Форумлянка року 2013.

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем Маруся-мама, 2 Січень 2014.

1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Форумлянка року 2013.

Чому? Хіба там заборонено висувати ту, чи іншу кандидатуру?

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

3. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Як на мене то Сніжна заслуговує основне звання ФОРУМЛЯНКА РОКУ, без будь-яких номінацій.

4. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

тю, та ж кількість призів від спонсорів не ризинова, тому й номінацій лише 5, і крім Сніжної ще є чимало достойних форумлянок, які не в вписуються в жодну номінацію. Тому і є ця тема, в якій можна подякувати, хоч і без призів, але і без обмежень ;)

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну я б так за всіх не казала ;), для мене форумлянкою року могла би бути зовсім інша форумлянка і думаю у багатьох ще інші. Власне тому що
    І я не розумію, чому не вписується у номінації? Якщо для вас ті дописи були потрібними, то і позитивними, ну так можна і позитивом року обрати. Не створюйте проблеми на рівному місці!

6. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Не в тому справа, просто в цій темі про неї практично всі висловлювались, як про найкращу порадницю року і взагалі форумлянку року. А в підсумку номінаціі створені так, що вона в ці категоріі не дуже вписується і не в призах тут справа. Думаю багато хто зрозумів в чому причина.

---------- Додано в 16:42 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ----------

Так, багато є достойних, які не вписуються в ці категорії, безумовно достойні дівчата!
    Але саме цю форумлянку визнали найбільше і згадали в багатьох дописах цієї теми, на якій і базувалося опитування і конкурс.

7. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Не думаю, що Сніжній дуже залежить на нагороді, а ставлення до неї і всенародне :) визнання і так видно.

---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:44 ----------

Та може і є там якісь закулісні ігри, ну але що вже, як є, так є, чи треба вже рвати сорочку на грудях за ту номінацію і буде черговий конфлікт в черговій темі?

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

плюс, номінації обговорювались із спонсорами. Спонсори у нас незаанґажовані, якщо що.

Не будьте смішні і не треба вірити в теорії змови. Он для багатьох певні форумлянки є поза конкурсом, а конкурс і є для того щоб була можливісь вибирати. Інакше це не конкурс. А тут дівчатка здається просили конкурс...

10. Korona

Korona New Member

Noc - за терпіння і бажання завжди йти на зустріч

11. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

щойно побачила цей "концерт"

Gestija, наступного року можете виступити організатором конкурсу, написати правила, узгодити з модераторами, озвучити бажані номінації, надати призи, організувати їх доставку.
    і будете впевненою, що все чесно і точно
    музику замовляє той, хто платить гроші

зрештою, ніхто не заважає особисто придбати подарунки тим, хто на вашу думку цього заслуговує

не словом, а ділом!

12. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

no comments... До чого тут призи і подарунки? Я вважала, що конкурс базувався на цій темі і думки і вподобання більшості форумлянок мали би враховуватись. Я вже свою думку написала тоді. Більше в цій брудній білизні не копирсаюсь.

13. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

дивно, ви ж цю білизну і дістали
    це всього ваше припущення

конкурс не базувася на жодній темі
    був проведений виключно з ініціативи спонсора
    були враховані всі вподобання форумлянок, що проголосували/вказали своїх кандидатів