"Гаррі Поттер та Смертельні реліквії: Частина 1 (2010)"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем LoveIzabella, 12 Листопад 2010.

1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: "Гаррі Поттер та Смертельні реліквії: Частина 1 (2010)"

2. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Аж слинки течуть!!!! Ви вже мене остаточно "розізлили"!!!!
    ПІДУ І ВСЕ!!!Що би вже не сталося!!!!
    І мені...а книжки особливо!!!
    Читаю зараз втретє 6 частинку...Думаю, до вівторка ше пройдуся по 7 - для освіження пам"яті;)

3. Molecule

Molecule New Member

Була в пятницю, тішуся як слон. Переклад супер.
    Найбільше запамяталася фраза :" Тоббі не хотів вбивати,Тоббі хотів завдати дуже тяжких тілесних ушкоджень".

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

о так!! Навтіь в такий напружений момент ця фраза розвеселила.Я сьогодні дуже спонтанно потрапила на фільм!!! Тішуся теж,як слон :) Фільм класний,напружений,хоч і жарти оті були класні! Але от молодь у нас звичайно безкультурна.......оті постійні коментарі,реготи,цявкання на весь зал псували атмосферу..Ззаду нас сиділи пацанки років по 18-19, тринділи на весь голос,коли Добі помирав реготали на всю силу....Чого?не знаю..їм було сміішно,що він на Путіна схожий.. Але проблема не в тому,а в тому,що нема культури..Бо як ти приходиш в кінотеатртам не тільки ти.Люди заплатили гроші за сенс,хочуть цілком погрузитися в переглядання фільму.Треба ж мати до того повагу..Ну і ще дзілінькання мобілок цілий час...ухххх!!!Хоч бери і ще раз йди :)

---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

І до речі всюди такий ажіотаж зробили,що квитків нема вже на цілий тиждень..ми прийшли по 11ій просто спитатися скільки ще буде йти в прокаті фільм.А потім спитали,чи є місця на 12.50.Їх було купа!!(на Театральній) Ну а ще сказали нам,що ще мінімум півтора тижня фільм буде :)

---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ----------

на денному також.То не від пори дня,то люди такі...:sad:

5. Orman

Orman Модератор-бомба

А чого всі називають Добі - "Тобі"?

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та я ніби нє...

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:28 ----------

ох яка я неуважна...за сеанс мало бути.хоча за сенс фільму теж :)

7. Orman

Orman Модератор-бомба

8. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

9. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

У рос. варіанті так перекладають, от і напевне автоматично!
    Багато перекручено імен...

А наші з перекладом молодці!!! Видають шедеври!! Такі, що будь-яку страшилку розбавлять!:)

10. Molecule

Molecule New Member

то про мене:) Але тепер тільки Добі.

11. Sweety Chocoland

Sweety Chocoland New Member

Фільм супер!!!
    В мене ще ніколи дві з половиною години не проходили так швидко)))
    Була на 10 ранку, вражень ще досі море, не пам’ятаю, коли востаннє була така задоволена після фільму)))
    Книжку читала давно, більше двох років назад, пам’ятаю лише головні моменти, тому різниці в сюжеті фільму і книги не замітила (можливо і тому така задоволена, бо попередні рази ходила на фільм зразу після прочитання книги і були думки "Це нетак було", "Це теж змінили"...)
    До речі, в Кінопалаці Гаррі Поттера будуть показувати до 8.12.

Тверде 10 з 10.

12. Vероніка

Vероніка Never give up

Мені фільм дуже сподобався, весь сеанс тримав у напруженні, дуже переживала за героів :girl_impossible: (особливо момент, коли герої втікають з Міністерства)! Думаю, що останні частини найбільш цікаві для нас, завзятих прихільників Поттеріани, деякі люди у залі взагалі не розуміли у чому сенс.
    Книжку не читала, щоб цікавіше дивитись було, перечитаю після 2 частини (коли ж вже літо ?!) Цікаво, коли офіційне ДВД вийде ?
    Всім раджу подивитись !!! :girl_smile:

13. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

УРА!!! Я зможу з чоловіком піти в кіно на Гаріка. Зараз чоловік в Києві, приїде на наступні вихідні, а цих нам не вийшло попасти на фільм. Дуже Вам дякую, що підняли настрій.:girl_dance:
    почала дивитися онлайн, якість паскудна, виключила тільки нерви потріпала. Тепер з нетерпінням чекаю наступних вихідних.:girl_dance:

14. natorella

natorella Well-Known Member

я ходила в неділю на театральну - красотаааааааааааааа . всі читали. всі всьо знають
    тільки малій одній яка біля мене сиділа я пояснювала чого намет такий маленький, а всередині так багато місця

15. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Йой, людоньки, ніяк не виберуся!!!!!:girl_mad:
    Постійно якісь причини - вже набридло переносити!!!!:girl_cray:
    Всьо! Або завтра, або взагалі не поїду!!!
    Хто знає, ще є ажіотаж на театральній, бо прочитала тут про Довженка, щось вже охота відпала...
    Ну, маю на увазі, чи будуть пристойні місця, якщо я припруся десь за 1,5год до початку?
    Дівчата, скажіть будь ласка пошвидше, бо я маю серйозні наміри присвятити завтрішній день шопінгу у Гаріку і не хочу розчаруватися!

---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

http://harrypotter.warnerbros.com/harrypotterandthedeathlyhallows/mainsite/index.html
    Найкласніші кадри офіційної версії!!!

---------- Додано в 00:28 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:24 ----------

Щойно заглянула в он-лайн.
    НІЧОГО СОБІ!!!Всі місця ВЖЕ розкуплені!
    Навіть у Довженка найкращі вже куплені чи зарезервовані!!!
    Мені дісталося 8 місце 12 ряду. Забронювала.

16. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

А я була на Гаріка!!!А я була на Гаріка!!!А я була на Гаріка!!!А я була на Гаріка!!!А я була на Гаріка!!!А я була на Гаріка!!!А я була на Гаріка!!!А я була на Гаріка!!!

Уххххх!!!!У мене МОРЕ ПОЗИТИВУ від фільму!!!!!!!!!!!!!!!
    Найперше, що я була однією із небагатьох повнолітніх людей (школа відпочивала;)), але малі вели себе пристойно, давали слухати!
    Я навіть до моменту, коли на екрані вискочила Наджіні, не ворушилася!!!Але тоді аж підскочила (як і весь зал, а він був повнісінький!)
    От...А ще класно показали "казку про трьох братів" - зал навіть не шарудів - тишина була!!
    Ой, та у мене поки що взагалі вирують емоції!!!!
    А у Міністерстві? - прикольненько придумали (скільки не уявляла, на кого герої перевтілилися - ніяк не вдавалося так уявити!)
    Взагалі, ВЕСЬ фільм у напруженні, що хтось раптом Як Вискочить!
    Жаль і Гедвігу, і Добі, і Дикозора...
    Зловила останню фразу Добі "Добі не хотів вбивати, Добі хотів завдати тяжких тілесних ушкоджень":girl_in_dreams:Аж сплакалася, як він помирав...
    Багато гарних моментів, що перепліталися з серйозним змістом і напруженим сюжетом...
    Але ж і закінчення несподіване! Не знаю, режисер Молодець, і автор теж;)
    П.С. Знаєте, кого у реалі нагадує Волдеморт? Гітлера! Той теж хотів чистокровну расу надлюдей...

---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:19 ----------

А ще прикольно, коли було 7 Гаріків;)
    Правда, не весело закінчилося, та момент був класний, позитивний;)

17. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

А що Вже всі передивилися кіно???
    Пишіть, пообговорюємо;)!!

18. Андріана

Андріана Well-Known Member

і я вчора була, сиділи на своєму улюбленому диванчику:girl_dance:, фільм супер, пошвидше б остання частина:girl_in_dreams:

19. Пундик

Пундик Well-Known Member

І ми вчора ходили з чоловіковим похресником,як на мене фільм супер,але було кілька моментів які мені здалися зайвими у фільми для дітей,допустим на початку та жінка яка висіла верх ногами,як її вбивали,ну показали шо на неї замахнулись паличкою,розійшовся страшний звук,але оце закривавлене, застигше обличчя крупним планом на весь екран мене жахнуло:girl_in_dreams:,такий момент могли і упустити,або якось трохи зпростити.Похреснику 8,5,я почала думати як він після того ,але ніби нормально,ще був такий момент,коли Герміона читала казку і один з тих казкових братів вбивав когось, і теж кров бризнула на весь екран...
    Може я чогось не розумію бо не маю своїх ще поки дітей,але як для мене то такі моменти не дуже добре впливають на діток...:girl_sad:.
    Але нам з чоловіком було і смішно і цікаво,особливо український переклад в деяких моментах :)

20. Vероніка

Vероніка Never give up

Вже після "Гаррі Поттер і в"язень Азкабана" стало зрозуміло, що кіно вже не зовсім для дітей, кожна серія все серйозніше і похмуріше. Як каже сама Джоан Роулінг, такий жанр їй більше подобається, ніж просто солодка казка про чарівників. :yes: