Галерея гри "Анонімний Миколай 2"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем LuBimaya, 14 Грудень 2012.

1. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Галерея гри "Анонімний Миколай 2"

Прийшла хвалитись)). Моїм Миколайком була Kati.
    Зранку приходить смска від Миколая, що ваш подарунок там то і там, в Ніколь вдома. Ну і я давай тероризувати Віку хто мій Миколайчик і що там в пакеті. А вона не колеться)). Кажу, вийдемо гуляти з дітьми, захопи подарунок з собою. Ан ні, каже Віка. Він великий, в корзину від візка не влізе(!). А ще може замерзнути по дорозі(!). От так заінтригувала. І мусіла я бідна чекати вечора, коли чоловік по дорозі з роботи забере мій презентик.
    Дивіться яка краса
    То все було в великому пакеті, який явно б не вліз в візок)). А Вифлиємську зірку гарно запакували і утеплили, то муж доставив її в цілості. Не змерзла і тепер тішить мене на комоді в дитячій. Я давно хотіла такий різдвяний вазон, але якось ніяк не могла зібралась купити. Тому дуууже втішилась. Так святково в кімнаті стало))!
    Ще був набір ялинкових кульок. Якраз такі і хотіла, будуть на маленьку ялинку в дитячій кімнаті. Соломійці перепали шкарпеточки, Софійці книжечки і пазик (в нас якраз пазломанія). До речі так цікаво зроблено. Коробка цукерок, а на ній зверху пазл. Цукерок вже нема:girl_crazy:(то як виявилось була чоловікова частина подарунку). А ще було БАГАТО мандаринок і кльовезна рукодільна скрапова листівочка з приємними словами. В нас такі таланти на дп!
    [​IMG] [​IMG]
    Катя, дуже-дуже дякую. Певно я була дуже чемна того року, бо Миколай вгадав з подарунком на 200%.

2. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Значиться так, звітуюсь :girl_smile:
    Моїм Миколайчиком була Наталя - natka75.
    Як згадую ту мить, коли розпакувала подаруночок, знов мороз по шкірі йде, так приємно!!!
    Пізно дуже сфоткала подаруночок, бо не мала чим сфоткати швидше, по сусідах за апаратом ходила. Тому солодкої частини подаруночка майже немає. Ну тепер докладніше, дивіться :

Отой рожевий листочок - то привітаннячка для нашого сімейства, далі рукодільна квілінгова прикраса на ялиночку - сніжинка, еко-торбинка біла (насправді вона велика, просто на фото ціла не поміщалась), бомбезний фетровий клатч, дзвіночки, пааахнючий гельчик для душу, бенгальські вогні, книжечки для діток, підставочки для горняток, і мега прикольна корзиночка-сніговичок.
    Солодка частина - май лав конголе, діткам шоколад Кіндер, ну і ота корзинка-сніговичок була повнюща шоколадних цукерок. Всяких, яких тільки душа побажає. А моя душа любить шоколадні цукерки :girl_haha:

А це супер-сніжинка! Вона така акуратна, така ніжна, ну така...така.... самі дивіться зблизька яка :

Наталь, дуже прошу вибачення, що не змогла сфотографувати весь подарунок, включно з солодощами. Ну просто цукерки такі смачні були, такі всякі-різні, якось не помітила, як вони зникли, тільки папірчиків всюди повно позалишалось. Тому до фотографії дійшов тільки Кіндер :girl_blush2:
    Дякую тобі велике, мій Миколайко :kiss::kiss::girl_in_love:

3. nattsol

nattsol Well-Known Member

як я вже згадувала, пакунок я забрала дорогою на форумівку, а вже в ПХ сиділа за столом і розпаковувала :) в першу чергу я витягла листівку, щоб дізнатися від кого ж він :) отже, моїм Миколайчиком була Tanju :) ось який подаруночок мені перепав за мою чемність:
    там новорічна скатертина (планую її застелити на новорічний стіл), набір прикрас на ялинку (якраз пасуватимуть до синіх вогників, які в нас є :girl_yes2:)
    а ще цукерки (сьогодні ледь не била себе по руках, щоб чесно сказати, що на фото не муляж :girl_crazy:) і новорічна листівка з побажаннями.
    а моя Оріяся теж була чемна (звісно ж, я в цьому і не сумнівалася): отримала книжечку, яку почала читати одразу ж на форумівці, потім естафету перехопила Мійка DivineVanGate :girl_crazy: зараз звітую, а Оріянка жує шнурівку, якою був перев"язаний пакунок з цукерками і імітує голоси тваринок з книжечки :)
    а ще доні дісталися теплющі шерстяні шкарпетки :) головне, що ЧЕРВОНI і смугасті, ми (себто я і доня) якраз такі любимо :) (ага, вона любитель яскравого :girl_yes2:)

Таню, дуже вам дякую за такі теплі подарунки :girl_curtsey:

4. марта

марта Well-Known Member

подаруночок я отримала ще минулої суботи, тому солодощів вже немає:girl_smile:
    але я дуже хочу показати вам яку красу зробила panadolka своїми руками
    та й ще такі гарні ниточки і салфетки
    дуже дякую!!!

5. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

А ось мій чудовий подаруночок від Настілав - мило і крем, чудові закладочки і блокнот, коралі на ялинку і солодощі. Закладки діти тут же прихватизували, на блокнот теж зуби гострять, але я наразі тримаю кругову оборону :)
    За цукерки окреме дяку! Бо я якось не помітила гілочки з цими цукерками на форумі, а вони просто неймовірні - смак з дитинства.

Знимкувала Дарця, так що претензіїї щодо кадрування - до неї ;)

6. Seppy

Seppy Active Member

Ось і мій подаруночок від Миколайка-Pravovuk
    Дуже дякую за таку красу!
    Найбільше радості було в основного одержувача подарунка - Юрчика. Він не сподівався, що до нього так скоро Миколай прийде. Половина відділення приймала участь в гонках по коридору :girl_smile:, а ми з сестрою за той час чиколяди під кавку згамцяли.:girl_dance:

7. Музик

Музик Мартуська

а моїм миколайчиком була чарівна Оля-napoleona.
    мій неймовірно приємний подаруночок складався з кавусі, кухонного рушничка з новорічним малюночком, супертеплих шкарпеток з кумедними пінгвінятками на них (уряяяя), килимків для сушиків (ох, тепер точно доведеться їх навчитись робити :)), мандаринок, які не дожили до фотосесії, неймовірної краси набору скрап паперу, іграшок на ялинку, які вже вчора урочисно зайняли місце на нашій красуні.
    а ще, а ще там дума отака чудесна листівка!!! з надзвичайно теплими і приємними побажаннями всередині.
    і вся ця краса була підступно упакована в 3 шари паперу, позв'язувана стрічками... ех, як же я його розривала :)
    а ще я абсолютно неочікувано для себе отримала отакий кльовий презентик від Ліди- LuBimaya. милого і гарного тільдоравлика!!!!

8. terezka

terezka котяка-вишивака

Мій Миколайчик дуже суперовий і творчий, от уже потішив так потішив. Дивіться скільки всього я отримала від чарівної форумляночки gnoma:

9. Hanny

Hanny Active Member

І я хвалитися!!! Миколайко дійсно знає чого нам хочеться найбільше!!! Мене обдарувала Оля-Bonita, хоча казала що мене не знає, але всі даруночки підібрала дуже влучно і корисно!!!
    Загальне фото:
    Дуже стильна подвійна рамка на фото!
    Далі записничок - буду занотовувати різні масочки і корисні штуки !!! :girl_spruce_up:
    Біленький рушничок з червоною вишивкою, в господарстві дуже корисна річ, особливо враховуючи, що недавно переїхали в окреме житло! І окреме величезне дякую за крем для рук, після прибирання, миття і шурування квартири від ремонту, шкіра рук особливо чутлива і суха , а крем так гарно зволожує , а запах трояндової води просто казка!!!
    Ну і м'якенький сніговичок- іграшка на ялинку, який доповнить нашу колекцію і буде красуватися на ялинці!!!
    Ще раз величезне дякую Олі, вгодила однозначно, обдарувала по самі вуха і створила казковий передноворічно-різдвяний святковий настрій!!!:girl_dance:

10. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А ось і мій подарунок від форумлянки ola-lyola. Подарунок супер, найбільше сподобались милка

11. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

І я нарешті добралась сюди, хоч Миколайко в мене ще в суботу побував в особі форумляночки-марти. Ось, що я отримала:
    Прошу звернути особливу увагу на хендмейдні рукавчики без пальчиків! Мені якраз мама шиє червоний сарафан, то ж вони дуже і дуже в тєму!
    Дуже дякую за гарні подаруночки і позитивні емоції!

12. нталька

нталька Well-Known Member

Моїм Миколайчиком була форумляночка, яка не дружить з льодиком - Котя. :) Оля, бажаю далі цієї зими міцно стояти на ногах, а приземлятись хіба в обійми коханого!
    Ось такий чудовий подаруночок отримали ми від Миколайчика з рук в руки:
    Була там і купа солодощів (ще трохи є :) ) і парфуми-мініатюрки для поповнення моєї колекції парф-маньяка )), і оригінальні бусики, які сина хотів забрати в свою лєго-колекцію (саме їх йому там бракувало :girl_haha: ) і чудові витинанки, як я шукала, і мила листівочка зі щирими і радісними привітаннями.

Дякуємо, Оля, за радісний святковий настрій, подарований нам!!! :) :give_rose:
    ps. вибачте за якість фото (

13. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Ось який класний подарунок отримала від Адріасі :girl_dance:
    Там є солодощі, апельсинки, вишитий рушничок новорічний і чудові, пахучі милка :girl_in_love:

Адріаночко, дякую! :girl_tender:

14. gnoma

gnoma Member

Моїм Миколайком була форумляночка sofka08. Отримала я просто суперовий подаруночок:girl_tender: Отаку красоту я побачила в коробці:
    Була там мега класнюча чашка з якої я тепер попиваю чайок і кавусю, іграшки на ялинку, стильні буси фіолетового кольору, відкриточка і купу смачнющих цукерок. Добре що фото я зробила одразу після того як отримала подарунок, а то вони б не дожили до сьогодні :)
    Ще там була отака гарна і дуууже мені потрібна шкатулка. Там вже оселились всі мої прикраси
    А ще пахнюче милко і такий милий новорічний ведмедик

Дуже дякую Софійка за такі гарні подаруночки, тішилась ним як дитина, за той святковий настрій і відчуття свята :girl_in_love:

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ось я така везуча цього року, що в цій темі другий раз :) , я вже гріюся в шалику, який мені подарувала Лесюня, як тут нині прийшов ще один подаруночок від мого додаткового Миколайка, в лиці DesperateHousewife.
    Шоколадний Миколайко великий і багато малюсіньких , теж шоколадних :), пляшечка на воду на спорт з супер модним і настільки дотепним малюночком-краса, листівка з привітанням :)girl_in_love:) і такий милий, ніжний власноруч певно зроблений ангелик :girl_tender:
    Ось така я на малюночку на фляшці :girl_curtsey:
    Ангелик, запакований був в таку гарну обгортку. Вішаю Ангелика на стіну

Наталочка, дякую тобі дуже! Я не знаю, чим я заслужила такий подаруночок, але мені надзвичайно приємно!!!!
    Цей Миколайко такий видався приємний для мене, сама не вірю. Подарунки від двох дівчат яких знаю, яких люблю і дуже ціную, що вони є в мому житті і тішуся, що мені пощастило з ними познайомитися!:girl_dance:

16. левиця

левиця Well-Known Member

А моїм Миколайком була Христинка-hrystusja. Подаруночки суперові.

Класнюча новорічна іграшка

Різдвяна свічечка з рушничком

Улюблена чоколядка та екологічно чистий браслет

Дуже-предуже дякую Христинко. Все просто суперове!!!!

17. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Моїм Миколайком була чарівна Haidee.
    Подарувала мені чудовий настрій та посмішку на цілий день, за що їй величезне дякую! І Сашуліку дістались чдові подарунки!
    Загальний вигляд
    [​IMG]свічечка (двохстороння) [​IMG]листівочка[​IMG]шаль: [​IMG]

18. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Моїм Миколайчиком була левиця

19. Tanju

Tanju Well-Known Member

І я сюди хвалитись. Моїм Миколайчиком була Natalysa. Все дуже гарне, зроблене з душею, святкове! Всі ми були чемні,тому нам і попався такий класний Миколай. Дякую, Наталя,було приємно познайомитись. А от і подарунок:

Велике-величезне ДЯКУЮ! Веселих свят!

20. napoleona

napoleona Well-Known Member

Моїм миколайком була Любімая:)
    дивіться задарила нас і дітьо(п.с. книжечка зараз то наше всьо - кожен день читаємо по пару годин підряд))))
    [​IMG][​IMG]
    а про оце я мріяла давно:) і о чудо, мені ще і таку новорічну святкову тільдочку подарили:girl_dance::girl_dance::girl_dance:
    [​IMG][​IMG]
    дякую дуже-дуже:kiss:, вона у мене тепер буде біля ялинки стояти