні загалом їх 10,з них 6 синіх,тому новачкам,та дітям буде важко кататись там,та для нихє пару трас для початківців! підніматись туди потрібно на канатних дорогах(в вагончиках)зручні підйомники(4-х та якщо я не помиляюсь 2-х місні)загалом сервіс(кафе,лижні школи,ретраки,прокат лиж...і.т.д) дуже схожий до Буковелю,але трішки краще,бо Буковель ще в стані розбудови,а там вже все є!
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат GONE BABY GONE, а що можете порадити на рахунок проживання там? Можливо якась тур фірма возить туди на кілька днів, щоб усе включено? У когось є така інформація?
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат ДІВЧАТА, ХОЧУ ПОЇХАТИ У КАРПАТИ , АЛЕ ЛИШЕ НА ДЕНЬ! КУДА ПОРАДИТЕ?ХОЧУ НА ВСЬОМУ ПОКАТАТИСЬ І ПОБАЧИТИ ЩОСЬ ЦІКАВЕ, А НЕ ПРОСТОЯТИ ВЕСЬ ДЕНЬ У ЧЕРЗІ І ПОЇХАТИ......ДЯКУЮ.
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат друзі купували, то треба приїхати з 7 до 9 (але перед 9 тама великі черги ) і вони здається не діють на вечірнє катання а ми мали свої, що купили ще раніше у львові, вони діють в будь-який день і + вечірнє. ввечері краще набагато кататися, бо людей мало, але на вибір лише 2 гірки: дитяча і 2R і я б поїхали в ізьки, теж цікаво як там
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат проживали ми там в готелі,де було включено проживання,та сніданки,та вечері! так,з цим немає проблем,хоча ми їздили без тур-фірм,але зараз багато,хто їздить через них і були задоволені! ---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ---------- супер спуск,суперове катання!для початківців трохи важкувато,бо є крутий спуск! звичайно не порівняти з Буковелем,та на один-два дня класно! жили в нашого знайомого,в Воловці він приймає гостей,розміщує в себе в будинку в спеціально обладнаних кімнатах!дуже приємний він і його дружина! в них можна замовляти і сніданок і вечерю! ---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ---------- odree як катання?каталась в той самий час,що й тиале нажаль не побачились!знала,що є,але не знайшла
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат і я знала. шкода, що не знайшлися, але все так не буде а катання супер
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Позаминулого року, коли ніде не було снігу, ми вирішили поїати на Подобовець, бо казали, що там є. Ну те, що там було, важко назвати снігом. Траса маленька, бугель (2 шт здається). Будиночок "Пдобовець 2000" мені дуже сподобався - до сих пір шукаю шось подібне, але поблизу Буковеля. В звязку з відсутністю снігу ми ходили на Великий Верх пішки і звідти спускались (фото в темі "Моя зима"). Пилипець - сусіднє село з Подобовцем - плюс мінус те саме. Ізки - ми навіть не стали кататись, бо як я вже казала тоді зі снігом не склалося. Особливого враження Ізки не справили, ще раз би не їхала. Доїзд туди, памятається, жахливий. Всюди з вищеперелічених - інфраструктури ніякої і ,як на мене, проблема знайти житло. ---------- Додано в 11:32 ---------- Попередній допис був написаний в 11:24 ---------- Була на вихідні в Буковелі. Ну що сказати, якщо взяти до уваги, що зі снігом всюди "напряжонка", то Буковель - в сам раз. Як завжди гладенькі гірочки, що не скажеш про більшість курортів. Ціни вище середнього - то само собою. Людей того року дуже побільшало. Якщо памятаю минулого року ми паркувались на 14-му десь максимум метрів 10-15 від витягу, то зараз, приїхавши о 9.45, паркувались на самій горі, вже як до 15-го їхати. Однак людей не такий аншлаг, як інколи буває. Так є черги, але не така вже штовханина. 5-ий як завжди - перегружений наніц, а всі решта терпимо. Працюють далеко не всі горки, за чорними трасами дарма туди їхати, бо їх не відкрили і наврядчи до лютого відкриють. Пушки працюють цілодобово. Будемо їздити на Буковель, на інші курорти - тільки якби так вже завалило снігом, аж по самі вуха Ех,хочу на старий добрий Тростян, але катулятися в болоті та траві ну зовсім не лежить в мене.
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Поділюся своїм досвідом катання. Скажу що на лижах каталася 4-ри роки, останні чотири катаюся на сноублейдах. Каталася в Славську: Політех, Грабовець, Варшавка (починала), потім Тростян центр і північ. Каталася на Буковелі пару років, поки там не стало так багато народу і такі ціни. Найкращі враження від Словаччини, Високі Татри, Татранська Ломніца, знайду обов"язково покажу фотки. Сервіс, трасси, умови просто супер, їздила на 7 днів. А цієї зими вже каталася на Різдво на Плаї (с. Плав"є), але так як ніде не було снігу, то народу там було дуже багато
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Ніколи не каталась в Карпатах на лижах,а так хочеться почати!Але не знаю,що з собою брати-лижний костюм тут купляти?лижі-тут,чи там напрокат?Скільки треба брати з собою грошей на одну людину на один день(мінімум) Куда їхати?Допоможіть,формулянки чайнику.
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат чому? вони були відкриті ---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ---------- лижі краще брати поки що напрокат , але тут. почати можете з орявчика, і близько і не так дорого як в буковелі. грошей скільки, то вже від бюджету вашої сім"ї залежить
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Можна конкретніше-скільки треба приблизно заплатити за прокат лиж.підйомники і т.д.в день?А на харчування?(Мінімум):confused:
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат за орявчик я не знаю. в буковелі дітям брала лижі на прокат, то біля підйомника прокат вартував 90 грн/доба на дитину, а на автостоянці - 60 грн., для дорослого чула ціну 180 грн. Вартість одного підйому там приблизно 30 грн, але знову ж таки ми купували тут по акції, і чим більше підйомів, тим дешевше. інструктор коштує 180 грн година і без різниці для дорослого чи для дитини. Ну і поїсти - в Буковелі дуууууже дорого, в найдешевшому кафе (bugi.l) скромний обід на нашу сім"ю вартував 200-250грн. Проживання від 500грн/доба (не в самісінькому буковелі) і до 10000 (а може й до 20000грн/добу. Щодо одягу, то поки вчитеся краще купити простіший костюм, а вже потім, якщо сподобається можна купити відповідний. Термобілизну варта купити відразу нормальну, вона в середньому вартує 600-700грн за комплект. У вашому випадку, якщо їхати на орявчик, який знаходиться за сколе, то виїхавши зранку, дня на катання вам вистарчить. їжу можете брати з собою, а бо поїсти на місці (думаю ціни там наполовину нижчі від буковелю). інструктор буде коштувати можливо 120грн/год/люд (але не факт). Тому детальні підрахунки вже робіть самі
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Lerusja, минулого року абонемент на катання на Орявчику коштував 70 грн/день. Поїсти можна за 50грн. перше і друге. Біля підніжжя є кафе-шалаш Звенів, готують непогано. Там як в Пузатій хаті, такі банячки з підігрівом страв, страви на вибір. Булки Чудо-піч там печуть. Шашлик 25грн минулого року був в дядька що коло виїзду на мангалі, а в кафе 50грн. (Брали в дядька - дуже смачний був). Розраховуйте на 1 чол. : 100грн їжа, 70-100грн катання, 100грн прокат. Лижі в прокаті краще брати дорожчі. Вони як правило в кращому стані і на них легше навчитися. Інструкторів я там не бачила, можливо вони і є, треба питати бугельщиків.
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Lerusja у львові брати лижі напрокат однозначно дешевше ніж в горах, і можна вибрати непоспішаючи, от сьогодні моя сестра брала в команчеро лижі і чоботи на 2 дні- 115 грн. З костюмом теж можна не спішити, на перший раз достатньо утеплених штанів і пуховика, скільки людей взагалі бачила в джинсах.... Напишу новачкам, щоб не повторювали помилок нашої сім"ї, яка теж вперше поїхала "на лижі" цього року - не біжіть купувати в останній момент лижні костюми по сумашедших цінах - краще їхати вчитись з таким самим чайником як і ви, брати одного інстуктора на двох, це буде ( в буковелі) 180 грн за двох за годину, а якщо за одного 145 грн. - Не зупиняйтесь в самому буковелі, краще в ближніх селах - Не беріть абонемент на цілий день, який коштує під 200 грн, можливо ви в перший день зробите лише один спуск - Перед тим як йти на гору не думайте що ви круті лижники і не біжіть в буковелі купувати окуляри для всієї сім"ї по 400 грн - і головне! ніколи не їдьте вперше вставати на лижі цілою сім"єю, вклучаючи дітей...це нереально .
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат воно то дешевше, але довезти лижі теж якось треба. Сумніваюсь що новички будуть купувати багажник для лиж на машину, а в салоні легкового авто везти лижі для усієї сімї.. краще вже взяти там. Плюс тут в Команчеро треба поїхати за лижами і потім відвозити їх, а на це часто немає часу. не раджу брати на катання пуховики. Пуховик можна вдягнути до і після катання, на саме катання має бути тонка куртка, бажано волого і вітро непроникна, під низ флісовий батнік і футболка або термокостюм, як кому подобається. У пуховику ви перегрієтесь і упрієте після 1-2 спуску, розщібнетесь і "здраствуй простуда". Пуховик для прогулянок добрий, але не для активних видів спорту. Крім того, він масивний, повернутися в ньому важко, ходиш як мєдвєдушка, не уявляю як у ньому кататися. Джинси - це взагалі катастрофа. Уже після кількох падінь вони вбирають вологу і тримають її цілий день. Подруга так простудила певні місця. Краще купити або позичити лижний костюм. Він якщо і намокне, то швидко висохне і якщо жарко стане - там є вентиляція. Якщо такої можливості немає, то купити тільки штани. Куртка, в принципі може бути люба спортивна, а якщо немає штанів - краще зовсім не їхати, аніж потім мати проблеми.
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат а якщо не сподобається кататися на лижах? це ж далеко не дешеве спорядження, щоб просто так купувати. середня ціна такого набору вийде приблизно 3000 грн ( і то навіть мінімум) ---------- Додано в 10:59 ---------- Попередній допис був написаний в 10:58 ---------- от на маєш. коли ми були( а тот здається відразу після вас) то всюди була одна ціна - 180 грн/год/люд :confused:
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат студентами запхали в мій пижик 5 пар лиж і 5 студіків (включно зі мною) і файно доїхали зараз тільки з багажником, бо в чоловіка борд величезний (чол 193 см зросту), але кріплення для лиж в тому ж Команчеро можна на прокат взяти. І перевага не так в ціні скільки в тому, що справді спокійно міряєш і вибираєш. Щодо новачків, то я вчилась на Орявчику, а трошки далі Плай, цього року тато з хресним їздили казали, що там класно все зробили, але я ще не була і вже не скоро буду.... Якщо їхати на Буковель, то в неті можна знайти адреси і тел хат, що здаються, в Микуличині наприклад, ціни там не космічні порівняно з Буком Славськ взагалі не раджу, бо той сервіс на тих бугелях...брррр Тростян файна гірка, але то не для початківців