Галерея гри "Анонімний Миколай - 3"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Музик, 15 Грудень 2013.

1. Maksli

Maksli Well-Known Member

Відповідь: Галерея гри "Анонімний Миколай - 3"

І я сюди, хвалитися!
    отакий подаруночок я отримала від свого миколайчика. моїм чудовим і щедрим дарувальником була - Blondo4ka:
    тут стільки всього і потрібного, що я в легкому шоці!
    аромат чаю мене покорив, вже ввечері насолоджувалась і його смаком!
    А ще багато корисних дрібничок для ванни: ароматне мило-мочалка, гель для душу, бомбочка, підставка для зубних щіток і пасти
    Ялинкові прикраси, які займуть своє місце на ялиночці, і звичайно ж солодощі і мандаринки :nyam2:
    ой, ледь не забула, ще й синочку книжечка від Миколайка дісталась, з дуже цікавою казкою-оповіданням
    і в мене відкриточка з таким Миколаєм :girl_claping:
    дуже дякую своєму Мколайку за такі файнющі подаруночки!

2. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Моїм Миколайчиком була Оксана ksjuha!
    Подаруночок мені надзвичайно сподобався:girl_in_love:
    В великому святковому пакеті було стільки всього!
    -Розвиваюча гра для синочка з тачками;
    -Статуетка з ароматизованною свічечкою - вона дуже крута. Я люблю такі речі. Запалимо її на Миколая) А поки милуємось.

-Рамочка для фото малятка.
    -Набір смачнющого печива в жестяній банці. Я про таку банку даааавно мрію! Дякую Миколайко, за те, що виконуєш мрії:girl_in_love:
    -Кумендний сніговичок-підвіска, який займе своє почесне місце на нашій ялинці.
    -Туш для вій і олівчик. Завжди необхідні речі!:girl_flirt:
    -Листівочка з теплими побажаннями.
    -Багато-багато мандаринок. На фото лише невеличка частина:girl_cool:

Дякую тобі, Оксаночко, за такі душевні подарунки, за святковий настрій, за незабутні емоції!:kiss:

3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Буду і хвалитись:)
    Моїм Миколайком буда Сера :)
    Отже, я отримала смачнющі цукерки з чорного шоколаду (та-та, Миколайко знав жи я вмираю за чорним шоколадом ;)) і вафельки, суміш ефірних олійок "Різдвяну" (мм, є в мене така слабість на ефірні олійки і аромолампа засумувала вже), ну і найголовніше - то Блокнот з чарівною дівчинкою і дуже гарними сторінками і замітками - вже аж руки сверблять почати його заповнювати :)
    Дякую тобі, Галюсю :girl_in_love:

4. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Миколайко цього року прийшов до мене завдяки Ляні-Задерушечці.
    В пакуночку було все таке гарне, і моє, і таке душевне, і тепле, що я телепатично відчула всі флюїди, які прикладались до подаруночка бонусом :girl_in_love:
    Отже, роздивляйтесь і тіштесь разом зі мною :connie_pull-pigtail
    чудесне кавове горнятко з чорної гаварецької кераміки, і до нього в комплекті запашна кавуся в скляній баньочці, яка дуже підходить всім іншим моїм баньочкам в кухні :), і смачнючі мигдалеві печенячка.
    просто надзвичайно настроєві котяки :dance:, у чудному пуделочку, ручної роботи
    Казочки для Катрусі, вона спеціально до фото квітку натягнула :girl_crazy:
    а ще хендмейдна листівочка, з дуже хорошими словами, і магнітна закладочка для книжки.
    дуже дякую, Ляночко, мені надзвичайно все сподобалось!

Останнє редагування: 16 Грудень 2013
  5. napoleona

napoleona Well-Known Member

оооо! які в мене емоції:)
    історія:
    до мене прийшов помічник Миколая, але я не могла зустріти його, то вийшов чоловік і вони спізналися, бо разом вчилися:), отакий світ тісний, треба було бачити лицн мого чоловіка ну і питання чого я бавлюся ігри з його однокурсниками:girl_haha:!
    Дякую Іра_Багіра за подарунок, я ледве зафоткала, бо дехто малий все розбирав собі у міх))))
    а тут листівочка, пахнючий чай у такій цікавій коробці, бальзам для губ, новорічна свічка, шоколадний миколайко, така класна книжечка малій, але покищо приховаю, бо ще не вчимо, рафаелки, яких вже нема
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    вибачення за якість фоток, але не могла нормальніше))
    ще раз дякую за такі емоції!

6. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

І я прийшла сюди хвалитися:girl_in_love: Моїм Миколайком була Olka Sherolka, про що я вкінці почала догадуватися:girl_in_dreams: Приніс чоловік з пошти велику коробку, синочок відразу почав крутится біля неї і я мала її терміново відкрити:girl_haha:
    А в тій коробочці повно всякого добра:)
    [​IMG][​IMG]

-прикраси на ялинку
    -машинка для синочка( ми тільки відкрили коробку, а Богданчик відразу помітив машинку, скільки то радості було, в нього якраз машинки -це улюблені іграшки і їх ніколи не буває замало:))
    - молочний шоколад від Майстерні шоколаду
    - листівочка з теплими словами
    - дуже гарна рамка для фото, та ще й з таким чудовим малюночком:girl_smile:
    - диск з колядками( ми вже слухали сьогодні:girl_smile:)
    - коробочка з цукерочками.
    Ось така гарна рамочка
    [​IMG][​IMG]

А коробочка з цукерками була підписана "Аптечка швидкої цукеркової допомоги"(це Оля пожаліла, певно, мене хвореньку:) А всередині цукерки були підписані, кожна призначена для різного використання:)
    [​IMG][​IMG]

Нам все дуже-дуже сподобалося! Дякуємо тобі, Оля, за те, що подарувала святковий настрій:)

7. zaderyshka

zaderyshka Member

А я теж маю чудову миколайко-вихвалялку. Моїм Миколайчиком була Наталочка-oksumoron. Чесно кажучи, галерейку я чекала вже давно, бо з подаруночками Наталя вгадала на 100%.
    Отак виглядало все вкупочці.
    - класні солом'яні іграшки на ялинку, аж дивуюсь як Наталя вгадала, бо я саме приглядалась до солом'яних прикрас. Вони чудові!
    -хенд-мейдова картина з іграшками. Відразу додала святкового настрою в кімнаті.
    -гарна відкриточка з наклейками і прекрасними побажаннями.
    - і Нутеееелла! В фірмовому пакетику (ті гноми на пакеті зводять мене з розуму, просто дурію від того які вони кльовезні).
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    А ще нині Оленка-Корена привітала мене дуже смачними і гарними печеньками. Нямм!

8. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Моїм Миколайчиком була Мацьопа! Дуже дякую Таня за такого чудового Миколайчика.
    Подаруночок я отримала від помічника Миколайчика, якому окреме велике дякую!
    Розкрила кульочок, а там два ось таких красиво запакованих подаруночка :girl_claping:
    А яка красота була їх розпаковувати, словами не передати :girl_in_love:
    Ось що я побачила:

Дякую за дуже красиву новорічну серветочку, все думаю де їй краще знайти місце - і тут би поклала, і тут :girl_yes:
    Новорічна іграшка займе своє почесне місці на ялиночці, поки красується на поличці - одненьку таку маю, якраз хотіла ще одну таку, тепер маю :girl_dance:
    Записничок та мило також дуже-дуже кльові.
    Відкриточка так душевно підписана, що перечитувала її декілька раз.
    Солодку частину поки ще шкодую, ніяк рука не підніметься попробувати таку красу :girl_blush2:

А від мого синочка окреме дякую за конструктор, він його сам за вечір склав і сказав, що ось такий він в мене вже дорослий :xaxa:

Дуже дякую за святковий настрій та подаруночки! Все дуже-дуже гарне!

9. terezka

terezka котяка-вишивака

Цього року Терезка була надзвичайно чемною, тому подаруночок отримала найпершою:)
    Пакуночок містив у собі цілу купу приємних сюрпризів:

Величезна подяка Seshat за настрій, за турботу, за ті такі суперові рукодільні чобітки з побажаннями на пакуночках та такі надзвичайні подарунки! :girl_in_love::kiss:

10. Valensia

Valensia Well-Known Member

І я буду хвалитись!!!
    Мій Миколайчик - Olya_d, порадувала мене чудовими подарунками
    Отже:
    чудова гачкована серветка ;
    аромо-ваза, із засушеними квітми та пелюстками;
    красивий набір маленьких свічок;
    мило, ручної роботи;
    і для доні:
    шкатулка, в якій "сховались" заколки та резинки для моєї маленької принцеси;
    чудові книжечки вирізалки/розмальовки;
    Бальзам для губ ;
    а ще:
    пряники, які можна власноруч розмалювати;
    торбинка з солодощами;
    м"які іграшки на ялинку (сніговик та олень);
    відкритка, з чудовим побажанням;
    і дощик для ялинки.
    Дякую за такі прекрасні подарунки, та незабутні святкові емоції!!!

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Отже, маємо подарунки від Туфельки....
    потішив "миколайко" мої коси-річний запас..шампунь,бальзам,спрей,олійка,термозахист....блиски для губ,крем дотіла...чоловікові-бальзам після гоління...
    малим-новорічні наклейки,цюцьки....
    і для душі-книжечку для мами і тата....
    і маст хев-листівочка...

ДЯКУЄМО!!!!:girl_tender:
    п.с. обіцянку виконаю:connie_pull-pigtail

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Якщо бути чемною, то прийде Миколай. А якщо супер-чемною, то цілих два!!!:girl_yes2::girl_yes2::girl_yes2:
    Сьогодні неочікувано прийшло повідомлення з пошти... Тепер маю море цукерок і листівочку з теплими-теплими словами. Дякую Наталочці-Gorgona за такий класний сюрприз:girl_tender::girl_tender::girl_tender:
    Сховала цукерки від мужа... Буду по штучці видавати:girl_wink:

13. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Отже, хвалюся! Моїм Миколайком була Наталя-Patty. Все дуже дуже дуже сподобалось!!!
    Дивіться і заздріть:girl_blum::d23:
    http://s6.uploads.ru/0guKN.jpg
    П.С. Фон, то величезний шарф, такий м"ягесенький. Наталю, ще раз велике велике ДЯКУЮ!

14. La esposa

La esposa Moderator

Ой, я щось пропускаю все на світі :d7:
    бо одна з перших отримала подаруночок від свого Миколайка-Уляночки, давно тішуся, всім і всюди вже повихвалялась, тільки на ДП було ніззя :)
    Отже... призначив мені помічник Миколайка зустріч... прийшла.. сиджу.. тут хтось рухає мене з-за плеча: "Привіт!" ну нічого собі, який сюрприз - Уляна! :kiss:
    Дарує мені велииикий-великий пакунок :girl_tender: такий великий, такий файний, а я його розпакувати не можу, бо стрічка сильно закручена :girl_cray::girl_crazy: я його вже і так, і сяк - змирилась врешті. Але за якийсь час взялася за нього ще раз, і таки розпакувала... а там.....
    дивіться самі :girl_dance:
    ось скільки скарбів:
    Листівочка — з побажаннями від щирого серця.
    Книжечка — щоб правильно виховувати мацьопу :girl_yes2:
    Пінеточки — щоб малявка не мерзла в пальчики.
    Ялинкові кульки — щоб тато і мама малявки прикрасили гарну ялиночку :girl_yes:
    Цукерки — потихеньку щезають :)
    І ангелики — як символ того, що нас тепер троє :kiss:
    Ось такі ангелята:

Це була субота. А на другий день ми зробили ось що:

Уляно, дякую і за такі несподівані і приємні подаруночки, і за файну компанію, і за все-все! :girl_yes2::girl_yes2::girl_yes2:

15. nattsol

nattsol Well-Known Member

а моїм миколайчиком була Оля Maksli :girl_in_love: чесно кажучи, мої здогадки були невірними, але так навіть цікавіше)))
    отже, на форумівці я отримала великий пакунок, а там було стііііільки всього:
    за книжечки окреме дякую, доня дуже любить "читати" . а одна з книжечок - це ще й вертеп-складанка :girl_claping:

солодощі (особливо смачнюче печиво) вдалося зафіксувати лише так:
    бо доня не могла дочекатись, щоб скуштувати "лялинку" або "кітоську" :girl_haha:
    і зацініть, яка в мене торбинка:

дуже-дуже-дуже дякую за такі теплі подарунки :girl_claping:

16. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Хвалюсь своєю фантастичною красою від terezka.
    Купу всього красивого мені приніс Миколайко
    Діти плачуть, а я з рук відкласти не можу, таке все гарне:girl_blush2:.
    Ось такий яскравий шалик і рукодільний обруч. Вже знаю, до чого ця краса пасуватиме)
    Рукодільні наборчики:d64:. Хочу вже розпакувати, ледь себе стримую))
    А ще чарівний рукодільний блокнотик (насправді ювелірна робота), іграшки на ялинку, які ще чекають щоб їх розфарбували, рукодільний віночок і такий собі сніговичок, який в мене вже відібрав синочок.
    [​IMG] [​IMG]
    А ще багато солоденького і улюблений чайок.
    Ну і найважливіший елемент-рукодільна листівка з теплими словами.
    Величезне дякую за свято та такий приємний дарунок.

17. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ось мій подаруночок. Мої Миколайком була Innamorata, отримала я гарно запаковану величезну коробку, відправлену поштою, в якій були мандаринки:girl_dance: а ще кошичок для фруктів, цукерки з чорного шоколаду (і звідки Миколай знає що я люблю чорний шоколад?) а ще подаруночок для Ярки і так гарно, тепло підписану листівку. Дякую Миколайко!
    І фото подарунка зблизька

18. Alexx

Alexx New Member

Моїм Миколайком була Hrystusja і обдарувала мене дуже-дуже :girl_in_love:
    Загальний вигляд:
    І детальніше:
    [​IMG][​IMG]
    Навіть встигла щось і руцями зробити, дуже люблю такі дрібнички! Так приємно...
    Дякую, Миколайко!!!!! Все сподобалось і все буду активно застосовувати :girl_claping:

19. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Моїм Миколайком була Христинка (Khrystik). Поки розпакувала посилочку, чуть не вмерла з цікавості)) І не даремно, бо отримали ми цілу купу подарунків!
    Отже отримали ми запашний чайок, набір свічечок і святковий підсвічник, рукодільні фетрові іграшки, чуклядки, і суперові в'язані пінеточки для малюка:girl_claping:
    Також ми отримали відкриточку з теплими-теплими побажаннями!
    Дякую, Миколайчикууууу!:girl_dance:
    І як бонус, солодкі лапки:)

20. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

ось нарешті і я похвалюся своїм подаруночком від Оксани-Pravovuk! Помічник мого Миколайка зловив мене на занятті з пілатесу, яке я чемно перервала...мене ж сюрпрайз чекав) ну і запакований він був дуже навіть оригінально))
    Подаруночок бомбезно-позитивний, в мене направду було оте відчуття свята, коли в дитинстві з ранку під подушкою знаходив пакуночок)
    Ну, і Оксана чекаю на кавусю))
    Ось моє-моє
    [​IMG][/URL][​IMG][/IMG]