Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат так, але є цікаві пропозиції, чим швидше бронюєш - тим більша знижка. а з березня там 3 місний котедж коштує 300 з гаком грн/добу. і вигідні пропозиції були з 11 і до кінця січня, не фанатично дорого і з сніданком
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат ми минулого року в Шелтері за 154 грн за номер (2-х місний) жили, (стандартно номер більше 1000 грн коштував) пропозиції справді треба відслідковувати
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Жила в Микуличині вже перед самим Татаровом за 70 грн/ос., правда санвузол був спільним з господарями, решта класно, кого цікавить, пишіть ПП. А взагалі, була в Буковелі 4-6 та 10-11 лютого. 10-11 було більше снігу, але людей, порівняно з попереднім разом, разів в 5 більше (дивно, бо перший раз була в кінці тижня, другий - в середині!). Але навіть величезні черги до кас зранку, черги до витягів (не довше ніж 5 хв.) та кількість людей на схилах не завадили отримати масу задоволення. Раджу всім залишатися на вечірнє катання: там відкривають центральну трасу на другому витязі, яка вдень закрита, сніг - КЛАС!!!
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат 13 лютого 2 траса була і вдень відкрита, але з неї трохи "познущались" вона стала наполовину вужча бо на другій половині нагребли гору снігу, бо готували її до змагань. А сама траса стала з трамплінами.
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Щойно повернулись з Тисовця - новини не надто веселі - ще вчора можна було кататись, а сьогодні вже падає дощ і той весь сніг потихенько сходить Те саме Звенів. Не знаю, як зі снігом на Плаю, але скоріш там теж дощ, що не дуже приємно для катання. Залишається наразі Буковель...
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Вчора відбувся мій лижний дебют на Захарі Беркуті. Ну що ж, снігу було мало, багна багато. По обіді полив дощ, ми промокли до нитки. Туман такий, що на відстані 2м нічого не видно. Було так досадно, коли сьогодні зранку перед від'їздом ми побачили багато пухкого снігу і ясне небо. Але все одно мені страшенно сподобалося. Я без проблем стала на лижі, мене похвалив інструктор, сказав, що як для першого разу дуже добре, спускалася сама аж до підніжжя. Трохи на лижах, трохи на попі:shy: Тепер щодо проживання. Ми з друзями знімали 2поверховий будинок, 80грн за ніч з людини. Умови гарні. Хочу ще!
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат хочу згадати добрим словом гору Погар, яку до того кілька років об"їжджали десятою дорогою, в основному через каміння з горбами і відсутність снігу. минулого тижня каталися - дуже навіть може бути. правда, сильни сніг постіно падав - але то класно. мабуть ,через завалені снігом дороги лижників було небагато. сніг навозять і ратрачать. зробили дитячий підйомник навчальний цих вихідних не ризикнула їхати туди плавати у воді. якщо є сніг - то це чудовий варіант, щоб на кілька годин з"їздити покататися, і назад. але, звичайно, для початківців.
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Я б не сказала, що Погар для початківців (хоча саме там мене і намагались навчити їздити Вона доволі стрімка,хоча й коротка. Загалом, то спортивна траса "Динамо"
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат ну, вона коротка. і цього року снігу насипАли так, що досить нескладно (раніше дуже каміння і горби були). правда, стрімка, але об"їзні шляхи досить нормальні.
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Сніг падає, хочу на лижі, цікаво що на Плаї, хто знає??? Бо на Буковель їхати далеченько, дорога в ямах...
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат А ми вчора були на Буковелі, дорога таки трошки поганенька, ми їхали через Стрий, то в одну сторону дорога нормальна, а в іншу - трохи більше ям. Яле я дуже задоволена Вчора ми закрили для себе сезон катання, хіба б у квітні було стільки ж сніу як вчора, можна і навіть треба їхати ще раз закривати сезон Погода вчора була просто супер, траси хороші, красотаааааааа
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Може хтось порадить як можна на Буковелі оті акційні номери із знижками знайти - на сайті є лише інформація шо діють знижки, а на які номери і чи є вільні - нічого????
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Питання до тих, хто недавно був на Буковелі, скільки зараз коштує абонемент на 20 спусків?
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Залежить від дня, там є економ (понеділок - четвер) - 251 грн, але якщо там купляти до 9 год ранку, то знижка 50 % і відповыдно буде коштувати - 125,5 грн; всі дні (пятниця - неділя) - 294 грн, якщо до 9 год ранку, то - 20% і = 235 грн. Якщо гарно катаєтесь, то вигідніше купляти денні абонементи
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат А ми були на Плаї, сніг був, людей не було, аж нецікаво, за квитками черг нема, на підйомник нема, скучно. Зате накаталась, хотіли залишатись на два дні, але там два дні нецікаво, лише два спуски і крісла дууже повільно піднімались, можна було два рази спуститись за той час.
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат А скільки коштує один підйом на Плаї і чи продають там абонент на катання на цілий день ? Олеся,ти на днях була на Буковелі ?
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат так. були з 11 по 14. бронювали ще 11 лютого. а бронювання за місяць дає ще додаткову 20% знижку. відпочили супер
Відповідь: Гірськолижні курорти Карпат Були-були, і деяких навіть не пізнали Ех, а я так улыбалась, улыбалась ))