"Гаррі Поттер та Смертельні реліквії: Частина 1 (2010)"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем LoveIzabella, 12 Листопад 2010.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: "Гаррі Поттер та Смертельні реліквії: Частина 1 (2010)"

:bad: реально противно і мат на форумі заборонено

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Ходила я вчора на другу частину Поттера. Раджу тим, хто ще не дивився, не тратитись на Imax і просто сходити на плівку. Різниця по якості перегляду не суттєва, а по грошах - 40 грн.
    А загалом , нормальний фільм. Єдине що дуже вже передбачувана була та друга частина.

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ну якщо ви читали книжку, чи хоча б знали як вона завершується, то ясно шо передбачувано.

4. Mazerati

В тому то й річ, що не читала. Як Гарі несли на руках, то взагалі не переживала, бо знала, що фільм так просто не закінчитья і що він ще може ожити. такщо таке.

5. Лідочка

Бо знали, що якщо він би мав вмерти, то давно вже би це знали від тих хто читав книжким. Тому до передбачуваності фільму це немає відношення, ІМХО. Тим більше, якщо ви уважно дивилися, то і не мали дуже переживати, бо Дамблдор сказав, що Гаррі може повернутися...

6. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Ну да, ну да.... а як вам те, що Хегрід лишився живий??? Ми з чоловіком тішилися як діти, що його павуки не вбили (ото і я би плакала).
    Момент з драконом - супер! А ще, коли мама Рона вбиває Белатрису, зі словами "Не смій чіпати мою доньку" - єдиний момент, коли і я просльозилася :sad:
    Чоловіка вразив момент спогадів, коли малий Гарі сидить у ліжечку, а Снейп обнімає його мертву маму, у дитини очі у сльозах.... муж як згадує - то йому ком у горлі стоїть.

7. Orman

Orman Модератор-бомба

ой ну це взагалі ТАКИЙ момент, а ще коли мама каже до маленького Гаррі, що вона і тато його люблять *знов плачу*
    ну і сцена з воскресальним каменем ...

і дракон

і взагалі

а ще Рону таааак класно з бородою :)

скоро йду ще раз з чоловіком - він в мене гарікоман

8. fotynasop

fotynasop New Member

Йой. а я ще другої частини не подивилась :girl_cray: Добре, що вже піратську копію маю. На вихідних може з чоловіком подивимось :girl_yes:
    А книжки я всі перечитала на одному диханні, і всі попередні частини по 100 разів передивилась.

9. Mazerati

малий дуже симпатичний був.

10. Orman

Orman Модератор-бомба

11. fotynasop

fotynasop New Member

12. Abraira

13. Orman

Orman Модератор-бомба

зараз жаааарко :) але треба йому шось таке забацати, футболку купити чи що? Дякую за ідею :)
    а шо заважає?

14. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Сходила і я накінець-то на Гаррі. Також не раджу тратити 80 грн на IMAX, а просто обійтись звичайним 3D (суттєвої різниці не буде), або зекономити ще більше і дивитись в 2D. А взагалі фільм сподобався, я книги не читала, тому мені все було дуже не очікуваним.

15. Vероніка

Vероніка Never give up

16. Abraira

17. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Я вже писала, що фільм мені дуже сподобався. Звичайно, я плакала. Але не стільки через сюжет, скільки через усвідомлення, що фільм останній. Хоча смерть близнюка я теж оплакувала. І Снейпа було дуже шкода. Правда, я і книжку читала зі слізьми, але тоді ще гормони не вспокоїлися після народження малої...
    Рону дуже класно з пузом :) Щодо останньої сцени, то могли б трохи більше їх зробити старшими. А то, що в школі, що через 19 років, мало яка різниця. Ну і чекала більше від кам"яних солдатів.
    Сцена бою була класна: стільки народу, спецефектів.
    Ну і тепер я сохну за Невілом :) З такого пампушка перетворився на справжнього воїна. Дуже гарно зіграв актор.

18. Orman

Orman Модератор-бомба

в книжці я найбільше сплакалася коли Добі хоронили. Прямо ридала :sad: І це всьо без гормонів
    прям як я :)

---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ----------

я собі з офіційного сайту завнтажила скрін-сейвер Гаріковський - фаааайно!

19. Лідочка

Ага, йому пасує, чес слово:)
    киньте в мене лінком пліііііз:)
    Орман

20. zaderyshka

zaderyshka Member

аааааа...я була на другій частині вчора в аймаксі. Сплакалась на квасне ябко, особливо на спогадах Снейпа. Чоловік сидить і каже: "Ну то якийсь хорор вийшов, а не казка". Він в мене завжди любить щось прочитати, а потім коли за мотивами фільм знімуть, перепитувати, а чим закінчиться, бо я не пригадую. Кадри з битвою просто суперові, а от момент де на вокзалі вони ту істотку під лавкою здибали, то жееесть! Я в захваті словом.