Галерея гри "Анонімний Миколай 2"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем LuBimaya, 14 Грудень 2012.

1. Котя

Котя Оптимістка :-)

Відповідь: Галерея гри "Анонімний Миколай 2"

Поки я взнала хто мій Миколай, то пройшла цілий квест :girl_smile:, оскільки форумчанка в подарунку ніде не написала, хто це, а я коли я розкрила і побачила всю красоту, то мене так і розпирало подякувати своєму Миколаю. На Новій Пошті сказали , що пакуночок прийшов з центру, а дівчину звати Наталя, і тут в мене пройшла мисля, а може це ....., і коли я вже знайшла номер телефона і позвонила, то таки підтвердила свою інтуіцію, це була супер форумчанка Natorella:girl_dance::girl_dance:
    А ось що нам подарували:
    Там купа цукерок, футболка для Артурчика, скатертина для мене, піраміда для Домініка
    і просто супер саморозроблена ялинкова прикраса
    Дуже-дуже дякую мій Миколайчик:girl_curtsey:
    А ще хочу додати кілька слів про Нтальку (це була моя чемна форумчанка:girl_smile:), яка мені теж подарувала цукерочки, файний чайочок, і дуже пахуче милко :girl_dance:. Велике ДЯКУЮ:girl_curtsey:!

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А моїм Миколайком була roksolanka. Дякую за чудові подарунки та відчуття свята)
    на фото: чудова вишита листівка, книжечка для доні, прикраси на ялинку, тканина для вишивання (для пояса наскільки я зрозуміла), блокнотик, набір для бісерної творчості та смачна чоколяда.

3. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Моїм Миколайком була наша гарнесенька форумляночка Наталя -Marcipanka.
    Відкривши пакуночок мене чекало там наступне:
    Смачнесенькі цукерочки і печенюшечка(чоловік печенька забрав , каже то мій Миколайко....так йому вони засмакували:girl_smile:)
    Далі було задоволення для душі і тіла....запах не передати словами....нямка....
    гарнесенькі теплі носочки для мами і чудесного кольору колготочки для мацьопки моєї
    ось такі гарні новорічні прикраси чекають своєї ялиночки
    і ось така гарна хендмейдна відкриточка для чемної форумляночки з гарнесенькими і милими побажаннями )))
    Дуже дякую Миколайчику!Ти найкращий!)
    Надіюсь наступного разу обов"язково почаюємо!)

4. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Хвалюсь! Хвалюсь! Хвалюсь! Отримала просто суперові подаруночки від StarKa. (Скажу по секрету - дуже хотіла отримати щось рукодільне і от, моя мрія здійснилася :girl_claping:)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Отже, в пакуночку були яскраві (як я і люблю) шкарпеточки, смачне печиво (від якого залишилась лиш обгортка), мандаринки (до фотосесії теж не всі дожили), книжечки для моїх красунь, декоративна ялиночка, домашнє мильце, а тепер основне - пречудовий ангелик і сніговички кульчики для мене, сніговички брошки для дівчат :girl_spruce_up: :girl_dance:
    Дякую мій Миколайчик!!

5. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

І я нарешті хвалюся подарунком від чудової форумлянки Farfalla. Швидше не вийшло, бо на вихідних святкувала ДН і гості були аж до вчора:)
    Миколайко мені дуже вгодив і подарував давню хотілку - кружку-сито (на фото вже користована, з мукою:))
    А ще в пакуночку були коробка смачних цукерок, листівка з теплими побажаннями, для синочка класнюча книжка і пачка кіндерів (на фото залишки) і новорічні прикраси на ялинку. моя ялинка якраз в червоних кольорах, тому вони якраз "в тему"

малий як побачив книжку зі сріблястим сніговиком, то ахав-охав на всю пошту!

Джуе дякуємо нашому Миколайку за відчуття свята!!!!

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Мої таємний Миколаєм була чарівна форумяночка - Велана ;)
    Всі складові подарунку були так гарно загорнуті, що в мене аж дух перехопило, дивіться самі!
    [​IMG][​IMG]
    Прийнялась я за розпакування і була приємно вражена, ось усі мої подаруночки разом [​IMG][​IMG]
    А тепер розповім про все окремо
    [​IMG][​IMG]
    "Чайний набір" - то просто супер, корицю ми полюбляємо, та й виявилось, що чоловік в мене ще той чаєман;), чашку - просто супер, заберу собі її на роботу, ну і цукерочки - нямка .
    [​IMG][​IMG]
    Листівочка така гарна, ну як і всі листівки Велани, але ця для мене - особлива :girl_dance:
    Форма на кекси - як Оксанка знала, що я давно таку хотіла?)
    Чехол для шампанського - то просто ВАУ!!!
    Ну і мій фаворит - рукавичка, я вже думаю де б то її повісити, і натякнути чоловіку, що туди треба подаруночки для дружини складати ;)
    [​IMG][​IMG]
    Дякую Велано за чудові подарунки, за ту турботу яку Ви в них вклали і за настрій, створений ними!

7. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Форумним Миколайком для мене була Мирося MYR.
    В такому довгоочікуваному пакуночку я знайшла для себе дуже приємні і потрібні речі!
    Найбільше уваги заслуговує чудова рукодільна торбинка :d64:. Також книжечка-казочка для Катрусі, мандаринки, дуже симпатичний ангелик-іграшка, такі необхідні до святкової випічки формочки для кексиків і листівка з привітанням для всієї сім"ї.

Дякую Миросі і її кур"єру :).

8. Farfalla

Farfalla Member

Нарешті змогла завантажити фото на комп"ютер, щоб похвастатись дарунками :girl_smile:
    Отож, моя сім"я дарунки отримала від форумлянки Virginia
    З книжечкою для малечі вгадав Миколайко на всі 100!!! Щовечора зачитуємось віршами Платона Воронько :girl_in_love: Книгу для мене - я ще не почала читати - підтягую сої хвости читацькі але книга на цікаву мені тематику, тому наступна на черзі :girl_yes2: солодощі вже з"їли, було смачно!!!!! Щиро дякую за подарунки! Неймовірно приємно, казково і так авантюрно :girl_wink:

9. Donata

Donata Active Member

я знову тут. В мене голова йде обертом від несподіванок.

Перша від Т@нюшк@
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Друга від Цокотушки:
    Воскова свічка, то щось, фото не передає, яка то краса і тонка робота, а запах :girl_tender:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

10. olena

olena New Member

Нарешті мій чоловік приніс шнур до фотоапарату і я зможу похвалитися тою красою, яку мені подарувала olya_d. Пакуночок був доволі важкеньким і ми з дітками не могли дочекатися , щоб відкрити коробку і заглянути, відкрили:
    Висипали:
    Дітки скакали від радості, бо отримали і книжечки , і розмальовки:
    Я тішилась, бо стільки всього отримала для себе, для свого кулінарного натхнення:
    А ця краса буде милувати нас усіх:
    Солоденьке змели дуже швидко, якби не чоловік, який стримував пориви наших дітей ухопити собі все, то й не дожило б до фотографії:
    Ще раз дякую тобі, Олю, за такий подарунок, за гарні емоції, за святковий настрій.

11. Katrine

Katrine Member

я теж отримала вже свого Миколайка, який забув вказати нік, тому я до сьогодні в здогадах :) .
    Цього року маємо Миколайка-свічечку і гору солодощів, а малючку перепала книжечка про Мауглі. дитина виразила свої емоції як "ух ти!!!":girl_crazy:
    Дякую!

12. Alexx

Alexx New Member

Отакі подарунки я отримала сьогодні.
    Дуже красиві і святкові! Не знаю ніку, знаю що звати Наталя. Величезне дякую тобі, Наталя-Миколайко :girl_curtsey: !!!
    [​IMG][​IMG]
    Якщо на фото не все видно я опишу, що було у величезній коробці:
    -Рукодільна цукеркова ялика (так одразу стало в нас святково!)
    -серветка, також новорічна
    -набір чудесніших дерев"яних ялинкових прикрас. (вони такі манюсінькі і такі досконалі :girl_in_love: я як їх розглядала, то відчула себе маленькою дівчинкою) Таке чудо!
    -книжечка з англійськими буквами для синочка
    -апельинки/мандаринки
    -і шоколадний Миколайко (сама зїм завтра з ранковою кавою :girl_dance: )
    Ще раз дякую!!! Тепер в нас офіційно розпочалася святкова пора :girl_dance: :girl_in_love: :girl_dance:

13. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

От і мій подаруночок від Миколайка (якщо правильно зрозуміла то це Natalysa), він просто бомбезний. А цей цукерковий букет то всі гроші, він такий розкішний . Звісно як і все решта..а це і листівочка, і квіточки, і тиснений папір, і металеві підвіски для рукоділля, і мило у вигляді сніжинки. Єдине, що не дожило до фотографії так це шоколадка)

14. Vika

Vika Well-Known Member

ось такі супер-подаруночки я отримала від Ханні. рушничок новорічний, корзинка на цукерочки, цукерки, декоративні ялиночки, доні дістався набір для творчості: пошиття новорічних шкарпеток. синочку конструктор.
    [​IMG][​IMG]
    дуже Вам дякую.

15. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Моєю дарувальницею була Bogdanka. Як я вже десь хвалилася- вона подбала про те,щоб подаруночок отримав кожен член нашої сімейки, навіть найменшому мацьопі був подаруночок-оберіг! Дуже дякую за чудові подарунки і за гарнюню листівочку з теплими словами побажань! мені дійсно було надзвичайно приємно отримати подарунок від цієї форумлянки, якось вона мені імпонує:girl_smile:

16. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Моїм суперовим Миколайком була рукодільниця terezka :girl_curtsey:
    Так нас обдарувала, що я ніяк натішитись не можу.
    Отже, цукерочки такі, як я люблю - з горішком всередині, ароматичні свічки (то ж треба таке співпадіння, що в суботу мені чоловік якраз казав, давай купим свічок з запахом, бо давно не було, але не було часу вибирати, то відклали покупку) з запахом апельсинки і ванілі; символічна змійка-магнітик; 2 абабагаламагівські книжечки для донечки (я вже давно їх мала на приміті, і планувала влітку купити!), дерев"яні іграшки на ялинку (якраз дуже доречно, бо малий дослідник не зможе побити :) ) і просто відпадна частина, яку мушу показати детальніше:
    рукодільні листівочка з дуже теплими словами і зроблена в стилі, якій мені ну дуже-дуже подобається, і супер сніговичок, якого загребущі ручки відразу привласнили :)
    І надзвичайної краси різдвяний віночок, якого нам теж дуже бракувало
    Дуже дякуємо тобі Терезко за відчуття свята і гарний настрій!

17. Velana

Velana Member

Моїм суперовим Миколайком була форумчаночка Blondo4ka :give_heart: . З подаруночками Миколай вгадав на всі 100%. :dance2:
    Знаючи мою творчу натуру - подарував мені сертифікат на скрапові закупи та чудові наліпки :girl_dance:. Солоденька частина у вигляді шоколаду та ялинки-цукерки, мандаринок :nyam2: - потішила моїх мужчин, бо після відкриття коробочки вони одразу усе солоденьке "забронювали" :biggrin:. Ялинкова прикраса цього року займе своє місце на ялинці :yes:, ну і хлопавкою ми "бабахнемо" в новорічну ніч обов"язково
    [​IMG][​IMG]
    Мирославо, дякую за чудові вітання та суперові презенти :i-m_so_happy::yes::give_heart:.

18. Kalina

Kalina Active Member

А мої Миколайком була Virchuk. От такі гарненькі подарунки я отримала
    [​IMG][​IMG]
    А ще таку чудову листівку, від якої я просто в захваті і не тільки я, а й всі знайомі питаються де я таку листівку купила гарну.
    Дякую Virchuk за подаруночки і організаторам за чудову гру!

19. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Моїм Миколаєм була Naturals:girl_spruce_up:
    Ось мій подаруночок! Книга для рецептів це окреме вав:khomyak::khomyak::khomyak: хоч і я з рукоділлям на "ти", но зі скрапом на "ви" і то пошепки, ніколи не мріяла і по таку красу:girl_angel: сторіночки такі гарні, мммм ...

[​IMG][​IMG]

Дякую

20. madchen

madchen Member

Все ж таки я дослідила і знаю, що моїм "Анонімним Миколайком" була Люда-zlatovlaska!:girl_claping: Моїй радості не було меж, коли я відкрила коробочку, а там все такеее кльовезне і так акуратно поскладане:girl_in_love: Отож спішу ділитись з вами тайною дарунка-пакунка:)
    Отож, від сьогодні я стала власницею файнезних силінокових форм, корзиночок під кексики, гарнющих фетрових прикрас, святкової золотистої лєнти з візерунком, пахучого мила-кексика(спочатку подумала, що це кексик, добре, що не з"їла, хі-хі);шоколадок(ну як без них):)
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    Величезне ДЯКУЮ за такі гарні і корисні подаруночки!:kiss:

Останнє редагування: 22 Грудень 2012