Відповідь: фотополювання на собак ---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ----------
Відповідь: фотополювання на собак щось я давно Байкала не фоткала; ось такий він, коли ми от-от маємо поїхати до Львова, навіть улюбленим м'ячиком не хоче бавитись
Відповідь: фотополювання на собак Ну Пушинка, ну і фото, таке смішне, таке гарне, той кубик-рубик суперовий. Цікаво що він гамав
Відповідь: фотополювання на собак це - Sam, "цуцик" в тій сімї, де я за дітками дивилася. Ще одна дитина була))) особливо було радісно, коли той "цуцик" обніматися вискакував))) а це мій "старічок", фото зроблене сьогодні (фотографувала мобільним)
Відповідь: фотополювання на собак Всім привіт (а французу з Києва- "пламенний") від ІЗАБУ КІСС МІ КІСС (для своїх Манана, що також не просто так вам ,а в перекладі з грузинської -"глибоке споглядання сутності речей") Січень, на вулиці -20, Манана іде гуляти: "-Хатім фільму,хатім фільму! Два білєта на днєвной сєанс: для мєня і моєй Скво!": Щастя їсть: СУШИмо БУЛЬДОГА: "Нє будітє во мнє звєря, он і так нє висипаєтца!" БАГІНЯ: Обережніше, водій, не дрова везеш!"
Відповідь: фотополювання на собак моя маленька любов сподіваюся,цього разу таки маленька вийде... бо ще виженуть мене з форуму з тими псами... що тоді буду робити?