Галерея гри "Анонімний Миколай - 3"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Музик, 15 Грудень 2013.

1. Artemida

Artemida Well-Known Member

Відповідь: Галерея гри "Анонімний Миколай - 3"

А я цього року була дуууууже чемна.
    Тому Миколайко знову до мені завітав.
    Отримала щойно дуже несподіваний, але надзвичайно приємний подаруночок від Миросі-Блондочки:

Велике-велике-велике дякую тобі Миколайку ще раз!

2. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

О! Як співпало :) (попередній допис від мого Миколайчика)
    Мій Миколайчик форумлянка Artemida
    Подаруночки ну ДУЖЕЕЕ файні і всі вдало підібрані.
    Перше, що приємно вразило, що подаруночки були гарно запаковані у святкові мішечки.
    В одному мішечку моя слабкість - цукерки і ароматний чай
    В другому - листівка, подаруночки для діток (і їх не оминув мій Миколай), ялинкові прикраси - теж дуже доречні, бо люблю щороку оновлювати новорічні іграшки і така класна штука для зачіски і якраз таку зачіску дуже люблю робити.
    Коротше - все дуже дорочне :girl_claping:
    І взагалі - все таке файне, що вибачте, що стільки "дуже" у моєму дописі, ну бо все дуже-дуже :girl_in_love:

3. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Мій Миколайко вирішив мене потішити акурат у переддень свята. Тому свій подарунок я отримала сьогодні із рук чарівної форумляночки Virna (я так розгубилася від радості, що забула ім"я:girl_blush2:). Чесно, я вражена! Настільки 100-відсоткове попадання з подарунком!Все таке моє-моє...Зараз все покажу і похвалюся. Отже, приїхав мій Миколайко прямо до мене на роботу і урочисто вручив величезний пакетище. А там притаїлися чарівні подарунки:girl_in_love:
    Мені дістався неймовірно стильний діловий щоденник на 2014-й рік (канцелярія - то моя слабість, обожнюю такі штучки), неймовірна листівочка ручної роботи з дуже теплими словами, купа смачнючих (улюблених!) цукерок і надзвичайний набір ялинкових прикрас. І воно все ЗЕЛЕНЕ!!!:girl_dance: Хто мене знає - я обожнюю зелений колір. Ну і подаруночки ближче:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Дуже-дуже тобі дякую, мій Миколайчику, за такі чудові подарунки - Ти неймовірний (так вгадати -я просто не можу натішитися!) Дякую за неймовірний настрій!
    Ну і не можу не похвалитися неочікуваним, але таким приємним подарунком від Любімої:girl_in_love:
    Отримала від неї тематичні кульчики і величеееезного пряника

Певно цього року я була мегачемна:girl_blush2:

4. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Нарешті добралася до галарейки))) Моїм Миколайчиком була форумлянка nattsol. У чудовій торбинці, яка на фото відсутня, але зі мною прилетіла додому, були такі цікаві подаруночки. Саме те, до чого в мене руки ніколи не доходять - ні купити, ні зробити:girl_blush2: Але Миколайко про все знає. Ось
    -Листівочка з теплим побожанням
    -Шоколадка, яку привласнив чоловік, дуже він любить шоколад з цитриною:nyam2:
    -Скрабик для тіла. Буду випробовувати сьогодні:yes:
    -Книжечка для доці
    -Вишита шкарпетка (чобіток?) - нууу дуже мені до душі. Це те, що хотіла собі дуже давно купити, але ніколи на вишите не натрапляла. Тепер там у мене різні дрібнички, яким часто немає місце деінде.
    -Сніжинки ручної роботи, які тепер красуються у мене на ялинці
    Дуже дякую nattsol за такі душевні подаруночки!:girl_in_love:

5. lawyer

lawyer Member

у вечірній час завітав до мене св. Миколай від наталочки-shparynka! я дякую за купу мегаприємних емоцій!!!:yahoo: я справді зворушена, наскільки може бути класно отримувати подарунок від незнайомої людини і наскільки точне попадання у те, що я люблю:girl_dance:
    як все було чудово упаковано, я помаленько акуратненько розгортала кожну річ і отримувала величезне задоволення!!!
    ось мій пакунок, ні, пакунище!:yahoo::girl_blush2:
    солодощі на будь-який смак і мандаринки (люблю-люблю!)
    шкарпетки вітчизняного виробника:y: і навіть для чоловіка (від нього "дякую!")
    засоби для ванни: морська сіль, суперова масажна губка, дуже пахнючий гель
    для дому: красивезна вазочка (якраз у мене такої не було) та рушнички з вишивкою (!!!)
    Миколайко, скажи, звідки ти знав/ла, що я люблю і збираю свічечки? а підсвічник - бомба! вчора вже освічував з віконечок, дверей та комину хатки нашу кімнатку!
    а який класний миколайко, в нього ноги такі довгі-прікольні! у мене живе його брат:), то вони тепер знайшлися і поруч знаходяться
    і чудова відкриточка з такими гарними побажаннями!
    ДЯЯЯКУУУЮЮ!

6. Hermi

Hermi Well-Known Member

І до мене завітав уже Миколайко, точніше помічник Миколая:) Я чомусь і думала що це буде Zlatovlaska. Як тільки побачила список перша думка була що мій Миколай це саме Ви. Але потім почала аналізувати відвідувачів моєї сторінки, дописи форумлянок і взагалі розгубилась хто то буде мій Миколайко.
    Подарунок дуже-дуже класний! Звідки Ви знали що я сьогодні мала іти купляти скатертину? Ніби листа не писала, а Ви всеодно якось дізнались:)
    Отже, \ подарунок (вибачайте за якість фото, я так тішусь, що мені щось гарно сфотографувати ніяк не виходить).
    І в деталях - новорічна скатертина! Відразу застелила, щоб трішки новорічного настрою принести в кімнату:)
    Рушнички...то взагалі немає слів! Кролики! Моя мама відразу в наказовій формі сказала спакувати у сумку і везти додому:)
    Новорічний підсвічник - якраз те що мені треба! Я собі купила ароматизовані лампадки, а підсвічника для них в мене не було, думала просто так використовувати, а завдяки Миколайчику в мене вдома буде справжня новорічна атмосфера:)
    Ну а ще цукерочки, мандаринки і листівочка! Дуже дякую за подаруночок! Вгодили, то не те слово! Веселих Вам свят!

7. innamorata

innamorata Well-Known Member

Нє, ну то якесь конкретне невезіння. Це вже в четверте сідаю хвалитися своїм подарунком, бо три рази до того я напишу, а воно перезавантажить сторінку, капець.
    Отож подарунок я отримала давно, але все ніяк руки недоходили похвалитися(не ображайся мій Миколайчику)
    А Миколайчиком моїм була Наталочка Samhayne. Все таке гарненьке і так дбайливо підібране :girl_smile: і звідки мій Миколайчик знав що я обожнюю ароматичні свічки :) А ще в посилочці були гарненькі серветочки до столу, магнітик, іграшка Дід Мороз, Запашний чайок, чудова книжечка для моєї малечі листівочка з такими теплими-теплими побажаннями :girl_yes: і звичайно ж мандаринкииииии (пра на фото я вже доклала своїх, бо поки розпакувала подарунок, моє чудо половину порозтягувало і понадкусувало :girl_haha: ) Спасибі тобі Миколайчику за чудовий настрій і відчуття свята.
    [​IMG][/URL][​IMG]

8. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

І до мене прийшов Миколай :) Оля- napoleona. Я до останнього не здогадувалась, хто ним буде, а як взнала, що Миколй з Сихова почла згадувати хто в нс на форумі там живе, за Олю не думала, та їдучи в машині вже впізнала її з гарним пузом :)
    Я як побачила той пакунок, то знову згадала себе маленьку, при відкриванні подарунків під ялинкою на Миколая!
    А там все таке-таке моєєє!

Перш за все це гарнюща листівка, ручної роботи, мені дуже подобаються такі речі, жаль в мене самої руки не до того((
    Далі моя улюблена Мілка і горня з якого я вже сьогодні пила мою улюбену кавку :)
    Веселий пряник. мандаринки-яких вже нема і смачні хлібці, які вже по трохи нас покидають завдяки мені:girl_crazy:
    І гарненький святковий кухонний рушничок:girl_yes:
    А ще Миколай про мого синульку не забув і для нього приніс іграшку, яку він вже зацінив без зубою посмішкою :)
    Дякуємо дууже Миколайко за такий гарний настрій і емоції!!!

9. shparynka

shparynka Well-Known Member

А моїм Миколайком була Саша-Alexx. Я отримала те, що давно хотіла- тільдосніговичка, це ж тільдо, правда? Моє дитя зразу його конфіскувало собі)))) а ще намисто з валяної вовни, велицьозного шоколадного Діда мороза та мандаринки. Дякую, Саша))))

Останнє редагування: 19 Грудень 2013
  10. magic

magic Well-Known Member

І я в сам вечір 18 числа отримала особисто від свого Миколайчика Олі-Holly, гарненького пакетика з милим сніговичком:)
    а в ньому було:
    -солодкий пакунок з шоколадним Миколайком, який відразу конфіскувався малим:)
    - кухоний рушничок зі сніговичками та новорічні серветки:girl_yes2:;
    - моя давня хотілка: бомбочки для вани!! і як Оля здогадалася?!
    - маленька чарівна ялиночка, яка чудово підійшла до наших ялинкових прикрас!
    - та чайочки! це окреме попадіння в 10-ку, бо я люблю чорний чай поєднаний з усілякими смаколиками, а чоловік признає лише сам зелений чай, без усяких додавань!!:girl_claping:
    д"якую Олі за чарівні подарунки і відчуття свята!

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

повихваляюсь і я своїм подаруночками від Миколайчика Тані-Trumbumbulja
    ось яка я чемна була цього року - ціла гора подаруночків!
    тут і гарнюня ялинкова прикраса, і танцюючий Санта (Лук'янчикові він дуже сподобався :) )
    і шикарна колекція чаю (Миколайчик знав що я чайоман :) ), і мегасмачні шоколадні цукерки з вишенькою в лікері всередині, мням! .
    І це ще не все!!! Я ж казала, що я була МЕГАчемна, а Миколайчик - МЕГАщедрий! Ще - смаколики для тіла - ванільно- шоколадний набір з мила для рук і крему для рук! І полуничний гель для душу! Мммм, як він пахне!:girl_tender: і ще - засіб для пом'якшування шкіри з бджолиним воском :)
    а крім цього (так-так, ще не все!!!) - книжка Андрія Кокотюхи "Червоний". Так, Миколайчик знав що я якраз шукаю що б то такого новенького почитати!
    А головне - прегарна святкова листівочка з теплими словами і побажаннями!
    Таню, ти (можна на ти? ;) ) супер-пупер-мега Миколайчик!!! Дякую-дякую-дякую!
    І Дуже вдячна організаторам за обмін - напевне ще з самого дитинства в мене не було такого радісного очікування дня Святого Миколая!

12. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Малеча спить, а я накінець-то зробила фото-звіт :)
    Моїм Миколайком була Оля-madchen
    Я довго виглядала повідомлення про посилочку, а коли перестала чекати, виявилось, що вона вже два дня, як чекає мене на пошті. Тож зібралися ми з малючком і почапали добувати собі свято :). Привезли ми посилочку додому і вирішили чекати тата з роботи (він дуже любить розпаковувати подарунки :) ).
    Розпакували, а там: обновки і для ялинки, і на кухню рушничок, і для романтики свічечка, і малюку забавка (чесно кажучи, нею пів вечора грався тато :) ). А ще була шоколадка і листівочка з вітаннями з самого Львова....
    Дякую Олечці за святковий настрій і подарунок!

13. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Нарешті виставляю не своє фото свого подаруночка :connie_pull-pigtail
    Отож, моїм Миколайчиком була Наталя Marcipanka.
    Про те, як я розпаковувала подаруночок, я вже писала в іншій темці. Суперова коробочка залишилась неушкодженою, і навіть після того, як я зняла з неї два кілограми скотчу, вона залишилась в ідеальному стані. Дуже сподобався мені подаруночок, прям ДУЖЕ-ДУЖЕ!
    Рукавички - бомба! Перший крок до купівлі шуби, як казав мій муж.
    Бальзамчик пом*якшуючий - моя любов, колись мала такий з карамельним запахом, і тепер маю з мигдалевим, завдяки Наталі.
    Шишка - боюсь навіть її в руки брати, така ніжна, така блискуча, така кльова!
    Солодощі - окреме величезне спасибі від малюків. Цукерки з малюнком "Тачки" - що ще потрібно для щастя....
    Відкриточка - такі гарні і приємні слова там написані, а той олень зверху смішний )
    Ну і печиво. У вигляді ялиночок, ведмедиків і зірочок. Данусик казав, що то печиво як хмаринки, таке солоденьке і пахнюче.
    Дуже смачно, дуже приємно, дуже гарно і дуже старанно. Велике спасибі Наталі від моєї сімейки :girl_in_love:

14. Музик

Музик Мартуська

моїм Миколайком була прекрасна GONE BABY GONE
    знаєте, що я Вам скажу. на свій подаруночок я чекала з шаленим нетерпінням, але коли його побачила - зрозуміла, що варто було на нього почекати.
    отаку красу я отримала. загальний план:
    у моєму рожевому пакуночку були:
    - гель для душу з таким смачним ароматом-м-м
    - туалетна вода, яка мені пахне солодкими фруктовими булочками і чаєм, чомусь :)
    - білизну
    - цукерки, мандаринки (на фото тільки муляж одної невеличкої частинки тої смакоти)
    - зимова-зимова листівочка
    і ось це:
    набір керамічних Сант, з моєю любов'ю до таких штукенцій - це просто неймовірно. Сантасіль і Сантаперець - якраз саме те. знаєте, от то є та річ, яку я завжди хотіла мати, насправді. але ніхто не розумів навіщо мені та краса, а тепер я маю їх.

і ще похвалюсь - знайшов мене Миколайко, позачерговий, від Лянки-задерушки. і приніс моєму холодильнику нові забавки. та щей які. Ой, дивіться самі!

Останнє редагування: 20 Грудень 2013
  15. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

ура, ура, ура!!!
    і я вже можу хвалитись!!!
    сьогодні отримала свій подарунок, дуже класний подарунок!!!
    Моїм Миколайчиком була Bree van deKamp (до речі, кілька днів тому здогадалась ненавмисно що це будете ви:)).
    Отже, я отримала цілу купу всякого класного і потрібного:
    рукавички (якраз планувала купляти);
    супер рукодільні і не тільки новорічні прикраси (давно їх хочу, але руки не доходили);
    чашку для чаю (з ложечкою ще не мала);
    книжечку для синочка (від нього "дякую");
    новорічні серветки і підставки(дуже люблю всілякі святкові дрібнички);
    гарненьку рукодільну листівочку;
    дуже солодкі мандаринки і цукерки;
    кілька фото зблизька

Іра, дуже-дуже дякую вам за свято!!! Ви всім догодили, можете і не сумніватись!!! Чесно-чесно:girl_smile:

16. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Похвалюсь і я своїми подаруночками від мого Миколайка, якому я дуже вдячна і який не признається хто він, і навіть не дозволяє кураторам свій нік говорити. Шифровщик:).
    Знаю лише ,що мого Миколайка звати Оля. Олічка , дуже дякуємо усі за надзвичайно приємний і теплий подаруночок:

17. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Виставляю свого анонімного Миколая ))) Який прийшов дуже вчасно і потішив мене приємностями
    Моїм миколайчикам була Левиця
    Отримала я дуже гарний подарунок, була напевно чемна ). Значить, ялинка вже прикрашає компьютер, ангелик влаштувався в машині на дзеркалі заднього виду, шоколадка канула в лєту ))) в фоторамці стоїть фото, а сама рамка в сервантику. колготи чекають на весну і платтячко, крем, то є крем))) будемо укріпляти нігтики. Шалене дякую Миколаю та Левиці!

18. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Нарешті я добралась до фотіка звітуюсь :)
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

19. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Мої Миколайком була Наталя(Іспанка).
    Подарувала моїм хлопчикам надзвичайно гарні книжечки з віршиками, а мені набір прикрас на ялинку,книжку, цукерки(чоловік частину конфіскував за дорогу) та класнючу-прекласнючу новорічну скатертину(яку я одразу застелила на стіл для фото).
    Дякую, надіюсь вийде познайомитись особисто

Останнє редагування: 22 Грудень 2013
  20. madchen

madchen Member

І я, нарешті, фотозвітуюсь, якими презентиками обдарувала мене Т@нюшк@:
    Чудова рукодільна листівочка з дууже теплими побажаннями, розмальовки-фентезі "Динозаврики" і "Машинки", прекрасна ілюстрована книжечка про Святого Миколая для синочка, а ще повно смачних солодощів, апельсинки, а ще чарівна новорічна прикраса, а ще біленький ажурний рукодільний шарфик. За нього окреме дякую, це неймовірна красота!яка ще й до всього дуже приємно пахне:girl_in_love: [​IMG] [​IMG]