Гастрономічні вподобання. "Я такого не їм!!!" Люблю/не люблю

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Liliyah Romanova, 27 Травень 2009.

1. Dominika

Dominika Well-Known Member

Відповідь: Не куштуй, козликом станеш!

Не їм, бо гидко:
    - десерти з чорносливом( а от в борщі його лю)
    - крабові патики і все, що з ними
    - галяретка
    - чужі холодці
    - флячки(навіть не знаю, що воно таке). двічі мені намагались їх підсунути . один раз скуштувала, то ледь не вернула все, другий раз ледь не вирвало від одного вигляду.
    - зефір ( верне від одного запаху). І взагалі, все, що має білковий запах - не люблю.
    - і ще - пляцки з тертого кабачка. Воно ж таке водянисте і слизьке, бє)))
    А от дещо з того, що більшість не любить, я просто обожнюю: морська капустка, шпинат, броколі.

2. Sertce

Sertce Member

Я їм все, крім страв, де є пшоно, не люблю жирниx страв і колись отравилась каркаде, то тепер не п'ю.

3. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

А мені взагалі не смакують всякі кашки...:girl_in_dreams:
    Можу істи але задоволення ніякого) (крім рису)
    Чорнослив не люблю, не сприймаю той запах.
    Не люблю магазинне "пташине молоко"
    Ну і мозок, кров'янки, шлунки і т.п. Теж обходжу стороню:girl_cool:

4. Sertce

Sertce Member

Ще не їм молочниx кашів, вийняток- манна.:girl_sad:

5. NeAliona

NeAliona New Member

ООО в мене цілий список чого я не люблю:
    - печінка отримує заслужене перше місце))), проте, як на диво, дуже люблю печінковий торт, але тільки такий, що не має різкого запаху печінки
    - білок яйця
    - недосмажена яєшня
    - узвар
    - мізки
    - сало
    - чорнослив
    - старка з молока, беее(((
    - мед
    - кров"янка
    - каші (манна, перлова, гарбузова)
    - голубці
    - домашній сир
    - баклажани
    - моркв"яний сік
    А от маслини/оливки, ікру, бринзу, томатний сік я люблю)))) і спробувати якусь екзотику я б не відмовилась, і навіть бичачі яйця)))

6. bobryha

bobryha Well-Known Member

Я не їм кров"янки. кажуть що душа міститься в крові... от через то і не їм. вже багато років.

А мій свекор не їсть салати і інші страви з кукурузою(він каже шо на консервовану кукурузу можна хіба рибу лапати і він не розуміє як то можна їсти:haha:

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

8. Маріка

Маріка Well-Known Member

Я їм все! І діти в мене теж все їдять. Хіба старший розказує, що не любить борщу і смаженої цибулі, але як голодний, то все що підсуну їсть. А, і молодший картопляне пюре ненавидить.
    Чоловік, коли познайомились, теж дивувався як можна їсти сир (творог) солений, не їв капусняк, казав що я борщ варю не такий як його мама, вареників не їв з сиром, тільки пельмені, кашів ніяких він не їв, дерунів не любить.
    Але в носі я мала, то що він не любить.То би прийшлось цілий день на кухні стояти і догоджати хто що їсть. Готувала собі і дітям, що хотілося, навіть як він то не їсть. А йому казала хай сам собі готує, що любить. Він пару раз щось пробував куховарити, але пойняв, що то "не царскоє дело" і тепер їсть все що даю. На щось змінив думку кардинально (дуже капусняк полюбив), щось їсть без ентузіазму, бо голодний, але їсть все. Єдине чого не заставиш, то книдлі.

9. zaderyshka

zaderyshka Member

як подумати скільки я "душ" вижерла, хехехе. Я люблю "крававі" смаколики - стейки з кров'ю, кров'янку. Нямммм!

10. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

11. oksumoron

oksumoron Active Member

на вихідних попробувала паровий артишок!
    багатий на залізо, але смак просто огидний! чим ближче доходить до середини, то тим гіркішими стають листочки!
    не можу навіть порівняти з чимось іншим за смаком!
    більше такого не буду пробувати!

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

І мені не пішов...Навіть фарширований...Як траву жуєш:girl_crazy:

13. Shprotka

Shprotka Active Member

14. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А я не терплю кров"янки, мене від одного запаху тошнити починає. Колись я думала, що то я просто рані перебірлива і вирішила таки скуштувати шматок тої "смакоти" і не пішло..ну протисне воно мені і все.
    А нещодавно купила селеру (не корінь), приготувала, спробувала, а воно мені пархвумами смердить і все, а мцж їсть і прицмакує, що йому добре.

15. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Моя любов чи не любов до деяких продуктів харчування..

Темка для гурманів, які люблять кухню, люблять експерементувати і часто використовують не звичні продукти харчування.
    Розпочну з себе. Ще змалечку щонеділі дивилась програму Юлії Висоцької. Було надзвичайно цікаво дивитись як вона готує, які продукти використовує(більшість з них для мене було загадкою)
    Тепер я виросла і на щастя можу дозволити собі купувати так звані "модні"(хоча не зовсім правельно напевно), дорощі продукти харчування, але деякі з них мені зовсім не смакують(.
    Не люблю: авокадо, манго, більшість салатного листя(а особливо руколу, подобається лише зелений кучерявий лист салату), фіолетової цибулі, спаржі, креветок,свіжих морських коктейлів (зате люблю мариновані), сир камамбер та брі(зате обожнюю бринзу, фету, сулугуні, моцарелу, рокфорт, маздамер, королівський,гауду, голандські...)
    Ця любов прийде з часом? Чи це наслідки як росла, чим батьки годували
    Переглядаю інколи темку "Знимки смаколиків" і розумію що половина продуктів не моя
    Яке ваше ставлення до таких популярних продуктів(про любов до картоплі можна не писати:girl_wink:)

Останнє редагування: 3 Листопад 2013
  16. shparynka

shparynka Well-Known Member

Відповідь: Моя любов чи не любов до деяких продуктів харчування..

А що таке котлейви?

17. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

18. shparynka

shparynka Well-Known Member

Гугл видає зеро результатів...

---------- Додано в 01:06 ---------- Попередній допис був написаний в 01:05 ----------

Ага, понятно) А я вже було подумала, що я не чула такої екзотики гг

19. jylanda

jylanda занууууда

Люблю авокадо, манго, взагалi дуже люблю фрукти та овочi. Сири то моя лябов, всякi рiзнi.
    Морепродукти теж люблю, от хiба устриць не люблю, креветки можу îсти
    Нема в мене якогось шаленого бажання îсти екзотику, бо то екзотика. Якщо щось менi подобаеться за виглядом/запахом, то можу спробувати, але як не спробую то плакати теж не буду.
    Менi трохи важко зараз судити про екзотичнiсть певних продуктiв, оскiльки пiсля мого переîзду деякi звичнi для мене продукти стали для мене екзотикою, а iншi вважаються тут щоденною îжею.

20. AilataN

AilataN жива

і я
    просто є деякі " коти", яких люди не вміють готувати :)
    не їла би несмачно /неправильно приготовану їжу.
    Все їстівне= можу їсти. Багато чого пробувала.
    А мій чоловік каже, що гаряче несмачним не буває ))).