Гарний маршрут від центру до вул. Глінки.

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем isaperson, 16 Серпень 2011.

1. Dobra

Dobra Well-Known Member

Відповідь: Гарний маршрут від центру до вул. Глінки.

Чи то старість дихає в крижі, чи то що, чи то би я так собі ускладнювала життя:girl_haha:. Той останній пункт з часом стає єдиним і по святам. Романтика "атрофировалась за ненадобностью".

2. AilataN

AilataN жива

Пропоную перейменувати тему в "романтІк прогулянка , чи безпечно?" і створити два відгалуження, типу- "як це було, пост шоу", і " чи пам'ятаю ,як це було ,20 років по тому"!))
    а файно придумав мужчина, але думала, що це має бути сюрприз із клоунами, або салютами, або циганЯми з ведмедЯми, або ...
    Загалом, якимсь святом!
    А готель...це так тривіально...

3. levandivka

levandivka З яйцями...

То ж залежить, чого бракує до повного щастя. :)

Останнє редагування: 18 Серпень 2011
  4. isaperson

isaperson New Member

Я лише підтвердив, що там э гарний готель. По відношенню до запланованого сюрпризу це описує лише місце :cool: Готель це не самоціль, хоча колись на початку наших відносин таке бувало (с ким не бувало =) )

Доречі тема виросла, а корисних відповідей (корисних для мене) було лише дві. Може хтось може порекомендувати кращий варіант. Я ж начитавсь, що той парк найкращий на Галичині вирішив прогулюватись до готелю саме ним. Але може існують альтернативи. Я б хотів про них знати.

Ми будемо в центрі і у встановлений час нас чекатимуть за домовленою адресою. Мені потрібно буде невимушено щоб дівчина не здогадалась потрапити туди вчасно. Тому я заздалегідь намагаюсь прийти до якогось рішення.

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Можу сказати одне - не забувайте про романтику після одруження! Я б зараз не проти щоб чоловік кудись завів:)