"Гаррі Поттер та Смертельні реліквії: Частина 1 (2010)"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем LoveIzabella, 12 Листопад 2010.

1. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Відповідь: "Гаррі Поттер та Смертельні реліквії: Частина 1 (2010)"

звичайно. Я б і не переказувала змісту, бо кому цікаво, вже давно книжку прочитав.
    Офіційно обіцяю охати і ахати без спойлерів

2. Alicia

Alicia Well-Known Member

Забронювала два квиточки на завтра в зал imax! Трохи пізно, о 23.00, але вже не терпиться побачити другу частину фільму!:radist:
    (згадала, що коли дивилася першу частину "Гаррі Поттер і філософський камінь", мені було 13 років! як час швидко пролетів...:girl_impossible:)

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А ми з чоловіком несподівано йдемо сьогодні на потера. В КК на сеанс в 20:30 в Імакс :girl_dance:

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

УРАААААА!!!!!!!!!!!!Я була на Гаріку!!!! В ІМАХ 3D! Фільм - суперовий. Ще набагато кращий ніж перший. Ну такий класний що просто не можу. ХОЧУ ЩЕ!!!!! Не буду вдаватися в деталі, бо ще майже ніхто не дивився:)

5. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Значить так, дівки, визначайтесь, бо зараз задзвонить свекруха і що я їй маю казати.

6. natorella

natorella Well-Known Member

я маю ранкову доставку до 10 ранку

7. Мар'яся

Що скажете про 13:30?

8. natorella

natorella Well-Known Member

тре маріам спитати
    я не проти
    покаж шо і де?
    а квитки?

9. Мар'яся

Квитки можна купити он-лайн чи забронювати. Шо і де дивитись тут

10. Бурулька

Ми повернулися з кінотеатру. Фільм дуже класний. Ми з чоловіком задоволені, що пішли на фільм про Гаррі.
    На душі зараз так, ніби якийсь етап життя завершився. Ціла епоха поттеріани. Їдучи додому, згадували з чоловіком, як переглядали разом перший фільм на старенькому моніторі (перегляд першого і останнього фільмів організовував чоловік), як купляли книжки, як заспрокоювали себе фільмами про Гаррі в ніч перед народженням доні, як читали їй про фільсофський камінь о четвертій ночі, бо їй не хотілося спати, як... Одним словом, багато спогодавів... Ех, колись через багато років засядемо цілим сімейством і передивимося всі фільми, і скажемо: "Ось фільм нашої молодості"

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

О, а ви на якому ряді сиділи? ми на 11, і зробили висновок що задалеко. А от на ряді 7 напевно почувались би вообше в центрі подій. Бо на 11 вже в поле зору попадало трохи стіни поза екраном - вже не те

12. Бурулька

Ми на 10-ому :) Також вирішили, що краще 7-8

13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ми були на 7, місця 8-10 - супер!

14. Martunka

Martunka New Member

І ми були у 7 ряді, місця 22-23 (з іншої сторони). Почуваєшся так ніби сам береш участь у фільмі. Думаю ряд 7-9 як раз нормально має бути. А вражень копиця. Тількі одні охи і ахи. Проте на титрах якось так сумно стало, що це вже кінець цілої епопеї.

15. Raven

Raven Мама малятка

Ех, мало не обридалася вкінці. Файне кіно.
    Точно,:connie_pull-pigtail я на 23 сиділа.

16. Deidra

Deidra Well-Known Member

І я вже подивилася :girl_dance: 6-ий ряд в АйМаксі - якраз нормально :girl_yes: А от чи сильно відрізнялися би враження, якби подивилися звичайну версію (не тридешну) - дуже сумніваюся: так що то на любителя.
    Фільм загалом хороший, але мене дивує, як ту всю історію умудряються розуміти ті, хто попередньо не прочитав книг :girl_impossible:

17. Orman

Orman Модератор-бомба

ми (я Наторелла і Мар"яся) вже теж подивилися :) Ухххх - вміють вони кіно знімати!

18. Бурулька

То просто ті, хто прочитав книжку, надто багато знають ;) Дивлячись фільм, мені іноді бракувало інформації, яку я почерпнула з книжки. Народ, який не читав книжки, сприймали інформацію трохи простіше.. Хоча деякі моменти свому чоловікові (він ще не дочитав всю історію) я пояснювала.

19. Мар'яся

Ага, подивились! Супер! Задоволена дуже сильно! І в принципі не шкодую, що пішли дивитись в звичайному форматі (тепер хіба би якби моя сестра дуже хтіла дивитись в 3Д, то склала б компанію, для порівняння). Мені теж трохи бракувало деяких моментів, але загалом фільм дуже гарно знятий (бо якщо деякі фільми мені були так собі, то ця частина знята гарно

20. Бурулька

Ми ходили в ІМАХ заради цікавості. Бо фільм передбачав купу спецефектів. Це на любителя. Хоча деякі моменти були більш вражаючі в об"ємному зображенні. Але Гаррі в 2D для мене є звичнішим, ріднішим.
    Тепер хоч знаю, що то за звір ІМАХ. Але, думаю, що надалі буду ходити на нормальний формат.