Галерея гри "Осіння рапсодія 2014"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Virchuk, 22 Жовтень 2014.

1. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія 2014"

Я отримала подарунок з файного міста Тернопіль від форумлянки Anty. В Тернополі ще не була, але вже давно маю в планах відвідати це місто.
    Було дуже цікаво та інтригуюче очікувати подарунок, коли особливо ти знаєш що він є на пошті, а тобі його не віддають:girl_wink:
    В моїй посилочці був зелений чай з білим шоколадом, шалик-снуд та листівка з Торнополя. Дуже тобі дякую форумляночко за гарний настрій та за подаруночки:girl_claping:.

2. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

А я отримала подарунок від чудової форумляночки Марусі Іванової! Щиро дякую за такі чудові дарунки, особливо за шкарпеточки, які не тільки зігрівають мої нозі, але й підіймають настрій :) Ми з малим із задоволенням похрумтіли Креско і за пару днів розправилися з цукерками, а з татком й досі насолоджуємося смачною вірменською кавою та запашним чайком. Окреме дякую за хіт гри "Осіння рапсодія" - книжечку Надійки Гербіш, яка підсолоджує наші сірі будні навіть без шоколаду як такого :)

3. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

4. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Я отримала чудовий подарунок і гарний настрій від красуні-форумлянки pulupjak. Ми з доцею дуже вдячні за такі емоції з самого ранку. Доця відразу все приміряла, прибирала до рук:)
    Ще раз дякуємо!

5. Hermi

Hermi Well-Known Member

Отже, моєю дарувальницею була Patty. Про те як отримала посилку я вже писала. подаруночок просто надзвичайний! Дуже велике Вам дякую!
    Отже, отримала я три види чаю в надзвичайно гарних коробочках. Мама спочатку придумала що вона у ті коробочки буде складати, а потім бігала по хаті з криками "Ти уявляєш, там ще чай є!". Про аромати чаю (Вечір на Гоа), я писати навіть не буду, бо то навіть передати не можна! Він надзвичайний, мені дуже сподобався. У подаруночку була ще кава, але я до неї ще не добралась.
    Солодку частину ми вже успішно зїли. Шоколадку навіть я покуштувала, а от цукерки, як пояснила моя мама "навіть тверді тіла мають властивість випаровуватись", в кінцевому результаті залишилась лише коробка.
    Також маю підозри що форумлянка за мною слідкувала, бо прислала дуже класний блокнотик, який я хотіла собі купляти на днях ;) Саме такий за розмірами!
    А ще подарувала мені дуже гарну книжечку, тепленькі вязані тапочки, косметичку. Ну і на фото немає, але у подаруночку ще був осінній коврик для мишки. Жовтенький і з кленовим листочком!
    Дуже-предуже дякую за стільки позитивних емоцій і надзвичайно гарні подарунки!

6. Vika

Vika Well-Known Member

Дуже дякую за чудовий подарунок Olka Sherolka.
    догодила всім, дітки цілий вечір малювали, а мама насолоджувалася кавусею , цукерочками і книжкою.
    дуже смачні льодяники, шкода що в нас таких нема.
    дякую організаторам за хороший настрій.

7. Gorgona

Gorgona Member

Моєю щедрою дарувальницею була lovikyou. Величезне дякую Люді за ті чудові подарунки, які ми отримали :girl_tender:. Кумедна листівка, ароматний чай, одразу миле горнятко для нього і пористий шоколад (не знаю звідки моя дарувальниця дізналась, чи так просто співпало, але це мабуть єдиний шоколад, який я люблю :)). Також отримала цілий набір потрібних речей - гель для душу, скраб для тіла і сіль для ванни (всі вони мають просто неймовірний аромат). І дуже приємно, що Люда поклала подаруночок для малюка, він обожнює машинки, тому це абсолютне попадання. Щиро дякую за цілу коробку щастя і позитиву :girl_in_love:! Чудова гра! Організатори просто молодчинки, вам теж величезна подяка!!!!

8. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Я отримала чудові подарунки від Drimka. :girl_in_love:
    Смачнющий Панфорте (я дуже люблю всякі горіхи, сухофрукти), кава, чайочок.
    Горнятко Анжеліка присвоїла собі.
    Книжка безподобна!
    При згадці про Школу для вагітних у 2007 році накрила ностільгія, поплакала.
    Згадала, як ми з чоловіками, ще, здається, УМА була з нами, сиділи в колі, вчились дихати...
    Оксана, щиро дякую за подарунки та гарний настрій!

9. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

І я хвалитись!
    Я отримала осінній пакуночок щастя від Уляни-Naama. Смачнючий чай і улюблені вафельні трубочки до чаю, шарфик який зараз гріє мою шийку і бомбезно пасує до моєї куртки, пізнаваюча гра про пташок для манюні і ще схема-картина бісером, а ще оригінальне привітання. Та що там розказувати - дивіться

10. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Прийшла мені чудова посилочка з м. Львів. Ну як Львів без кави, та ще такоі запошноііііііі. А до кави шоколад. А ще отримала чудову відкриточку, вона така гарна, і така моя. Дякую своій дарувальниці Багіра (іринці).

Останнє редагування: 23 Жовтень 2014
  11. terezka

terezka котяка-вишивака

гм.. то Багіра наша була дарувальницею:):girl_crazy:

12. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Нарешті і я похвалюсь! Моєю дарувальницею була olegignatenko, я отримала смачнющий чай, красиву золоту відкриточку з теплими побажаннями, надзвичайно смачні цукорочки, прихваточки з яскравими квіточками, для донечки там були заколочки, які одразу опинились на голові і тепер незнімаються, гарні метелики, які полетять на ліжко, і какао! Дякую за такі подаруночки і теплий настрій!
    [​IMG] [​IMG][​IMG]

13. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

А я отримала сюрпризик від Мар"янки-Мар"ясі: шоколадний напій, каву, шоколад , листівочку (дуже сподобалась) і ........ равлика :girl_dance:так-так, в мене тепер є фірмовий Мар"ясин равлик! А, ну і літачок-саморобка для малого (насилу відібрала, щоб сфотографувати).
    Дуже-дуже дякую, Мар"янко, за чудовий сюрприз!!!!!!!

14. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Моєю дарувальницею була Оля Napoleona\
    Спочатку до мене приїхав інопланетян на ровері. Нє, ну а як ще назвати істоту, яка вся в мигаючих маячках на латексному одязі, шоломі і окулярах приїхдить до тебе майже вночі. Потім він витягнув з рюкзака квіти
    і коробочку, попрощався і полетів, залишив прифігивших мене та цьоць, яки стирчали з вікон, ну тре ж було подивитись, що то за ілюмінація:girl_crazy:
    Вдома я вже розпакувала коробочок, а таааааам багато всіляких гараздів засипаних цукорочками)
    Почну з листівочки
    я її відкрила, щоб взнати хто моя дарувальниця, а там побажання всього гарного
    А потім була кава і капучінко
    далі шоколад для тортіка наскільки я зрозуміла
    а потім я обнаружила ще одну коробочку:girl_cool: вона зробила мій вечір, тиждень і вупще тадаааам - набір для суші)
    Дякую тобі величезне за подарунок!

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

16. Люша

Люша Well-Known Member

Моя дарувальниця Санчес, дуже мене порадувала, я цілий вечір тішилася над вмістом своєї коробочки, зараз зрозуміла, що забула, як додати фото...
    Сиджу і мучусь...
    О, виходить)))
    це, ще з цукерками [​IMG]
    а це вже без них))))
    Дякую, у мене досі чудовий настрій), і я завжди буду грати у цю чудову гру-сюрприз!!!!

17. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Ось і я добралась до Галерейки..
    Моєю дарувальницею була Катя Hexe. Я вже так довго (здається) чекала, що вирішила піти на почту. Вони звісно "чекайте повідомлення". Але мені пощастило, бо бандеролька щойно надійшла.
    Отож відкрила я, а там..

Стільки всього. І ручної роботи листівочка з теплими побажаннями, і смачнючий чай, і різні види цукерок і капучино. Плюс кружечка "обійми мене", щоб пити напій з настроєм. Ще супниця (будуть тепер чоловіку більші порції). Особисто мене потішив той чудовий льодяниковий цукор (обожнюю кориці смак), гель для душу з кавою і бальзамчик для губ який таааак пахне :girl_in_love: Ну і про малюка не забули. Дякую за книжечку-забавку і теплі носочки!!!

Дякую форумлянці за чудовий настрій. І організаторам за можливість посміхнутись :girl_curtsey:

18. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Отримала подаруночок від Карінчик, дякую! Дуже теплі слова в відкриточці зробленою власноруч, чесно кажучи думала куплена)) І детальною інструкцію до подаруночка, здавалось б все просто, а ні, як добре що вона була! От витягую я коробочку малесеньку червону і думаю - що це? А це чай, на фото видно, дуже люблю чаї, але ніколи ще такого не купляла. І в пакетику такому чайному є суміш для глінтвейну, добре що прочитала в інструкції, бо б використала як чай))

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Тут на фото все видно, єгорняточко і солодке, і не дуже (шоколад з імбирем, більше кубіка не зїсиш... ), мід, книжечки, чай, кава, туалетна вода (запах мій)) вгадали! )
    Все супер, дякую організаторам:girl_curtsey:

19. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Всім привіт).
    Ось і я нарешті добралася до цієї чудової галерейки.
    Ой- поки все прочитала і всім лайки поставила- і куди тільки вечір дівся:girl_haha:.
    І так- моєю чудовою дарувальницею була неперевершена ДП-шна дівчина casablanca:girl_yes2:.
    І ось яке чудо вона принесла в нашу домівочку:girl_tender: :
    Чого туту тільки немає, вірніше що тут тільки є ммм:
    жовті гарнюні квіти, які є дуже дуже файні(і чогось грр не влізли в кадр), теплющий пледик, який ще чекає свого часу, чайничок-заварювальник, за я ким я вже довго гину, до нього абалденний карпатьский чайок(ти як вгадала, що мої пробнички я ще не скоро побачу), упаковка моїх улюблених фереро рошер і відкриточка з найтеплішими словами. Які я ще досі згадую...
    Ну і малий теж отримав цілу купу свого дитячого щастя- гру-абетку і солодощі.
    Я ледь не подумала, що то вже Миколайко ходить і що я така чемна цього року була:girl_flirt:.
    Дуже дякую за подарунок!
    Він ще довго буде мене тішити!!!

20. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Моя "Ода до радості" від Христини Khrystik

Моя дарувальниця приклала власних зусиль до сюрпризу, за що особливо вдячна. Листівочка рукодільна - з вишитим візерунком. І печиво смачнюще, такий апельсиновий аромат в ньому - бомба! Дякую за яскраві, тихі, бурхливі, меланхолійні, неочікувані відтінки радості.