Гастрономічні вподобання. "Я такого не їм!!!" Люблю/не люблю

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Liliyah Romanova, 27 Травень 2009.

1. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Відповідь: Не куштуй, козленятком станеш!

не їм сала, ряженки,кефіру,простокваші і яєць, коли з них жовток витікає(
    ще не люблю розсольника і капусняка, хоча капусту в інших видах обожнюю

2. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Я не сильно перебірлива, але не їм взагалі болгарського перцю. Десь майже там само старка з молока (притому, що за молоком в будь-якому іншому вигляді я гину). Не дуже люблю оливки, але їсти їх можу. Все решта я їм. А от з чоловіком моїм важче: він риби не їсть взагалі, ніяку і в жодному вигляді, а м"яса майже не їсть (тобто добровільно не їсть,хіба як я вже в тарілку покладу, то нема куди діватись, любить хіба котлети)

3. veronka

veronka зла друзя

не їм цибулю (хіба можу зелену), не їм чіпсів й іеших "корисних" продуктів, молока, сметани, кефіру:girl_impossible: напевно не пересилю себе скуштувати щось ще живе та комахоподібнеееееее

4. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Читала, читала... Які всі перебірливі. А я навіть не можу згадати, чого я не їм :) . Навіть старку з молока, якою всі так гидують :) . Ну, хіба не дуже люблю капусняк, смалець і шкварки.

5. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

Не люблю морської капусти, вона мені ні на смак, ні на запах, ні на вигляд не подобається. Також не розумію, як людям може смакувати мізки чи бичачі яйця(чи як їх там називають)?! БЕЕЕЕЕ:wacko1:

6. Музик

Музик Мартуська

хм, а я не їм оливок-маслин, після одної гостини недолюблюю чорнослив, важко даються всякі там шлунки-легені-мозки... змусити себе з.їсти різних котиків-песиків-хом.ячків, змійок-жабок чи тарганів не зможу. їла слимаків і восьминогів, але більше - ні-ні. не терплю різних щупалець, не розумію як люди можуть їсти живих істот, які ще рухаються, хочуть вибратись з твого рота :bad: і ще не їм грецьких горіхів :8: в мене від них язик чухається:)
    ніколи і ні під яким приводом не їм морську капусту - в дитинстві пробували в мене запхати, а тепер від одного вигляду мутить
    а чоловік мій не їсть риби, грибів, не п.є молока, не їсть жодних десертів з фруктами (а я так люблю пекти пироги з фруктами чи ягодами :sad: ), желе

7. zaderyshka

zaderyshka Member

Гм... а я полюбляю їсти фактично все:nyam2:.
    Однак, ненавиджу рибні консерви. Від вигляду "кількі в томатному соусі" у мене просто нервовий тик з'являється. І взагалі надаю перевагу м'ясним продуктам,а не рибі .
    Овочі обожнюю, сирі-смажені-парені )))
    Просто таки ненавиджу розчинну каву і самбуку...як таке можна дудлити...фєєєє...
    А так, певно в кожного свої смаки і вподобання:girl_smile:

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

оо, я часом як роблю фарш на пельмені, чи котлети, так люблю хапнути до рота трохи. Хоч знаю, що не можна. А свекруха недавно привезла з Польщі фарш сирий , спеціально зроблений для їдження сирим. Але то я вже відірвалася. З цибулькою. мням.
    А що страшно не люблю-шкірку з кип'яченого молока. Ніколи не взяла б до рота бичачі яйця :khomyak:, а можливість мала, бо мій тато їх готував і я навіть ту прєлєсть в сирому вигляді бачила. І ще не люблю мозку. Не люблю тої консистенції...

9. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:D Ну з татом моїм таке не пройде, але він тож любить ту страву, ще й як приготував мені так пропонував, але я не далася.

11. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

12. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

А я не можу їсти мозги, в любому вигляді, як десь в гостях пропонують аж голова боліти починае, таке враження що це мої мозги витягнули і посмажили, один раз знайома заставила раз вкусити, не хотіла її образити, але я навіть не жувала, ковтнула як таблетку, ледве стрималась щоб не стошнило :bad: а решта їм все під любим соусом! :girl_crazy:

---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:56 ----------

пропоную створити рейтинг самих противних продуктів :n:

13. kljysochka

kljysochka New Member

:girl_crazy::lol::lol::lol: 10000%!!! ...ржу...

14. Sitara

Sitara Active Member

Одного разу, в подруги в гостях, поїла я картоплю з підливою із м"яса нутрії, правда домашньої. Якби я знала що це нутрія - нізащо б не скуштувала. Але мушу визнати - мняско було смачне...А все решта, крім павуків, хробачків і тому подібному можу їсти. В їжі не надто перебірлива. А ще, холодець їм тільки коли сама його готую.

Останнє редагування: 1 Квітень 2011
  15. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Я терпіти не можу молоко і рідко їм м"ясо (та й то не будь-яке) , а від чогось типу печінки, нирок, мозку і т. п. - :bad:

• Подобається Подобається x 1
  16. AilataN

AilataN жива

Мені подобається , як у китайців- сидить китаєць в бамбуковій хатинці, на бамбуковій циновці і за бамбуковим столиком, з бамбукової тарілочки, бамбуковими паличками їсть паростки бамбуку.)))

17. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Я щодо їжі не надто примхлива, але от мій організм... :sad: Наприклад молоко люблю, і вершки, і сири різні, але мені від них дуже часто зле стає :sad:
    Погоджуюсь із дівчатами що страви з мозку - то феее, я кілька разів куштувала, цікаво було що то таке їдять і нахвалюють, але мозок не такий вже смачний щоб його в себе, пересилюючи гидливість, запихати. Так само рубці - ми колись їх своєму песику давали часто, той огидний запах досі пам'ятаю, але песику подобалось :) але тепер коли мій дядько, вправний кулінар, пропонує рубці я, хоч знаю що вони вимочені, вичищені, добре приготовані, їсти їх категорично не можу. А до певного часу дуже любила печінковий паштет, але після нещодавнього випадку на нього теж дивитися не можу -хоч мама казала що на забаві, де його подавали, мене хтось зіврочив, я підозрюю то таки паштетик постарався :)

18. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Згадала один дуууже важливий нюанс: терпіти не можу будь-що із вишневою начинкою чи вишневим смаком!:bad: Самі вишні люблю, а з "вишневим смаком" - зась. І чогось незлюбила рожевий зефір.

• Подобається Подобається x 1
  19. zaderyshka

zaderyshka Member

20. dasha

dasha Well-Known Member

А ми їли борщик з голубами (думали з циплятами:girl_haha:) Це так відвідали родичів в Херсонській обл. Там виявляється тримають голубятні і голубів розводять як курей.