Гарні груди після годування дитини, як це зробити?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іванка, 20 Червень 2007.

1. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Відповідь: Гарні груди після годування дитини, як це зробити?

про слінг і годування... в мене малий так тісно брав сосок, що один необережний рух - і сосок залишився б у нього в деснах:8: він не відпускав його навіть після їди, коли вже міцно спав... я акуратно пальцями розтискала десна і тоді вже можна було його перекладати в ліжечко:rolleyes: А годувати і читати форум - дуже зручно!!! Можна сказати, що це чи не єдиний час, коли зі спокійною совістю сидиш за компом і не думаєш про клопоти ... Правда якби ще всі мамочки не мали тих злощасних швів, щоб сидіти нормально...
    я взагалі була така налякана за свою малечу, що до 4 міс. не спала коли годувала, і навіть пожалітися боялася, що важко ... мені здавалось прогнівлю Бога якщо скажу що таки важко з мацьопою.... а потім втома взяла своє...

• Подобається Подобається x 1
  2. Оксана

Оксана Well-Known Member

Я готова трішки посперечатися. Спочатку мені також здавалося, що дитина, коли незадоволена, потребує циці, - що вона відразу заспокоїться, коли посмокче.
    Я годую по вимозі, але десь з 1.5 міс я почала помічати, що моя донечка часом просто хоче посмоктати палець, іноді плаче, бо хоче на руки, або хоче розмовляти,- іноді просто посваритися:aggressive: І коли я їй пропоную цицю в такі моменти, то вона страшенно ображається, - ще більше плаче і набуває губки...А коли голодна чи дуже переповнена емоціями, тоді смокче...
    Я згідна з тим, що пропонувати треба..але, з іншого боку, ситуація, коли дитина в 1рік "висить на циці", на мій погляд, інколи не зовсім нормальна..( за вийнятком, коли дитина хвора або переживає стрес).Мамина циця не може замінити дитині цілий світ, коли вона підростає. Дитина повинна поступово проходити процес сепарації, бо інакше виникає питання, чи дитина залежна від матері чи навпаки;) (гіперопікаюча мама)
    Звичайно,ініціатива в цьому процесі має бути з боку дитини, але мама повинна її вітати..І не бачу нічого трагічного в тому, що хтось годує до року, а не до трьох, якщо дитина сама сигналізує мамі, що вона вже не потребує її в такий спосіб, а хоче інакшого спілкування...
    Це,звичайно, моя суб'єктивна думка, - подивимось як в нас з малою далі буде:D

3. dArt

dArt Well-Known Member

По последним медецинским данным кормить грудью надо до полугода жизни ребенка: полезли зубки - хватит сиьку жрать. Тогда и с грудью все ок будет и ребенок здоровенький. Наш вообще в 3 месяца выплюнул сиьку и все. Гуману жрет пачками.

4. Ksani

Ksani Well-Known Member

Наведіть джерело Ваших "останніх медичних даних".

5. mavka

mavka Well-Known Member

найоптимальніше - хоча б сім місяців.
    на мою думку, - гарні груди після годування - божий подарунок. після закінчення годування жінка втрачає вагу, вертається до своїх попередніх форм. але груди в цей час треба підтримати фізичними вправами, розтираннями-зрошуваннями й масажами. про це є чудовий лінк на попередніх сторінках.

(В Штатах трошки інші рекомендації щодо грудного годування, ніж у нас вдома. Тут не рекомендують зціджувати залишки молока після годування, не рекомендують давати воду пити під час, ніяких догодовувань сумішами до шести місяців. Коли утворюються набряки чи мастіт - антибіотики на три дні. Мій досвід підказує інакше.)

6. dArt

dArt Well-Known Member

Жена врач-педиатр , в их больнице была лекция канадского профессора-неонатолога.
    Фамилии, сорри не знаю, я не специалист.

7. Ksani

Ksani Well-Known Member

А, ну якщо лікар-педіатр ;) Якщо не важко, запитайте у дружини, які аргументи навів професор.

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Підозрюю, шо професора О. Бендера вже ізолювали...
    Або організовує шаховий (геймерський? :crazy: ) турнір у Нью-Васюках.

9. dArt

dArt Well-Known Member

Проснется спрошу. А вы хотите подискусировать или просто ради спортивного интереса?
    Вообще я сам по логике так считаю, природа дала зубы - надо кушать уже другую пищу крому материнского молока. А то я себе даже не представляю как женщины зубатиков кормят, мой меня так за руку укусил, след от зубов неделю держался.
    А вообще, мне кажется очень важно ребенка на правильную смесь переводить. Мы нашего мелкого "Гуманой" кормим, Тьфу Тьфу, растет развивается отлично, жира нет, высокий, активный. Друзья своего мелкого посадили на "малыш" . Тоже растет, но весь пухлый в растяжках-перетяжках, двигается с трудом. Я сам искуственник, как пару лишних килограмм набрал в детстве на малыше, так до сих пор скинуть не могу :)

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Дитячий Анекдот, майже в тему.
    піймала Лисиця Курчатко.
    К: не їж мене, я краще з батьками тебе зведу, вони - великі.
    Л: Ок, веди.
    Привів її до великого будинку, почав цвірінькати. Вийшла жіночка з рушницею.
    Л: надурив, гадьониш!?
    К: та ні! Я інкубаторський. це - моя мама...

• Подобається Подобається x 3
  11. Ksani

Ksani Well-Known Member

Можна і подискутувати.

12. Танюха

Танюха Well-Known Member

Боюся, що інформація не точно. Як це не дивно, але ще півроку тому Всесвітня Організація Здоров'я стверджувала що найкраще для здоров'я дитини це ГВ до 2 років:eek: , хоча дуже добре годувати принаймі до 6 місяців, так як це є основна, та ї єдина їжа немовлят. Ну і те що на кожній банці зі штучним молоком написано, що материнське молоко
    - найкраща їжа для вашої дитини, не потребує доведення протилежного. Хоча я мало вірю, що змогла би годувати дитину до року, ну а до двох - то треба мати силу волі.

13. Танюха

Танюха Well-Known Member

Дуже важливо під час вагітності весь час ходити в хороших бюстг., навіть вночі залишати, правда щоб був без усяких дрітиків...Груди збільшуються в перші тижні вагітності, а шкіра не настільки упруга щоб їх втримувати, от вони починають бовтатись, а потім і розтяжки.Теж саме після пологів, то вже не груди, а вим'я:D (вибачте, але замінити це слово можу тільки ще гіршим). Я як в дзеркалі себе побачила, то налякалась:eek: Треба відразу ж якийсь чехол по розміру одягати!

14. levandivka

levandivka З яйцями...

Танюхо! Любе постійне стискання людського тіла - шкідливе!
    Бандаж чи бюстгальстер: всьому - свій час і місце. Нє?

15. Nadin

Nadin Well-Known Member

То виявляється в ваших очах я маю велику силу волі, особливо коли це приносить ТАКЕ задоволення дитині. Дитина і зараз не проти ссати(5 років), але ми вже для другого ростим молочко:radist:

16. dArt

dArt Well-Known Member

Ну, это уже перебор.
    В 5 лет в школу в подготовишку ходить пора, а не мамкину грудь сосать.
    Цо занадто, то не здрово.

17. Nadin

Nadin Well-Known Member

А що одне одному мішає. Впринципі вона вундеркінд:bazar:

18. Ksani

Ksani Well-Known Member

Ну от, Ви добре написали : власне крім молока, а не замість молока.
    А з кусанням проблем немає, це вже питання правильного прикладання до груді плюс виховання.

• Подобається Подобається x 4
  19. Танюха

Танюха Well-Known Member

Жінок з племен центральної Африки бачили?От що з нами буде без цього бандажу. Звичайно це природньо, але... Суспільство вимагає інакшого, та й навіть власний чоловік.
    Ну, звичайно, якщо бюстгальтер на 2 розміри менший, то це дуже шкідливо, порушується кровообіг.
    Тоді носити шкарпетки теж шкідливо?

20. levandivka

levandivka З яйцями...

Та бачив, але...
    Вони ще й ... чорні! Це через те, що не носять БІЛизни (тільки самі пов'язки)?
    Чи тому, що не користуються європейською косметикою?
    Чи, може є інші причини? ;)
    А про користь босоходіння не чули? :)