Галерея гри "Осіння рапсодія"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Nastylove, 15 Жовтень 2012.

1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія"

мене обдарувала roksolanka, в пакунку було стільки всього, що я не знала за що хапатися: чорний чай в фантастичній рукодільній коробочці:girl_tender:, кава, чай з плодів і ягід, горнятко з ситечком, ароматизована свічечка, симпатичний кухонний рушничок, осінній магніт з блокнотиком для записів на холодильник шоколодка і в тій чудовій, знову ж таки рукодільній скринці невідомі мені кокосові штучки ну і на завершення майстерно виконаний осінній листочок з теплими побажаннями:girl_in_love:

roksolanko, щиро дякую за такий влучний, корисний і зроблений руками подарунок , за побажання і за гарний настрій:girl_dance:

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Ось яку красу і смакоту сьогодні отримала від zetta! :girl_dance:
    ДЯКУЮ!! :)

3. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

І я отримала в кінці минулого тижня чудовий презентик, Іруся моя довго не могла повірити, що Миколайко прийшов тільки до мене)
    Щире величезне дякі моїй дарувальниці, шкода, нік не був зазначений, за ото відчуття дитячої радості, яке ви нам подарували. Особливе дякую за мою улюблену каву, і бомбезний шоколад, ото якраз догризаю останній шматочок

4. irushka

irushka Well-Known Member

А оце мій подарунок.
    Дуже гарна корзинка, оформлена так святково, як наречена. Стильна серветка. Шоколад, дуже пахучий чай - ням-ням і листівка з побажанням :girl_in_love:
    [​IMG][​IMG]
    А корзинку я навіть не знала як сфотографувати, щоб передати всю її красу:
    Дякую ще раз, Vika!

5. Orman

Orman Модератор-бомба

хо-хо!
    мої подарунки від Nana11

6. MYR

MYR Member

А це мої подарунки:
    Неймовірні гольничка та торбинка, запашний чай в красивезній коробочці і цукерки (всі до фотосесії не дожили). Ще раз дякую Nemi за такі чудові подарунки.

7. terezka

terezka котяка-вишивака

Похвалюсь подаруночком отриманим мною від Христинки hrystusja:

горнятко з ситечком та ложечкою для чаю (якраз такого дуже бракувало!), ароматна духм'яна кавуська, набір підставок під горнятка (ну дуже вже пасують вони мені на стіл на кухню!), рукодільний осінній фетровий листочок з самого Львова! і набір для творчого настрою - матиму тепер чудові-пречудові оригінальні буси!

Супер подарунок!!! Ще раз велике дякую за гарний осінній настрій!

8. Nana11

Nana11 аспіранточка

Я мушу виправитися....Отже, мій подаруночок від Танюшки.
    Така повязочка для волосся для доні, вона в ній як з 20-х років і дуже гарні підставчки під кружки....
    ну і кавове дерево- це просто витвір краси, а пахне то як:girl_in_love:
    Була ще дуже смачна кава....але як її в банку для кави пересипала то згадала шо треба фото зробити:shy: добре хоч шоколадку не встигла зїсти.

9. terezka

terezka котяка-вишивака

Отримала я в забавці ще один подарунок, з дотриманням усіх правил секретності :

два види смачнющого чаю (один собі відразу ж забрав чоловік), цукерки (їх теж майже всі несподівано поїв чоловік:girl_devil:), чудові закладочки книжкові, тег з побажаннями і, :girl_crazy: навіть папір для скрапу. Дуже дякую тобі, Настю-Nastylove за чудовий подарунок!:girl_in_love:

10. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Виправляюсь :) Ось такий чудовий пакуночок я отримала від Наталі-Черепашки. Горпнятко тепер моє улюблене! (навіть чоловік питав чого то я оголосила бойкот решті посуду :) ) Про солоденьке залишився хіба солодкий спогад! Дякую!!!

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Сподіваюся, що цього разу я встигну прозвітувати, а то щось із моїми дітками ніц не встигаю.
    Мені подаруночок надіслала Іруся (Irushka).
    Подаруночок настільки душевний, а лист до нього (отримала в четвер) - ще більше, я читала зі сльозами на очах, така була зворушена!! Дуже дякую, Іринко!!
    Подаруночок мій був у такій чудовій коробочці. Я її залишила в себе на столі, то чоловік, як прийшов додому, зразу все в ній передивився, що геть на нього не схоже, така та коробочка гарна. :girl_haha:
    А ось, що було в коробочці:
    Коробка цукеркій від Майстерні шоколаду, шоколадка, шалик чудового насиченого синього кольору та бага-а-а-ато-бага-а-а-ато запашного смачного чаю!

Іринко, дуже дякую за такий чудовий подарунок і надзвичайно теплого листа!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Ми вже з чоловіком посмакували кілька чаїв. Адоніс наш улюблений зараз! До речі, він у мене не дуже любитель чаю, а цей подарунок у нас започаткував традицію спільного вечірнього чаювання. :girl_claping:

12. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Отже.
    Подарунок я отримала від Alexx
    А подарунків було багато, один не дочекався до фотосесії, і ніяк не могла я вмовити малу його до знимки поставити. Крім того, що на фото, була ще машинка глямурна для мого дитяти.
    Мої улюблені буси :girl_dance:, яка то краса... Вони перші пішли в рух.
    Брошки , листочок і квітка ще не пристроїла. Брелочок на ключиках, чоколядка давно згамцяна.
    Дуже вдячна за такі надзвичайні подаруночки.
    Це надихнуло мене на відвідини МК.

13. Музик

Музик Мартуська

отже, гарнющий подарунок від Лілі!

а ще блокнотик, рушнички і шоколадка

14. Hanny

Hanny Active Member

І я сюди виправлятись:sorry::girl_blush2:
    (В результаті переїзду ледве знайшла шнур від фотоапарату)
    Горнятко мега файне, бо в ньому вміщається пів ЛІТРИ ЧАЮ, тільки з нього і пю!!! Коробочка для чаю і дуже смачний зелений чайок, який вже на жаль скінчився , але вже знаю місце дислокації , де можна поповнити його запаси!!! Ще була коробка цукерок, яку ми з доцькою втоптали в перші секунди отримання презенту, і з переїздом так заховала коробку (щоб хоч вона дожила до фото), що тепер сама знайти не можу!!!
    Ще раз величезне дякую Олі Virginia за презент і купу позитивних емоцій!!!

15. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Я думала, що то я тільки такий пізній Іван. :girl_blush2: Негайно виправляюся і хвалюся подарунками від Тані - Trumbumbulja
    (вибачте за фото з телефона - не доробилася я ще до фотоапарату:girl_sad:)
    А подарунок - просто мегашикарний: мої улюблені смачнючі цукерки, набір гарнющих чашок для супу і чааай (як чаєманка - зацінила).
    Величезне дякую форумлянці!

16. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Ось такий подарунок я отримала від Марусі-мами!:)
    А там: гарнюні новорічні прикраси, горнятко з блюдечком, теплий і приємний фіолетовий шарф, чайок і кава, чашка-прес для кави/чаю (яку я собі вічно збиралась купити і ніяк руки не доходили))). В рукодільній коробочці є смачні цукерки. І на фото навіть видно останнє печенько. :)
    А ще рукодільна скрапова листівочка з теплими привітаннями!
    Марусю, я ще раз щиро дякую за такий суперовий подарунок!:kiss:

Ну і рукодільні красоти ближче: