Галерея гри "Анонімний Миколай" - 4

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Музик, 15 Грудень 2014.

1. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Відповідь: Галерея гри "Анонімний Миколай" - 4

Відкрила я сьогодні свою коробочку, а там все отаке гареньке:
    Миколай все знає, тому подарував мені шоколад з журавлиною і чорницею (люблю шоколад з ягідками)!:nyam2:
    А ще, а ще склянки для глінтвейну :girl_dance: (а я завжди шкодувала собі купити) і приправу. Так що на свята ми питимемо глінтвейн з новеньких скляночок!

Ще мій пакуночок так класно пахнув апельсинами і ваніллю, а все тому що у мене тепер є таке ароматне мильце!
    А ще купа приємних дрібничок – підсвічник у формі ялиночки, тепленькі шкарпеточки, шоколадний миколайчик, декоративний чобіток для подарунків (малий вже пробував одягнути його на свою ногу :) ).
    А ще книжечки для мого «читача» - Миколай знає що у нас росте мала професура. :girl_cool:
    Ой, мало не забула - ще гарнюній дзвіночок з оленем, Влад правда вирішив що то котик, носився з ним і кричав «Ня-я-я» (няв), ледве відібрала щоб сфотографувати :girl_crazy:
    Дякую Hexe та кураторам гри за чудовий сюрприз і святковий настрій!:girl_in_love:

2. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Ура! І я можу нарешті похвалитись! Моїм Миколайчиком була Оля-Virginia. Тепер детальніше:[​IMG] маленький баранчик, чудова книжечка і олівчики для доці, весела гусеничка, шоколадку яку я люблю, відкриточка і саме головне набір фоторамок ( я таких ще ніколи не бачила)[​IMG] ДЯКУЮ ВЕЛИЧЕЗНЕ за чудові подаруночки і настрій!

3. katysik

katysik Well-Known Member

Нарешті і я сюди добралась показати свій пакуночок ЩАСТЯ :)
    А там були:
    1. Неймовірне кольє ручної роботи, руки сверблять вже вдягти його по-швидше на якусь дефіляду;
    2. Новорічні прикраси на ялиночку
    3. Косметичні засоби для мене коханої :girl_blush2:
    4. Теплющі носочки і цікава весела книжечка із віршиками для малючка
    5. Рукодільна відкриточка із теплими і душевними побажаннями :girl_in_love:
    6. Супер пірамідка-конструктор, яка відразу пішла в рух, мусіли розпаковувати, бо радості і крику було на цілу хату )))
    7. І величезний пакунок із солоденькими цукерочками і чайочками (Різдвяним і м"ятним, які вже встигла посмакувати :))

Моїм Миколайчиком була Artemida, ще раз щиро дякую, Маріє, за такі позитивні емоції і чудові подаруночки!!! :kiss:

4. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Відпишуся і я :girl_curtsey:
    Сфотографувати встигла майже все, бо 1 шоколадку з"їла ще на роботі. Так, мені подаруночок приїхав на роботу з велокур"єром.
    Гарна коробочка була набита подаруночками до верху, що майже не закривалась)
    Там були для всіх теплі шкарпеточки, мені чудовий, гарнезний лак(як я такі милі дівчачі дрібнички люблю), гарнюще горнятко зі всім набором (і з кавою, і з чаєм, і з какао), 2 шоколадки і Артемчику дуже гарний конструктор, який в той же вечір ми з ним зібрали і набір для творчості "Знаки зодіаку", який ми теж вже успішно використовуємо, вже зробили і розмалювали 6 магнитиків.
    Ще була гарнезна листівочка, а підписана вона була, форумлянкою Smiwna:girl_smile:
    Якій, ще раз дякую за такі щедрі дарунки, за святковий настрій і за позитивні емоції. ДЯКУЮ:girl_smile:

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Моїм Миколайком була Таня @Bulbashka
    [​IMG] [​IMG]
    Я мабуть була дуже чемна, бо отримала купу всього - і іграшки на ялинку (фетрові такі мімімі, я часто на такі задивлялась і думала якби то було добре і собі такі мати), теплі шкарпетулі, шампунь і кондиціонер для волосся (я якраз хотіла собі щось новеньке купити, я трішки колекціоную шампуні ;)), смачні цукерочки, яких уже майже немає :nyam2: і блокнотик, якраз такий, щоб носити його з собою в сумочці - я таке люблю. Ну і гарненька листівочка)
    Дякую тобі, Миколайчику :kiss:

6. Нюта

Нюта Well-Known Member

Ура, ура і до мене завітав Миколай. Не просто, а особисто! Та щей синулі перепало. І приніс такі подарунки, так вгадав. Книжечку синок вже читає, а шкарпетки одягнемо в новорічну ніч. Цукерочків багато, але чоловік поїв їх. Я щаслива. Дякую Зорянівонька.[​IMG]
    P.S забула сфотографувати ароматну ялиночку-мило.

7. Osya

Osya Active Member

Моїм миколайчиком була форумлянка Аня(Mymmy). Вечором прийшов до мене помічник і обдарував подарунками, моя малече ще довго не могла заснути все допитувалась хто то був.
    Відразу вечором ми склали пазлик і мала почала теж складати квіточки. Дякую в мене тепер кухня завжди гарно пахне ваніллю :girl_tender: . Цукерки чоловік зідразу десь заховав, сказав що буде по 1 штучці на день видавати бо дуже смачні :girl_crazy:
    А яка гарна рукодільна Ялиночка(яка вже знайшла своє місце серед наших пазлів на стіні) і Овечка дуже мила
    Відкритку потім ще додам а то забула сфотографувати :)

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Моїм Миколайком була Nitriotka :), Якість фото не дуже, й ракурс теж, бо мій Марчик все норовив руки в кадр запхати й щось вихопити :)
    Отак багато й різних чудових подаруночків я отримала :)
    [​IMG][​IMG]
    п.с. цукерок було баагато, але поки сфоткала, то сама половину й з"їла )))

9. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

І я похвалюся :girl_curtsey: Моїм Миколайком була Zvizda )) Коли мені доставили пакуночок, я одразу здогадалася, що це саме вона, бо посилка була зі Швеції :girl_dance:
    Отже, хвалюся!
    Маємо
    - цукерочки шоколадні - ще не відкривали, чемно чекаємо Миколая ))(але впевнена вже, що мають бути смачні),
    - цукерочки-льодяники ( те саме, але, мабуть, ми їх повішаємо на ялинку - будуть в якості прикрас!)
    - гарну листівочку з душевними привітаннями та побажаннями
    - та гарний світильничок у вигляді підсвічника із свічками.
    Останній мені дуже сподобався - такий мій-мій, дуже люблю все біле ))
    Шкода лише, що вилка у нього європейська і не підходить до амер. розеток. Але чоловік обіцяв пошукати перехідник. Дуже сподіваюсь, що знайде - так хочеться побачити, як воно виглядає в повній красі :girl_tender:
    Мушу ще окремо додати - коли повитягала всі подарунки з пакунка, поскладала, щоб фотографувати - так настрій покращився - воно ж усе витримано в біло-зелено-червоних кольорах! Так по-новорічному!:girl_dance:
    Дякую тобі, Лесю!!:girl_yes:

Останнє редагування: 17 Грудень 2014
    • Подобається Подобається x 1
  10. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Вчора заснула і не встигла похвалитись подаруночком від Миколайчика (в особі форумлянки Нталька :kiss:).
    Отож, дивіться.
    Такий вигляд мав подаруночок спочатку:
    І вже в такому вигляді був дуже запашним!
    А там: мандаринки, цукерки, набір рукодільних прикрас на ялинку (просто супер, нема слів), декоративна свічка, запашна трав*яна суміш "Альпійський луг" (зразу ж і спробували), плетена вазочка під хліб/цукерки/печиво, рушничок на кухню, натуральна мочалка з милом, масло для тіла, книжечки і м*які пазли для Ані, листівочка і сувенірний сніговичок, якого обсипає снігом, шоколадка з шоколадної майстерні... ніби нічого не забула?
    Одним словом, все дуже гарне, ароматне і доречне!
    Ще вчора спробувала мочалочку і масло для тіла.
    Чоловік з*їв половину цукерок. Навіть Аня встигла трохи обгризти чорнослив в шоколаді:girl_crazy:

11. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Хух- нарешті і я добралася до звіту.
    Отже, моєю чудесною дарувальницею була ммм прекрасна Burberry.
    Подарунок доставив нам чудовий помічник Миколайка, який аж два рази мусів до нас топати, за що ще раз вибачаюся.
    І приніс він нам такі чудеса:
    Цукерки з'їли зразу ж(ледве вмовила малого їх до фотографії лишити:girl_crazy:).
    Магнітик зразу ж пішов на холодильник(ну сам звісно не пішов, малий його вирвав з рук і поніс в кухню- теж довелося просити віддати на хвилинку, щоб сфоткати:girl_crazy:).
    Книжечку вже читаємо який день(Тео навіть віршики вже сам собі бубнить під ніс- ага, мрія бабці здійснилася:girl_crazy:).
    Ангелочка стійко тримаю до свят:girl_tender:. Як і свічку.
    Відкриточка така ммм-шна. Дякую вам за теплі слова!!!
    Красоти запахів ждуть того часу, коли я виздоровію і займуся новорічним облаштуванням домівочки.
    Ага- ще там я знайшла чудовий гель для душу. Мені якраз актуально, так що дякую вам дуже).
    Вродь усе перелічила.
    Ще раз дякую Вам і організаторам за таку чудову забавку:girl_yes:.

12. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

І я хвалитися. Моїм миколайком була Іринка Kohaju. Виглядало все так

малий стояв біля мене відколи зайшла з посилкою до хати, тому і пакунок і цукерки зразу покучували до нього в кімнату, правда потім приніс шкарпетки ("мені великі"), блокнотик ("мені таке не підходить") та мандаринки ("я таке не їм"), а все інше насилу впросила дати сфотографувати і то за умови, що він тоже буде робити фотографію.

отже, в пакуночку було:
    - смачнющі цукерки (я таки вхопила пару)
    - мандаринки
    - святкові шкарпеточки для мене і синочка
    - кокосовий крем для губ (тут попали на всі 100%, бо дуже треба було)
    - желейні ведмедики
    - дуже смачне медове печенько з овечкою
    - листівочка з дуже щирими словами
    - і просто фантастичний саморобний блокнотик (дуже люблю такі рукотвори)

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

дуже-дуже-дуже ще раз дякую Іринці і організаторам за повернення в дитинство!!!!

13. Maksli

Maksli Well-Known Member

ого-го!
    два дні не заглядала на ДП, а тут вже й галерейку відкрили
    і я сюди хвалитись: отже, моєю чудовою і загадковою дарувальницею була Таня-Monopoliya
    отаку коробочку я отримала від неї:
    дуже мені було цікаво, хто ж то і що там. А там такі чудесні даруночки: смачнючі цукерочки і овечка з білого шоколаду, теплесенькі шкарпетки, книжечка для синочка, блокнот, з яким синочок два дні ходив і казав що то його "нобобук" і він пуцює за ним :girl_haha:
    прикольна новорічна іграшка на ялиночку, крем для ніг з чудовим ароматом, ну а листівка, то просто витвір мистецтва :girl_in_love:
    все дуже гарно і з смаком підібране.
    Щиро дякуюююю :connie_pull-pigtail

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Миколайка вже давно отримала, а ніяк не можу до ноута добратися щоб похвалитися... Карінчик, не ображайся! Дуже дякуємо за свято!
    Ще дуже красивий льодяник - сніговик не дожив до фотографувань... Левко і його, і горня прихватизував зразу.
    Листівка дуже мила, стоїть в кухні на видному місці.
    І дуже кумедні шкарпеточки чекають різдвяної фотосесії.

15. olangel

olangel Well-Known Member

І я хвалитись :) Тільки но я витягнула пакуночок з коробочки, як Марко побіг розпаковувати :)
    [​IMG][​IMG]
    Там стільки всього класного :)
    [​IMG][​IMG]
    шкарпеточки бомбезні, спочатку чомусь мені полумалось, що то рукавички  але потім до мене дійшло))) і така рада була, бо шукала щось такє малому. Марко у захваті від гноміка(він йому нагадує капелюшком баранчика Рассела :) ) а свічечка , в мене тепер так гарно у кімнаті корицею пахне мммм... цукорочок Марко вже згамав ;)
    Дякую, Тетянко

Отправлено с моего SM-G900F через Tapatalk

Останнє редагування: 18 Грудень 2014
  16. Bulbashka

Bulbashka Active Member

І я прийшла хвалитись. Моє дарувальницею була Sera. В якості подарунку отримала адвент календар, з шоколадним цукерочком на кожен день. Сьогодні мусила злопати хоча б до 12 числа , так сказать нагнати втрачене. Ще отримала пакуночок для виготовлення саморобних цукерків! Такого ніколи не пробувала робити, тож сьогодні буду пробувати. В ньому був шоколад, нуга і марципан. Ще Сашкові іграшку-шнурівку. Мамі сніговичка і овечку фетрову на ялинку. І чудову саморобну листівку з гарним привітанням! Дякую дуже за гарний

Останнє редагування модератором: 17 Грудень 2014
  17. Popi

Popi Well-Known Member

Мої фото поки малеча то всьо тягає
    [​IMG][​IMG]
    Моя дарувальниця Оксана-левиця

18. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

І я думала, що першою відпишу, а вийшло, що дівчатка вже повним ходом тут :girl_in_dreams:
    Отже моїм Миколайком була Мартуся Музик. Отримала я пакуночок, а там стільки всього різдвяно-чудового.

Передусім - чудова відкриточка ручної роботи
    Також ангелик ручної роботи, і чудова ялиночка-прикраса, і сережки-сніжинки
    Були там і книжечка для малятка, і свічка, яка тааак пахне, просто ах..:girl_claping:
    А ще чудовий символ року, який вже знайшов своє місце.
    З солодкого були надзвичайно смачнющі саморобні марципанчики, я їх сама з`їла, навіть не дала нікому :girl_flirt: і горішки усілякі, і цукорки на палочці, і чайок, який всі дружно смакуємо.
    Дуже дякую за чудовий настрій, за теплу атмосферу і гарні подарунки. Веселих свят всім!

19. Drimka

Drimka Well-Known Member

Галерея гри "Анонімний Миколай" - 4

І я нарешті покажу свої подаруночки. Миколай їх мені передав за допомогою Osya. Там було дуже багато цукерок, три види і, уявляєте, два з них - мої улюблені ;). А ще запашні мандаринки. Мої хлоп'ятка отримали шоколадних Миколайків і зайчиків. Дуже з того тішилися і зразу згамцяли. Солюсі дісталися льодяники органічні, може й спробує на Різдвяні свята перший раз в своєму житті, побачимо. А крім тої всьої смакоти у пакуночку був новорічний ліхтарик на свічечку, листівочка, рукодільний чобіток і овечка. Овечка надзвичайно мила і м'якенька.[​IMG]
    Оля, дуже дякую Вам за подаруночки і святковий настрій.

20. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Ой! Так довго сюди не мала як потрапити і нарешті хвалюсь і я своім Миколайком, помічником якого була tinkaKris у подаруночку мене чекало: неймовірно симпатичні овечки з кавових зернят, рукодільна листівочка, різдвяна свічечка, тепленькі рукавички та шкарпеточки для моєі принцески, шкарпеточки для мене, горня з баранчиком(так у ньому смачнооо пити кавусю), а ще оновив Миколай мій холодильник свіженьким магнітиком та блокнотиком на магніті. А ще був дощик на ялинку і солодощі...❄⛄ Щиро дякую своій дарувальниці за такі гарні презентики, а як все гарно було оформлено...дякуююю! Все неймовірне
    Але одне АЛЕ якась халепа, не можу скинути фото, тому допис залишаю, а фото зобов"язуюсь ще обов'язково додати!