Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат ну капець. а чо в коліно не копнула? я ж сліпаааа ---------- Додано в 11:42 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ---------- навіть дуже.
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат я кататися їздила, а не фоткатися а якщо чесно, то просто забула фотік. мож потім скинуть, то поставлю
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Шкода,на Плай ближче їхати ,ніж на Буковель,але катання вийде дорожчим. Олеся , і ще питання,справді ,дорога на Буковель ,жахлива ?
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат то не те слово. туди я їхала через бібрку, а назад через стрий (думали краща дорога). то через бібрку все таки і ближче і краще. але все одно ями такі, що можна колеса позалишати
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Я цього року вперше поїхала покататись на лижах на Плай Але мене спіткала невдача Ніхто не попередив, що лижі бажано брати на прокат у Львові. От ми і приїхали цілим автобусом - чайників без лиж, простояли годину в черзі на прокаті, а нам сказали що лижі закінчились:eek: Добре, що народ здогадався взяти кульки BOSS, от і зїжджали на спині по черзі:D
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Дівчиська,дивіться,що на Буковелі твориться.Може,ще рано сезон закривати .
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат І як вам така інформація ? Будемо тепер в Альпах кататись .Правда,що робити з невикористаними карточками на катання ...
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Та там і так ціни Австрійських курортів. Якби ще не віза. Але та новина мені більше на вибивання відкату виглядає, якщо чесно.
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Пригадалися "Недоторкані", де Юнуковіч просить подарувати йому Буковель... Що не закриють - то без сумніву, беручи до уваги які гроші туди вкладено. Звичайний перерозподіл влади.
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Відкриття сезону в суботу 04.12.2010! Хтось планує поїхати на відкриття ?
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат той кіпіш вже давно. але думаю все обійдеться. треба ж новій владі бабла накосити
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Так то воно так, але ефект, який досягається такими методами набагато негативніший - жоден із закордонних інвесторів не захоче взагалі інвестувати гроші в країну де кожна влада то в одних то інших таким чином "косить бабло".
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Я б з задоволенням, але певно колобків на витяги не пускатимуть Тож чекатиму відгуків тут.
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Минулого року мене-колобка не пустили, цього року тяжко буде лижі на козака в 70 см росту підібрати - а я так хочу на Буковель А я ще розчарування року в підсумках не вказала-зле згадувала
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат о. я думаю, коли нарешті ця темка оживе На Буку 4-го ще не поїду, бо замало гірок будо відкрито, а я люблю простір, поганяти на Буці. Поїдемо може в неділю на Тростян, зробимо кілька спусків, якщо буде можливо, поїмо грибної юшки та шаличків, подихаємо свіжим повітрячком. Мммм, я вже всидіти не можу :dance2: