"Гаррі Поттер та Смертельні реліквії: Частина 1 (2010)"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем LoveIzabella, 12 Листопад 2010.

1. WildWind

WildWind Member

Відповідь: "Гаррі Поттер та Смертельні реліквії: Частина 1 (2010)"

Ми в першу неділю показу прийшли до Коперніка 6 чоловік за пів години до сеансу, коли бронь знімали, мали місця в 5 ряді кажись, найкращі місця по центру, так що всяке буває)
    67
    цікаве спостереження.
    Я аж за вас тішуся, бо читала, як ви хотіли піти.
    Єдиний момент, який мені не сподобався, коли Гаррі та Герміона напів оголені були, і хоча то була лише примара, виглядало смішно якось, навіть у багатьох "дорослих" фільмах показують не так відверто. Набагато прикольніше би було, як на мене, якби вони просто дивились довго в вічі один одному, або просто темний силует який обнімає жіночий.. Хоча я не є великим прихильником того фільму, то чоловік всі книжки прочитав, а я за компанію пішла. Правда фільм справді класний, напружений.

2. natorella

natorella Well-Known Member

а для кого в кінотеатрах написано - НЕ РЕКОМЕНДОВАНО ДІТЯМ ДО 13 РОКІВ

3. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Та, я теж звернула увагу...і, знаєте, аж трохи ніяково стало - все ж таки у залі було повно дітей!!!
    Взагалі то, фільм класний, захоплюючий! Явно не для дітей, але ж і дійсно
    не розумію, нащо йти, коли є попередження і нащо продавати малим 9-10років (сиділа компанія позаду мене - постійно ховалися і НІЧОГІСІНЬКО не розуміли!:girl_nea:)!
    Ох, тепер тільки чекати літа:d23: - але перед тим передивитися першу частину ще разочок;)
    А хіба ні? Як на мене паралель досить чітка!
    Що скажете? З ким у Вас асоціювався Волдеморт?

4. Vероніка

Vероніка Never give up

Я не побачила для себе ніякої пералелі з Гітлером, навіть на думку таке не спало ! Просто злий чарівник і все. :yes:

5. Пундик

Пундик Well-Known Member

Йой,та я незнала !!!Малий попросив квитки на подарунок(іменини).Я відразу спитала в мами малого,вона була тільки за,і дуже втішилась що ми самі зголосились його забрати на сеанс!Я ж то дітисьок не маю,і в такі фільми не вникаю,думала якщо є від мами добро то має бути все перевірено...,заїхала ,купила бігом квитки,а потім вже на сеанс з малим,і ясна річ нічого не читала в кінотеатрі,а щодо попередніх серій то бачила тіко дві перших вроді...
    Тепер буду уважніша:girl_in_dreams:

6. WildWind

WildWind Member

Та я якось про дітей не подумала, бо сеанс був вечірній, в залі тільки старші були, просто дуже різануло очі, якось без смаку та сцена виглядала...

Та після вас тільки з Гітлером))) тепер інакше і не думається)))

7. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Я була на 12.50 ще й у суботу - тому - повний зал!Я себе почувала чи не найстаршою:d23:

8. Yarmila

Yarmila New Member

а нам з чоловіком з однієї сторони дуже повело щи ми пішли в перші вихідні!! коли ми прийщли то всі білети вже були розкуплені на кілька днів!!! але ми почекали і взяли білети тих хто брав бронь але не прийшли на перегляд і були в нас хороші місця!!! а з іншої сторони на самому перегляді був жах!! гальорка малолеток вічно щось кричала!! і не давала нормально подивитись фільм! навіть на зауваження старших вони образливо висловлювались:girl_devil: що за виховання дітей??? чи то стадний інстинкт!
    Ця части на мені найменьше сподобалась за всіх(( я останнім чосом всього Гарри Поттера передивилась, аж тяжко було від нього відійти:girl_cray:

9. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Були сьогодні з чоловіком на Театральній. Половина залу - діти молодшого шкільного віку. Ну не дитячий ж це фільм, мені в голові не вкладається, як батьки малих дітей на такі фільми водять.
    Сам фільм в основному сподобався, і переклад класний.

10. Yarmila

Yarmila New Member

перші частини цікаві і для дітей я думаю, а от останні частини просто мрак якийсь!!:girl_sad:

11. natorella

мене дивують такі слова
    гаррі і його друзі ростуть, магія і чари ростуть разом з ними
    шо було прикольне (шмарклі гобліна) малим дітям, то вже не пасує 17річному чарівникові
    відповідно до книги все знято - я собі так все і уявляла

12. Yarmila

Yarmila New Member

я мабуть таки неправильнов висловилась... мрак в плані що сам фільм (атмосфера) стає темною через Вольдеморта! я сама дуже люблю цей фільм!!!

13. Відповідь: "Гаррі Поттер та Смертельні реліквії: Частина 1 (2010)"

Мені чомусь саме ця частина не сподобалась. Книгу прочитала з величезним задоволенням, а фільм - не вразив. На мою думку, його трохи занадто розтягнули в часі. Були моменти відверто нудні.. :girl_nea:

14. natorella

то я страшний фанат - зразу в позу встаю
    звиняйте

15. Yarmila

Yarmila New Member

ура!! і я фанат!!!! давайте дружити!!!:drinks:

16. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

А чо так? Для малих "мрак" чи для всіх?
    В принципі нема нічого дивного, що магія у останніх частинах серйозніша, ніж у перших, але ж і герої ростуть!
    Автор так задумала і до речі класно вийшло!

---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ----------

В розумінні?..."розтягнули"...
    В принципі у книжці теж розтягнене! Просто детально зняли. Казали ж перед прем'єрою, що знімали в деталях на дві частини, бо нема що вирізати.
    Я особисто не знайшла ніяких нудних моментів - навпаки весь час якесь напруження, особливо на Різдво у хаті, коли змія напала на Гаррі..Уххх, аж підскочила...або на весіллі...або у лісі з "хапунами"...
    "Клуб фанатів Гаррі Поттера" - :naci::naci::drinks:!!!
    Хто в контакті- приєднуйтеся!
    http://vkontakte.ru/club8836

17. WildWind

WildWind Member

Та ладно, я в 8 чи 9 років в сільський клуб на "Дракулу" ходила...
    Боротьба добра і зла, де добро перемагає, як на мене, таки добре виховує дітей. Книжка, як і фільм, дуже добре показує що є добре, а що погано.

18. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Книжка показує, а фільм в даному випадку - ні. Занадто багато страшних і жорстоких сцен. Зрештою рекомендований вік - від 13 років.

19. Orman

Orman Модератор-бомба

і я, і я подивилась Гаріка. Уууух, кльовсько! Такий хороший вийшов фільм - дуже насичений. Погоні всілякі я дуже люблю. А краєвиди, ммммм :girl_tender: Трохи поплакала :sad: коли Герміона своїх батьків зачаровувала, і як Добі вбили.

20. volkovaj

volkovaj New Member

у суботу була на фільмі!!! просто класссссссссс! мені ця частина навіть більше сподобалась чим попередня. а те, що вона триває 2,5год навіть не замітила, час так збіг, вражень купу!