Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат В мене питання, а холодно вам не було? Ви на Буковелі катались?
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Ми хочемо завтра поїхати на два дні,вартує ? Читаю відгуки на сайті Буковель і люди незадоволені -людей багато,відкритих трас мало,замість снігу -лід. І що тут правда ?
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Поділіться враженнями,цінами від Буковель. Бо досі їздили в Славське,але хочеться чогось кращого.
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Судячи по відгуках мого чоловіка, який вчора був на Буковелі, все окрім льоду. Снігу було достатньо.
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат холодно не було, льоду теж не було зранку снігу було мало, але він постійно падав і до 11 год його було достатньо і вкатали добре до обіду людей не багато було
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Абсолютно протилежні враження ))). Каталася в неділю. Людей багато - черги великі. Працювало тільки декілька трас - на 14, 15 були черги і лід (не було можливості переїхати на інші траси, як звично, де менше людей). Не було черг, кажуть, на 1,2 трасах, але 1-шу відкрили в неділю аж під вечір. Ну одним словом як завжди ))), трохи не встигли чи не продумали ... Але всеодно краще ніж сидіти у Львові ...
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Каталися в Буковелі в суботу. Катаємося з чоловіком добре, отож для нас вибору трас фактично не було. Ми поїздили троха на 15-ій, черги великі, траса переповнена людьми, які або летять, або валяються посеред гірки, тому власне вкінці траси доводилося постійно гальмувати перед бугорочком, щоб не налетіти на когось, адже там не видно наперед людей. В другій половині дня верх 15-ої і 14-ої були вкриті не льодом, а таким дуже твердим снігом - якщо не мати добре заточених кантів, кататися не надто приємно. Мерзла я постійно, ну бо я мерзляк взагалі, а чоловік себе нормально почував. Руки затерпали від холоду, коли розморожувались ой як я нила Загалом задоволені поїздкою бо 1) відкрили сезон 2) через те що зробили небагато спусків на другий день не боліли м"язи 3) прогнозується потепління, отож поїхати скоро вже не випаде Величезний + Буковелю, це комфорт. Крісельні витяги - це те, до чого швидко звикаєш і вже з морозом по шкірі згадуєш славські бугелі Трас дууже багато, всі вони добре розратрачені, гарно поєднані одна з одною, різноманітної складності. Але шукачам великої дози адреналіну не раджу туди їздити )))) Інфраструктура хороша, однак ціни... Вічна проблема зі заторами на в"їзді, дорога їжа в кафе і малі порції, проблема з паркінгом (або троха далеко від витягів, або нема де втиснутись), проживання на самому Буковелі дуже дороге, можна жити в сусідніх селах, там знайдете багато котеджів, приватних садиб, готелів. Проживання дорожче ніж у Славську. Абонементи: варто купувати восени, тоді вони набагато дешевше. Я купувала на 5 днів у високий сезон (з 15 січня по 8 березні десь так) - 660 грн приблизно. Так само коштував мені і абонемент на 100 спусків. Зараз ціни можна подивитись на офіційному сайті Буковелю. Є ранкова знижка, здається до 8 чи 9 години - 50% у будні, 20% у вихідні. Також можна взяти абонемент на пів дня.
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Дуже,дякую enigma за відповідь. Чула що там дороще,але хочеться кращого відпочинку,сервісу ніж в Славську. Справді крісельні витяги непорівняєш з бугелем
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат не вміючи їздити на лижах,поїхала вчитись(чоловік потягнув) на Тростян. Перший лаз спустилась один раз ,трохи на лижах ,трохи на попі,трохи ногами. Зато вражень позитивних купа. Другий раз поїхала знову на Тростян, спустилась вже 4 рази .Задоволення було ще більше. Адреналіну море. Коли знайомі чують ,що вчилась їздити там,роблять великі ,круглі очі. А я горжусь собою Головне не боятись
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат і в мене така історія це була моя перша горка чоловік потягнув, він добре катається, а я не знала, що на Тростяні так важко (це тепер в порівнянні з іншими горками) і вперше я піднімалась не на кріселках, а на бугелях чоловік з мене сміявся (чкотіна), що це не важкий спуск, ти ще не бачила які бувають
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Повернулася вчора з Буковеля. Враження двоякі. З погодою пощастило, дощу, як обіцяв прогноз, не було. Був і сніг і туман і пів дня - сонце Катанням задоволена бо наганялася цього разу досхочу! Але, що псувало відпочинок, це чайники. На жодній горці мене не таранили за день 3 рази. не серйозно, тільки черкнули на швидкості бо я чудом виверталась! Сестру теж раз черкали раз збили!! За всю історію катання вдвох у Славську я такої кількості ДТП на трасі не памятаю! Просто дикість, як без звуку людина ледь не вжджає Тобі у спину, ледь не збивши з ніг на швидкості! і навіть не вибачившись, їде далі, наче нічого не сталося! Догнала одного такого спеціаліста і висловила свою думку перед його друзями, тільки тоді він спромігся вибачитись! А якби збив? Така ситуація повторилася 3 рази! При чому, людей на гірці було небагато. Каталася я на трасі №2 та на сусідній з нею. Не можна назвати її зовсім простою, але траса нагадує долину чайників, що робить катання там дуже небезпечним. Ледь навчившись керувати парубки розганяються і не вміючи вчасно загальмувати - таранять інших! На майбутнє вирішила, що буду кататися там тільки на складних трасах. Шкода що вчора вони були зачинені, зі слів одного інструктора буковельці тримають їх для віп-персон, що приїдуть відпочивати на НР. Що ще не сподобалося - поїсти не просто дорого але й нема що. Єдиний на трасі №2 бар Панорама не мав не тільки гарячих страв, їсти там було нічого, крім ковбасок з фрі і кетчупом 100гр/100гр/50гр за 45 грн. і пончиків, 2шт.- 15грн., якщо це можна назвати їжею і наїстись порцією в 200гр. Решта -пиво, горішки і всяка дребедєнь, якою теж наїстись нереально. Мала в той момент глибоку ностальгію за Тростяном, де і чанахи і борщ і деруни і сашлик, і налисники з чорницею, мммм.. Вирішила пошукати поїсти щось гаряче, проте крім ларька з гарячим вином не знайшла нічого. Добре що друзі попереджуючи про дороговизну їжі порадили брати термос і канапки, бо якраз оце і спасло від голоду, хоча всеодно розраховувала поїсти на гірці і їжі з собою взяла мало. Довелося 10хв чалапати в ботах по асфальту до автобуса щоб там поїсти і назад. З позитивних моментів відмічу відсутність черг, добре підготовані траси, нормальні і тверезі бугельщики, з чистими руками і в спортивних костюмах а не в фуфайках, ніби щойно з хліва вийшов, така культура приємно радує око, у Славську такого просто нема, це правда. Гірки через те що добре розретрачені- простенькі, кататися там не особливо цікаво, а ставати на лижі - те що треба. Сьогодні почуваю себе добре і бадьоро, хоч і зробила 20 з гаком спусків, нема такого ниття всього тіла як після катання на Тростяні бо в кріслі реально відпочиваєш, не те що на бугелі. Єдине зле, що до Львова далека дорога і вибиратися треба на кілька днів мінімум. Отакі мої враження від Буковелю
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат А на Орявчику немає снігу Це південний схил і топиться швидко. Хоча залюбки туди б поїхала, гірка мені сподобалась своєю різноманітністю та гарними краєвидами. Хочу ще поїхати на Плай. Дізнавалася, туди возить турфірма Калина, але тільки по мірі того, як набереться група. Возить Калина і на Буковель, виїзд від Добробуту.
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Відкрилисьмо цього року лижний сезон! Наразі альтернативи Буковелю в Україні я не бачу, але лише після свят і в будний день. В цю неділю працювало лише пять витягів, до 11 год. ще можна було кататись, а потім схили стесали до льоду а народу було стільки, що пересуватись по території було важко. Один великий плюс - це дитячий лижний майданчик відгороджений для діток - залишаєш там дитину і годину спокійно катаєшся.
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Повернулись з Плаю. По-перше, що можу сказати то снігу там наразі є достатньо, щоправда з двох крісельних витягів працює покищо один. Людей теж дуже багато - в обід стояти за пропусками треба було десь трохи менше години. І ще нам сьогодні не дуже повезло, бо година так перша перестала працювати кріселка - черги о-го-го, а ніхто не міг сказати скільки треба буде чекати то ми почекали та й поїхали додому
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Людоньки, хто знає , що зараз робиться на Тростяні? Сніг, черги - є?
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Плануємо кудись поїхати на лижі за кордон? Крім Австрії, хто може щось порадити? Хто де був, як ціни, умови, траси?
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат не факт. теж купа люду, правда всі підйомники працюють, але загрузка шалена