"Гаррі Поттер та Смертельні реліквії: Частина 1 (2010)"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем LoveIzabella, 12 Листопад 2010.

1. Зануда

Зануда Well-Known Member

Відповідь: "Гаррі Поттер та Смертельні реліквії: Частина 1 (2010)"

Прально! Чого то шастати на ті сатанинські кіна? :girl_devil:
    гг
    Я так хочу на Гаррі піти але навряд чи дитьо мене пустить. Таки довгенько сеанс триває.

2. natorella

natorella Well-Known Member

на вихідні вже нема
    візьму на б-я інший день і піду САМА - дуже так люблю

---------- Додано в 17:48 ---------- Попередній допис був написаний в 17:47 ----------

моя мама якби знала шо я так хочу йти шо могла вчора і дитину з темп=рою лишити в хаті - то сказала би шо я тойво

3. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Ооо,Наталь,як я тебе розумію..То треба було бачити,як я вчора лікарку вмовляла мене виписати з лікарні:girl_haha:І то всьо заради кіна:girl_haha:
    Вікусь,я я вчора теж була на сеансі на 21.20.Шкода,що не перетнулися.:girl_cray:
    Фільм супер!!!Знято класно,є моменти, коли реально страшно,є моменти,коли реально смішно.Трохи перекрутили книжку(ну не можуть вони без того),але імхо - фільму це не зіпсувало:)
    Як дасть Бозя здоровлячка,то би з радістю нан наступний тиждень ще раз сходила(кому тра компанію - пишіть:) )

4. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Ну то капець :sad: Але ми швиденько вийшли з залу, бо сиділи біля проходів. А як зал плескав, коли фільм закінчився - мене вразило!:girl_claping:
    І ще враження-спойлер для Іспанки...

5. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Ааа,яфно,бо я в 10 ряду посередині.Якщо помітила дві фігури,які протискалися на початку сеансу і підняли на ноги пів 10 ряду - то були ми з коліжанкою:girl_haha:
    Дійсно,то так класно було!На 6 частині минулого року я теж була на прем"єрі і теж так було(власне на прем"єру здебільшого ходять такі відчайдушні фанати,тому і реакція відповідна).

6. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І я була - класний але якийсь трохи "мрачнуватий". Весь фільм тримає в напрузі - не могла вийти докупити попкорну, бо боялась щось пропустити. Добре, що не брала Ярку - були двоє діток років 6 (я спеціально глянула) - одна прийшла з старшою сестрою (і куди мама дивилась???) і постійно ховалась за крісло, друге вийшло з мамою на сцені зі змією.
    А найбільше вразило мене те, що на сеансі 18.40 в Довженка якісь пацанята з третього ряду закурили!!! І такі моменти, нажаль, псують враження від походу в кіно...

7. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

А Ви сьогодні були? МОЛОДЕЦЬ!!!
    І що, багато людей? Ох...я так мріяла, що завтра попаду...
    А я вже нафантазувала!!!:girl_in_love:
    ЕХХХХХ...
    Але нічо - маю надію, що ще зможу вибратися у вівторок (коли муж дома аби малу лишити:girl_mad:)
    А всі, хто вже бачив - молодці! Пишіть відгуки, але сильно в деталі не вдавайтеся - тримайте інтригу аби ще більше хотілося подивитися;)

8. Deidra

Deidra Well-Known Member

Щойно повернулася. Трохи шкодую, що пішли: ті дибільні коментарі від високоінтелектуальних сусідів :feminist: з якими нам дуже пощастило сидіти поруч :babruysk: зіпсули геть враження нерви :girl_devil:
    Краще, певно, дома собі кінозал влаштовувати :girl_mad: З тої несправедливості аж ще раз захотілося книгу перечитати... А так же ж чекала :girl_cray:

9. Abraira

Щось на вечірньому сеансі частенько такі трапляються, як я бачу :girl_cray:

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ой, дівчата, як я хочу піти!!!!!!!!! Читаю ваші дописи і аж пищу!!!!!!!!
    Але оті зайві коменти мене теж нервують - на 6 частині було те саме, і теж на вечірньому сеансі.
    А коли можна буде диск купити? Або подивитися онлайн в гарній якості і з гарним перекладом?

11. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Я ВПЕВНЕНА, що "пірацькими" версіями вже переповнені сайти!
    Але в онлайні?...Думаю також є...Вони з"явліються тільки-тільки після прем"єри в Україні!

12. Abraira

Чесно кажучи, я би радила таки в кінотеатр вирватися, бо враження суперові! 100%, навіть дуже великий домашній екран того не передать :sad:

13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Та власне, що я не хочу не піратських версій - то собі хіба все враження зіпсувати від фільму, краще взагалі не дивитися.
    А в гарній якості з нашим перекладом - то хіба через два місяці. Нє, однозначно тре якось вирватися на сеанс, тільки денний!

14. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

ОК!!;)
    Пішли-пішли!!!!
    А потім враження не забудьте написати;)
    А у мене всі - "пірацькі":girl_blush2::girl_blush2: крім 5!
    Я видно не перебірлива, бо дивилася оті частини з задоволенням і нічо;)

15. Orman

Orman Модератор-бомба

16. Chereshka

Chereshka New Member

я була в чертвер в сінемасіті в Тернополі, щось прочитавши книжки одне придумаєш, а насправді зовсім інше, трошки розчарувалась, зате дуже сподобалось коли ЗМІЙ нападав на них, оце було найкраще, бо я певне змій боюся, то так воно на мене впливає. тай таке

17. natorella

БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА БУЛА

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

все, була.дууууже сподобалось!набагато більше ніж шоста частина!чекаю з нетерпінням далі.
    По секрету скажу, зараз в кінопалаці акція, після сеансу з використаним квитком можна піти в тир на Дорошенка безкоштовно постріляти(10 пострілів). так що відпочила я на славу))

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ехххх...Як я хочу теж відчувати стільки радості після перегляду........:girl_in_dreams:

20. natorella

СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР

---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:55 ----------

я такий фанат шо мені ВСІ частини подобаються
    я всі частини дивилась по декілька разів
    а сьогодні навіть наперід виголошувала репліки
    хто б шо не казав - фільм суперовий
    піду ше