Галерея гри "Осіння рапсодія"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Nastylove, 15 Жовтень 2012.

1. oksumoron

oksumoron Active Member

Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія"

Моєю дарувальницею стала сміхунка і красуня Іспанка (Наталя)!
    отримала я таку красиву і тематичну кружечку, в якій і чай і каву можна заварювати! (моя улюблена якраз розбилась перед від"їздом)!
    два чаї, один я вже майже допила на пару з чоловіком (з квітками волошки)!
    і красивущу і дуже пахнючу шоколадну свічечку! воно не тільки буде для гарної аромотерапії, але і для покращення настрою, бо саме це і робить шоколад!
    дуже дякую форумляночці, яка так постаралась!

2. Alexx

Alexx New Member

Моєю дарувальницею була Оксанка- Гуцулянка
    Смачний подарунок. Різноманітні чайочки та кава. Чайочки вже всі розпили, а кавуська ще чекає )))). Дякую за таку насолоду! Тема- "кава, чай" розкрита на всі 100 відсотків )))).

3. Donata

Donata Active Member

моєю "осінньою рапсодією" була форумляночка MYR
    дякую за гарний настрій (з понеділка до того ж) і фантастичний подарунок :girl_tender:
    перепрошую за фото з телефона і роблене вночі, але на краще довго чекати і "їстівно-питна" частинка не доживе
    [​IMG] і чайничок ближче [​IMG]

4. Nemi

Nemi Well-Known Member

я отримала подарунок від форумляночки Usmishka
    яскравий і веселий шарфик! дуже м'ягенький та оригінальний)) на фото не помітно, але одна його половина однотонна бежева. та ціла купа смачнюшок! в тому числі моя улюблена арабіка і чай, який дуже смачно пахне цитрусовими))
    дуже дякую за чудовий подарунок! цілий пакуночок позитиву та хорошого настрою! :connie_pull-pigtail

5. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А ось мій подаруночок від чарівної Наталі - oksumoron. Два види чаю, кава, печиво, шоколадка (яка не зовсім дожила до фотосесії :girl_blush2:), горнятко, наповнене пакетиками з цукром (кожен пакетик з фото знаменитості) і айва. Подарунок, який направду можна назвати "Осіння рапсодія з чайно-кавовим ароматом" :girl_tender:
    [​IMG][​IMG]

6. Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія"

А мені подаруночок прийшов від Іринки-Virchuk.
    Я ще у відділенні "Нової пошти" занюхала смачний аромат і пробувала по дорозі додому зубами відкрити коробку :girl_haha: А та-а-а-ам:

Коробочка шоколадних цукерків з горішками (нямка :nyam2:), запашний мед, аромопалички (то в білих згорточках), гарнюня відкритка з теплими-теплими словами і 2 hand-made мішечки з чаєм та кавою. Відкритка і мішечки вартують окремого фото:

[​IMG] [​IMG]

Іринко, дуже тобі дякую за прекрасний подарунок!

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ось такими сюрпризами потішила мене сьогодні Мар"яся:

Ну і детальніше:

Оттакий тільдик з ароматом кави
    Скрапова листівка ручної роботи:
    Домашнє абрикосове ммммм варення:
    Для мене - кружечка і ложечка для осіннього чаювання:
    Для нас - чай з лимоном і шоколадні мініатюрки:
    Ну і для синулі - розмальовки, а для чоловіка - дощечка:

8. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Мені подаруночок вручили прямо в руки. Незабудка в гості на чайок завітала))). І принесла цілу купу смаколиків.
    Чайок так файно пахне ну просто ням-ням-ням. До нього солоденьке додавалося в великих об'ємах. Певне ще на малого розраховувалося. Але він у нас поки такого не їсть. Так що все мені\мені\мені))). Зате він вже 2 день з книжкою носиться і примовляє купи купи купи (всі намальовані машинки))) ). Він мабуть більше за всіх радий подарунку))).
    Чашка просто абалденна. Люблю я люмінарк люблю...
    Дякую вам превелике.

9. nattsol

nattsol Well-Known Member

а ось мій подарунок від олерусі:
    баночка (мені такої, до речі, бракувало) наповнена ароматною кавою (я кавоманка, ага); чай, ще й такий, як я люблю: не просто чорний, а з смаком йогурту і карамелі (саме такий я люблю пити в осінньо-зимовий період).
    а ще в пакунку були горнята з ложечками, одна з яких, на жаль, переломилася під час транспортування, але від цього подарунок не менш цінний :girl_yes2:
    а ще шоколадка (з горішками, ням-ням), рушничок з вишивкою і листівка з побажаннями :girl_in_love:
    ще раз дякую за чудовий осінній настрій :girl_tender: осінь і так моя улюблена пора року, а з такими подарунками вона стане ще приємнішою :)

10. olena

olena New Member

Ось мій подаруночок від загадкової Галі- Sera:
    Я отримала дуже добрий чайок ( заспокійливий, що для мене зараз саме то), смачну - присмачну чоколяду з корицею, кавове мило, яке моя Верніка навіть умудрилась попробувати на смак, і дуже класну книжечку "На каву до Львова".

11. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Моєю дарувальницею була Ольга Хельга: з моменту відкривання посилочки мені вже смачно пахло кавою та чаєм! А потім такі приємні подарунки: магнітик, тематичні серветки, брошка-квіточка, ложечка для заварювання чаю, відкритка з теплими словами і шоколад. Дякую Тобі Оля за гарний осінній настрій:girl_tender::girl_tender::girl_tender:
    п.с. вибачайте за якість фото, воно з телефону

12. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

А до мене щойно дійшло, що я так і не похвалилася своїм подарунком від чудової Олі Dzintars (вибач мені, затурканій :ed4d70def841dc74b57). Горнятко з кодовою назвою "баняк", кава, цукерки, яких тут за ледве половина після лідчиного втручання, фантастичні кавові драже, про існування яких я навіть не підозрювала (і чому? :girl_cray:) ну і сова, сову зацініть!!!!

13. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А ось мої файнезні подаруночки. Моя дарувальниця slobodianka Віка. І так, мої презенти - ароматний чай, вже випробували - дууужже смачний, скляна баночка - доїхала ціленька, обожнюю такі кухонні прибамбаси, глянцейвий журнал - до чаювання, тепер п"ю чай і гортаю журнальчик - хорошенькі там рецепти :girl_yes2: , шоколадка у просто фантастичному конвертику, я довго розгладала медальйончик, мережива, квіточки. Ще були два смаколика для діток, але.... зрозуміло, чому їх тут нема :girl_blum:

Віка, дуже дякую за такі чудові подарунки!!! :girl_tender:

14. slobodianka

slobodianka Member

От і я, нарешті, отримала пакуночок! Я таких чаїв навіть не бачила і не нюхала, не те, що пила! Дуже дякую моїй загадковій дарувальниці за чайок і за гарне горнятко, моє пів літрове як раз побилося, то ж йому найшлась гарна заміна! От що я маю! Лише шоколадка не дожила до фотозвіту-я з Данькою швиденько її стоптали по дорозі додому
    Чашка з в'язаним светриком
    І багато китайського справжнього чаю , ще би інструкцію до нього
    Дякую, ще раз моїй форумчаночці, лише би знати хто-то?

15. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Отже, показую свої скарбики від Марини-Натсол:)

Запашна кавуська, три шоколадки:nyam2:, смачнююючий білий чай (от завжди хотіла купити, а ніколи руки не доходили), листівка з побажаннями, в"язаний кленовий листочок - ну просто мегатепла, домашня робота, аж віє від нього теплом і затишком! Я так розумію, що це прихватка на кухню (пробач мою затурканість, якщо функція в листочка інша). Сертифікат подарункрвий в Аґрафку:girl_claping: і ще свічечка з ароматом шоколаду. Свічку довелося зафоткати окремо, бо я її запалила і забула про неї, ось

Ніби нічого не забула. А, ще забула подякувати за взуття для малечі, а то ніяк на здибанки не виберуся.
    Марино, дуже тобі дякую, так приємно отримувати подарунки від такої світлої і позитивної людини, та ще й яка вміє вгадати смаки і вподобання:give_rose:

16. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Я отримала подарунок від форумчанки Музик. :girl_claping:
    Я скажу чесно, що чомусь чекала на подарунок саме укрпоштою. Дивлюсь в скринці немає повідомлення,тому думаю можна їхати до батьків в гості. Діти зібрані, ми вже практично в коридорі стояли, як дзвінок в двері. Прийшов кур'єр з нової пошти, приніс мені пакунок. Ніколи ще додому не замовляла такої послуги, і дуже здивувалась. Спочатку думала, що то чоловік щось замовив. Але аромат пакунка сам себе видав. Він так пахнув кавою.. Мммм..
    Я відкрила, а там така краса.
    Смачненькі печенька,, чайок такий смачний, кава в зернах, чипборд на кухонну тематику ,милко з ароматом кавки і кружка з такою тепленькою накидочкою.. до якої можна грітись. Завжди хотіла таку собі зробити, а тут маю в подарунок Ура!!! Тішусь безмежно!!
    Дуже дякую за такі гарнюні подаруночки, смачний чайок-каву і дякую організаторам за обмін!

17. Vika

Vika Well-Known Member

ось і мої чудові подарунки.
    в гарній торбинці було: кава ще й така як я весь час собі купляю, 2 чайочки, 2 шоколадки, і упаковки печенька і "карточки про Львів", від яких до нині балдіє моя доця. дуже дякую.
    і поближче карточки, і маленька руця яка постійно мішала зробити гідні фото.

18. zetta

zetta Well-Known Member

Мене осюрпризила Mavpysuk.
    там в тому пакуночку гарна кружечка з ситечком для запарювання)
    чекаю коли ж вже зможу то все потримати в руках)
    дякую)

19. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Я отримала чудові подаруночки від Іринки-Hanny та її донечки Софійки. :girl_in_love:
    Ми зустрілись в центрі, покавували/почаювали.
    Наговорились на різні теми.
    З*ясували, що наші чоловіки вже давно знайомі, і навіть деякий час працювали в одному кабінеті.:girl_haha:
    Іринко, ще раз дякую за таку приємну зустріч!
    То було так несподівано, загадково...
    Турка прекрасна, трюфеля пропали за секунду, а кава чекає мене. :girl_dance:

І ще на форумівці Alexx подарувала мені смачнющу шоколадку; брелок-сердечко, який тааак пахне кавою; та прекрасну квітку, яка вже знайшла місце на одному з моїх платтячок (верх плаття асиметричний, з одного боку зроблені складки і квітка ідеально вписалась над складками). Дякую, Саша! :girl_in_love:

20. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

Мій подарунок від Haidee. Дуже смачні чаї (завжди купляю такі, бо в мене вдома їх люблять всі), горнятко (якраз моя порція :girl_crazy:), запашна кава, фантастична книжка для мого синочка з його улюбленими казками (інших чомусь навіть слухати не хоче) - назва наша на 100% і чудові закладочки, зроблені власноруч (давно вже мені бракувало закладок та все якось руки не доходили собі їх зробити) - використовую повним ходом.
    [​IMG] [​IMG]
    і закладочки ближче
    Дуже-дуже-дуже дякую Маріє за чудовий сюрприз!!!!