Відповідь: Форумлянка року 2013. та вже не перебільшуйте так, бо виходить, ніби хтось щось має проти власне цієї форумлянки!
Відповідь: Форумлянка року 2013. Як на мене то Сніжна заслуговує основне звання ФОРУМЛЯНКА РОКУ, без будь-яких номінацій.
Відповідь: Форумлянка року 2013. тю, та ж кількість призів від спонсорів не ризинова, тому й номінацій лише 5, і крім Сніжної ще є чимало достойних форумлянок, які не в вписуються в жодну номінацію. Тому і є ця тема, в якій можна подякувати, хоч і без призів, але і без обмежень
Відповідь: Форумлянка року 2013. ну я б так за всіх не казала , для мене форумлянкою року могла би бути зовсім інша форумлянка і думаю у багатьох ще інші. Власне тому що І я не розумію, чому не вписується у номінації? Якщо для вас ті дописи були потрібними, то і позитивними, ну так можна і позитивом року обрати. Не створюйте проблеми на рівному місці!
Відповідь: Форумлянка року 2013. Не в тому справа, просто в цій темі про неї практично всі висловлювались, як про найкращу порадницю року і взагалі форумлянку року. А в підсумку номінаціі створені так, що вона в ці категоріі не дуже вписується і не в призах тут справа. Думаю багато хто зрозумів в чому причина. ---------- Додано в 16:42 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ---------- Так, багато є достойних, які не вписуються в ці категорії, безумовно достойні дівчата! Але саме цю форумлянку визнали найбільше і згадали в багатьох дописах цієї теми, на якій і базувалося опитування і конкурс.
Відповідь: Форумлянка року 2013. Не думаю, що Сніжній дуже залежить на нагороді, а ставлення до неї і всенародне визнання і так видно. ---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:44 ---------- Та може і є там якісь закулісні ігри, ну але що вже, як є, так є, чи треба вже рвати сорочку на грудях за ту номінацію і буде черговий конфлікт в черговій темі?
Відповідь: Форумлянка року 2013. З огляду на останні дописи мушу відписатися. Дівчатка, мені дуже приємно, якщо за цей час я змогла комусь реально допомогти і що власне комусь стала у пригоді. Все решта- не має значення. Бо я реально не цікавлюся номінаціями, конкурсами і т.п. і заглядала у цю тему лише власне як у темку, щоб подякувати усім, віртуальне спілкування з якими приносить задоволення. Тому не варто "роздувати з мухи слона"- "я в ігри, конкурси, номінації не бавлюся і цим узагалі не цікавлюся ". Всім дякую за довіру та подяку. Тому давайте більше ту тему не піднімати ( дякую ще за розуміння).
Відповідь: Форумлянка року 2013. плюс, номінації обговорювались із спонсорами. Спонсори у нас незаанґажовані, якщо що. Не будьте смішні і не треба вірити в теорії змови. Он для багатьох певні форумлянки є поза конкурсом, а конкурс і є для того щоб була можливісь вибирати. Інакше це не конкурс. А тут дівчатка здається просили конкурс...
Відповідь: Форумлянка року 2013. щойно побачила цей "концерт" Gestija, наступного року можете виступити організатором конкурсу, написати правила, узгодити з модераторами, озвучити бажані номінації, надати призи, організувати їх доставку. і будете впевненою, що все чесно і точно музику замовляє той, хто платить гроші зрештою, ніхто не заважає особисто придбати подарунки тим, хто на вашу думку цього заслуговує не словом, а ділом!
Відповідь: Форумлянка року 2013. no comments... До чого тут призи і подарунки? Я вважала, що конкурс базувався на цій темі і думки і вподобання більшості форумлянок мали би враховуватись. Я вже свою думку написала тоді. Більше в цій брудній білизні не копирсаюсь.
Відповідь: Форумлянка року 2013. дивно, ви ж цю білизну і дістали це всього ваше припущення ви уточнили б, якщо мали якісь сумніви, перед тим, як воду каламутити на весь форум конкурс не базувася на жодній темі був проведений виключно з ініціативи спонсора були враховані всі вподобання форумлянок, що проголосували/вказали своїх кандидатів