Гастрономічні вподобання. "Я такого не їм!!!" Люблю/не люблю

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Liliyah Romanova, 27 Травень 2009.

1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Не куштуй, козленятком станеш!

Я оливки обожнюю. Сири з пліснявою, мідії та креветки ням ням:clapping::clapping:. А суші якби могла їла б замість звичайної їжі. Люблю шпинат, зелень і практично всі фрукти. :y:Не люблю гречки, манної каші беееееее:bad::bad::bad:, як тушиться гуска курка чи якась інша істота а як побачу жир де воно тушилося і як застиг ох мені погано:bad:. Часник для мене ворог номер один шлунок його взагалі не сприймає:8: А ще згадалося одного разу прочитала рецепт від кашлю -відварити цибулю в молоці і пити цей відвар кілька разів на день, зробила і як мені тоді було зле -сиділа в туалеті пів дня і досі рефлекси погані як згадаю, вибачайте за деталі :confused:

• Подобається Подобається x 3
  2. Halina

Halina Well-Known Member

А я страшенно люблю мозок! Ням-ням. Одного разу побачила в Арсені, кипила пів кг і швидесенько додому, пожарила. О! Смакота!
    Правда чоловік мене не розуміє.... Але то добре, мені більше буде :xaxa:

3. Sokolova

Sokolova Well-Known Member

О!!! я забула написати, мій чоловік любить бичі яйця :ninja:, він коли собі таку страву замовляє, то я, навіть, в його сторону не дивлюсь :bad: (хоча на вигляд і дуже здалека воно в принципі апетитно вилядає)

• Подобається Подобається x 6
  4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Не їм перловки, помідорової зупи....решта усьо можу їсти..............

• Подобається Подобається x 4
  5. Irusya

Irusya Well-Known Member

Згадала, як моя мама кров"янку робить:8:, в нас її "кишка" називають:bad::bad::bad:... далі не коментую

• Подобається Подобається x 4
  6. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Останнє,що я куштувала з цікавенького-це біфштекс по-татарськи.Мені давно про нього розповідали,а я не уявляла,як таке можна їсти (хто не знає-це сирий фарш з телятини,перемішаний з сирим яйцем,паприкою та ще багато різних спецій)Так от,декілька років тому,поїхавши на вихідні в Угорщину,ми ризикнули спробувати цей смаколик.Нам дуже сподобалось.Потім готували дома для гостей,а вони вгадували що це.Всі думали,що аджика.І бачили б ви їх обличчя,коли вони взнавали,що це сирий фарш :)

• Подобається Подобається x 6
  7. Kasia

Kasia Well-Known Member

мда. безстрашні ви.
    я згадала. я ще не їм - кисілі і галярети.. капець - все що я не їм однакової консистенції:xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  8. Gala

Gala Well-Known Member

А моя дитина це дуууже любить,їла б і їла (якщо б , я дозволила стыльки)
    А молодша дуже любить старку на молоці(я-:bad:)

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Мої також обожнюють ріжні ґаляретки а дівчата то щей шоколадний пудинґ, але лише шоколадний.:xaxa:

10. kati

kati Well-Known Member

і я на кишку навіть дивитись не можу.....а ще к села передадуть( а чоловік любить) і він починає її гріти на сковорідці.....бєєєє :bad::bad::bad: я тікаю з хати

11. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Вчора сиділа і згадувала, що ж я такого не можу їсти і так не згадала. А от сьогодні нагадалася. Я НЕ ЇМ САЛА :) Взагалі. Ні шпондер ні сало, навіть у домашній шинці вибираю прослойку сала. А московська ковбаса то взагалі анігдот :))) Сама ковбаса мені смакує, але ж там сало є, то поки я його не виколупаю то їсти не буду. З шашликом подібна ситуація, повинно бути саме м'ясо. На кожній забаві мені чоловік постійно вибирає саме м'яско.
    Не можу нічого їсти жареного на смальці....фу гидота.
    Ще не можу їсти картопляне пюре, коли воно погане розім'яте, якщо мені хоч кусочок картоплі попадеться мене одразу верне (особливо у гостях :haha:
    Ще не їм горохового пюре, квасолі, перловки.
    А моя ммама не їсть курки :) взагалі. Я собі навіть уявити не можу як то так можна не з'їсти курочки гриль, або бульйончику не випити.

• Подобається Подобається x 7
  12. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Не люблю сала і всього, що з ним пов"язано - смальцю, шкварок ітд. Видно, я латентний кацап )))
    Колєжанка найліпша сало вживає, зате не їсть печінки, маслин і чорносливу. Отакий симбіоз :)

13. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ням! Вони дуже смачні:y: З базиліковим соусом, часничком, паприкою і зеленню...я їх часом готую, як вдається купити.:xaxa:Чоловік каже, що це прямо віагра.
    А от не переношу кокос і всі похідні від нього, зразу капець:bad:
    і ще крілика не їм, і холодець з жиром зверху:8:, і гарбузяну кашу, пудинги всякі...одним словом таке щось напівсолодке і розлізле.Вот така я "нєпанятна"
    А ну і сирий фарш теж би не їла:bad:

14. molcha

molcha Well-Known Member

Мій чоловік дуже любить шкварки, то як він починає сало смажити, то мені від того запаху аж дурно робиться. Не виношу просто нічого жирного. Шкірку птиці, холодець, сало - бєєєє.
    Люблю рибу, морепродукти - багато!!!!!!!! Рибу смажу, запікаю, солю. Всім подобається крім мого сина. Він тільки почує запах риби, будь якої, кричить "бєєє!" і тікає. І в кого тільки вдався?:xaxa:

15. Нюта

Нюта Well-Known Member

я пробувала смажене філе акули. Фуууууу, така гадость, таке враження, що вона пропитана сечею. Їсти не реально:bad:

• Подобається Подобається x 1
  16. Alias

Alias Well-Known Member

О, моя мама теж не їсть ніякого м"яса крім свинини і говядини.Птиця у неї викликає відразу.

17. дашулька

дашулька Well-Known Member

А я терпіти не можу домашнього сиру!Мене аж верне від одного запаху та смаку!Коли почала дитину годувати,всі мене вмовляли,як то корисно,але,коли я все ж таки наважилась спробувати.......далі не буде-це вище моїх сил!!!!!!!А ще не навиджу полуницю,беееее,і нічого зі смаком полуниці їсти не можу!Чоловік каже,що в мене якісь дивні смаки.....

18. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

А так і є )) У хрящових риб,до коїх належить акула, не вся сечовина з організму виводиться, частина накопичується в тканинах. До речі, сечовина - суть той самий карбамід, який нам колись так активно реклямували в жуйці "Дірол" )))

19. нталька

нталька Well-Known Member

ніякого мяса :) ;)

• Подобається Подобається x 1
  20. natusik

natusik Well-Known Member

і я сало не їм.А ще оселедець-не можу їсти те, що смердить.Хоча як вагітна була з"їла 2 шматки, а хвилин через 15 побігла зуби і язик з пастою шкребти, щоб запаху позбутись