Гарні груди після годування дитини, як це зробити?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іванка, 20 Червень 2007.

1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Гарні груди після годування дитини, як це зробити?

Ну не все ж життя годувати :) А між дітьми хочеться перерву зробити

2. levandivka

levandivka З яйцями...

До наступної вагітності...:)

3. Ума

Ума Super Moderator

радять наступну вагітність планувати через 2 роки після закінчення годування груддю, не раніше! Це достатній термін для відновлення організму матері!

• Подобається Подобається x 1
  4. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

мінімум рік ГВ, потім 2 роки відновлюємся, потім як раз пора в д/с і на роботу (або рік вже працюєм) і знов в декрет:crazy: ... Багато часу йде на декрет;)

5. Іванка

Іванка Well-Known Member

Відповідь: Гарні груди після годування дити, як це зробити?

Я також підчас ГВ не могла на себе надивитись.
    Тепер згадую про ті часи з сумом.Після годування розмір буде іще меньший ніж до вагітності.

Я десь читала, що у жінки молочні шляхи заповнені жировою тканиною, коли жінка готується стати мамою, жирова тканина поволі замінюється на молоко.
    Колиж ГВ завершується, молочні шляхи залишаються пустими.
    Аж потім через певний час усе знову стає на свої місця.

6. Nadin

Nadin Well-Known Member

В мене був ще D, а вже Е. Уявіть собі літом в жару після перших родів заборонили носити ліфон, то груди(зараз буде страшно) "звисали" до пояса, а мені тоді здавалося, що кожна важить по 5-6-ть кг.:8: Зараз буду мудріша і візьму нормальний, натуральний ліф для годування.

7. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Я рік після годування чекала щоб принаймні стало як було, не дочекалась. Такими темпами після другої дитини, вони взагалі зникнути можуть :suicide:

8. Іванка

Іванка Well-Known Member

Пробачте мені, але мені кортить дізнитись, чи ви таки дочекалися.

Адже для мене це зараз дуже актуальна тема.

9. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Неа, через рік ніяких позитивних змін не було, а потім я знову завагітніла. Так що стільки тої радості (великі груди) поки годуєш, потім пшик.

10. Ksani

Ksani Well-Known Member

Хто радить, Умо?:) Я погоджуюся, що організм повинен відновитися після вагітності та пологів, тобто добре, коли між пологами є 2-3 роки. А при нормально організованому годуванні груддю, організм не виснажується, а навпаки - проявляє себе, розквітає. Он скільки дівчат тішаться позитивними змінами у фігурі:) А радість, яку дістаєш під час годування? То ж такий позитив!!!:)

11. Nadin

Nadin Well-Known Member

Дивлюся пише допис від мене, але знаю,що це не мої слова(Це Іванки). Як ви таке змогли зробити, чи це питання до наших модераторів.:clapping:

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Очевидно, ручна (/помилкова) правка "[quоte=Nadin;90754"

Згадалося:
    я ТАКа затуркана, ТАКа затуркана...:)

13. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ой, я не знаю, уваги не звернула. Взагалі то я завжди виділяю цитату і натискаю внизу [Цитата виділеного], і все.

14. Ума

Ума Super Moderator

я там знаю хто радить... акушери-гінекологи... хто там ще може радити :)

все ж таки думаю, що для того щоб молоко було поживне, то молоко при певному недостатку якогось елемента буде забирати його в мами - на благо мацьопи... тому і радять відновлення (вітамінне, мікроелементне) для мами після ГВ.

15. Nadin

Nadin Well-Known Member

Левандівко, добрий день, ви також модератор!!!(Цікаво) Це ви сприйняли неправильно, і наголос не там поставили. А насправді мені цікаво що я так не вмію і не можу вас так підколоти!
    Але якщо ви так добре обізнані і не терпите "зелененьких", то будь-те вчителем і підскажіть, як можна двох форумчан цитувати в одному повідомленні. Надіюсь на вдячність, за ввічливість і терпиливість. :p

16. Ksani

Ksani Well-Known Member

Але чому має бракувати якогось елемента? Треба нормально харчуватися, гуляти, відпочивати і слідкувати за собою ПІД ЧАС ГВ, тоді ніяке відновлення не знадобиться, ну нє?:)
    Я вважаю, головне- позитивне психологічне налаштування!:) Якщо мама буде думати, що при кожному годуванні дитина з неї соки висмоктує - так воно і буде, і ГВ буде її обтяжувати, і волосся-зуби будуть сипатися, і в голові паморочитиметься. А якщо мама радітиме з того, що ділиться зі своєю кровиночкою найкращим, що у неї є, то всі будуть задоволені і щасливі:) Але це за умови, що ГВ нормально організоване, без вставань 5 разів за ніч, зціджувань і т.ін.

• Подобається Подобається x 2
  17. levandivka

levandivka З яйцями...

Справа не в нАголосах. Згідно Указу Президента, слово "ТАК" в Україні пишеться ПРОПИСОМ. :radist:

По просьбам трудящіхся. (ввічливо, терпеливо і вдячно, зрештою, як і завжди :cowboy: )
    Цитований Вами текст "обіймається" тегом (командою) "QUОTE" у квадратних дужках. наприклад:
    [QUOТЕ(розпочинає цитату)]Але якщо ви так <...> терпиливість. [\quoте (закриває цитату) ]
    Після відкриваючого тега може стояти "=авторцитати;номер допису"
    ТАК от, будьте люб'язні, працюйте з текстом між тегами, як Вам, шановна пані, завгодно.
    А теги не чіпайте! :no:
    Або чіпайте обережно: кавалок цитати повинен починатися "[QUOТЕ]" і закінчуватися "[/QUOТЕ]". "=василинапупкіна" (авторка) можете дописувати самостійно.

для цитування у декілька захОдів одного, або кількох різних постів,
    1,достатньо виділити текст, натиснути "цитата виділеного".
    пишете коментар.
    2. виділяєте наступний кавалок
    пишете наступний коментар.
    :8:

18. levandivka

levandivka З яйцями...

+1.
    Але є люди (не будемо показувати пальцем), які воліють перечитати кількість еритроцитів у аналізі, чи калорій на упаковці. і "с чуством виполнєнного долга" приймати вітаміни по схемі. Або боротися з конкретною недостачою. :sad:
    Є люди (не будимо дивитися в дзеркало), які не хочуть запарюватися цими подробицями. :radist:

Правда, Умо?:dance:
    Правда Стєпанич (про схеми ;) )

ЗІ: сороконожка задумалася, котрою ногою повинна ступИти, і... завмерла

19. Ума

Ума Super Moderator

не знаю чому має бракувати... мені все щось бракує (он Левандівка знає ;)) То мене нудить від сиру... недостатньо кальцію буде, то зелень терпіти не можу...

я на разі тим не переймаюся скільки часу пройде в мене між першою і другою дитиною і відповідно інтервалом між ГВ. Але от як невставати вночі до мануни, або як вставати менше поділіться досвідом :)

я взагалі щоночі дякую Богові, що маю молоко і не встаю гріти бутилочки, суміші і тп. То просто справжній дар від Бога, я би вже здуріла бавитися зі штучним годуванням

20. Ума

Ума Super Moderator

правда-правда... :) неможу я кілограмами жерти яблука безперестанку (наприклад, яблука), щоб поновлювати свій брак заліза... :beee: