Форумлянка року 2013.

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем Маруся-мама, 2 Січень 2014.

1. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Відповідь: Форумлянка року 2013.

Приєднаюсь до попереднього допису aknytsU і напишу, що форум і найчарівніші, наймудріші, найдобріші, найчуйніші, одним словом - най-найліпші форумлянки мені теж просто допомагають йти по життю: готувати найкращі страви, випічку і десерти, підбирати косметику і догляд за собою, шопінгувати в онлайні, підтримувати себе у формі, виховувати дитину і турбуватись про здоров"я, відточувати стиль в одязі і взагалі стиль життя. В багатьох дівчат, читаючи дописи, так мимоволі вчуся легше сприймати різні ситуації і просто щиро радіти життю.
    Дякую, що ви такі є!

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

сумніваюсь, що це реально. Дуже багато претенденток, і всі достойні!

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Маруся-мама на початку вже писала, що це не конкурс, а просто тема для можливості висловити свої подяки, думки і так далі.

3. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

так і є!
    але конкурс також буде, вже маємо спонсора та призи,
    попередньо скажу, що буде 5 номінацій і голосування...
    напевно, з понеділка запустимо

4. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Напишу і я. Читала форум вже давніше, але активним користувачем стала під час вагітності. Дуже мені імпонує атмосфера дівчачих посиденьок)
    Цьомцьомка є для мене мамою року. Смиливість, віра, а головне переконаність, що все буде добре допомогла їй побачитись зі своєю донечкою. Нехай росте на втіху батькам!
    Фісташка - така жіночна, тендітна..дуже симпатична мама)) Хай синочок тішить Вас і надалі.
    Сніжна - люблю за досить змістовні відповіді і точну інформацію.
    Окремо хочу виділити дівчаток з теми "Як нарешті стати мамою". Сила духу і віра творять дива. Багато хто покинув вже цю гілку. Бажаю Вам всім в цьому році мати статус мами!

5. olangel

olangel Well-Known Member

Цьомка то просто бомбезна людина, на яку приємно подивитись, є чого повчитись і надзвичайно захопливо її читати.
    Plenilunio людина яка раптово увійшла в моє життя, завжди зі своєю думкою і поглядом, чудова матуся і я її люблю
    Moonlight завжди приємно поспілкуватись
    maryshunka позитивна і добра, в захопленні від усієї сім"ї
    apelsyn людина з якою мпілкуюсь кожен день і такє враження, що знаємось все життя :girl_tender:
    ну так продовжувати можна дуууже довго!!!! Всі дівчатка суперові і завжди допомагають один одному чим зможуть.

6. Lamara

Lamara Well-Known Member

Рона, Руда Лисиця , Уляночка , Каті - мої духовні сестри- шопоголічки))
    Цьомцьомка - матуся, яка завжди на хвилі позитиву. А іі щоденник настільки пронизаний щирістю, любовью, теплотою, що годі відірватись! Пишіть побільше ( а ще краще книгу)
    Seshat , AilataN, Olka Sherolka, kvVitKA, truskaffka - просто приємно читати:girl_wink:
    Сніжна - ваші дописи завжди змістовні, прям як довідкове бюро))). Дякую вам що завжди знаходите час та бажання допомогди нашій міні-країні під назвою "Посиденьки" !
    napoleona, Halina, Megan, Тигриця, хельга, gnoma, jylanda, zetta, Yoda - дуже сумую за вами, моі подружечки по чату! Та ніяк мені не виходить з вами спілкуватись як раніше :girl_blush2:
    І взагалі дякую всім дівчаткам, які люблять цей форум!
    ps. певно не я одна така, коли одне воко тільки відкрила, а вже рука тягнеться до планшету щоб почитати щось новеньке:girl_tender:

7. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

kvvitka,kati-захоплююсь ними,дуже позитивні,стильні,гарні дівчата і хороші мамусі,
    карапуз,іриска-навіть не поясню чому,просто подобаються мені!Вони такі"Світлі"..словом Кльові)

Ну і моя Тигрица-просто за те що вона є))за підтримку,за активну участь в мому житті)))

8. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Сніжна і Орман - за "енциклопедичні" знання.
    Liliyah Romanova - за все!!!за наше!
    Злючка - скільки разів її бачу, стільки вона інша і "неймовірна"
    Зетта - у мене вона асоціюється з Кетрін Зетта Джонс, мудрість, урівноваженість і жіночність
    Рона - багато для себе "начерпала" з її дописів.
    Ксанка - за сміливість!!!
    Зорянівонька - за впертість!!!
    Нітріотка, Дівчина весна,Айлатан - за цікаві і веселі дописи!!!
    Маруся-Мама - за зміни, за те, що не здається, що вміє донести це до нас (щоб і ми вчились)
    Цьомцьомка - мама форуму, всі троє дітей на ній одній!!!!
    Фуроре - за "кроки вперед"...[
    І багато інших є дівчат, які вносять в життя форуму "свою ізюмінку"

9. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Якби треба було вибрати одну форумлянку яка уособлює ДП - це для мене Маруся-мама.
    Люблю читати дописи kvVitKA- легко, позитивно. Навіть якщо песимізм проскакує. то він всеодно оптимістичний :)
    AilataN - родзинка гострих дискусій :)
    cjomcjomka - віра року. Мороз по шкірі пішов, коли я ім*я в третій лінієчці побачила, як на мене дуже влучно.
    Zoryanazirka - сама того не знаючи надихає мене на значні і важливі зміни :)
    Відкриттям року для мене стали дівчата-рукодільниці - Імель, terezka, Oduvashka, Holly, Orman, algo, simona.
    Orman.

10. Orman

Orman Модератор-бомба

то ти просто позитивна.

раз прийшла, то вже відпишуся
    kvVitKA, Фіяна, Одувашка, Імель - моя близька любов.
    Ліля і Маруся - далека любов, але дуже міцна. Ми би сработалісь.
    Зетта - мій спокій.
    Сюзі - клаааасна

дякую Марусі-мамі, kvVitKA, Фіяні, tiramiska, zetta, cjomcjomka, Пупсик, jalla, Meriroma, Siania, NataliaFed, Rona, Corena, Nastylove (така ніжна), Suzi, Virchuk, ckorpionsha - за те що "прописали" мене в цій темі. Деякі дописи були сподівані (але від цього не менш приємні), а деякі - сюрпризи.

Точно когось пропустила - звиняйте.

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Треба зібратись до купи, і "спитись" ну або зіспіватись )))

12. Orman

Orman Модератор-бомба

і снова здрастє
    ще красотулєчку вернісажниць пропустила - я шось мало на вернісаж заходжу, але галочка "моє" стоїть міцно і на форумівки ходжу по графіку. Мар"яся, Холлі, Пупсик, Терезка, Сімона, Алго і дальше кого приховав мій склероз - люблю, цілую!

---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ----------

це знову я - останній раз - обіцяю

в мене ще є номінація "сонячний зайчик форуму" - kati, Злючка, Карапуз, Зануда. Ми мало перетинаємося, але це не шкодить на сонячність - і світить і гріє.

13. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Для мене вубще посиденьки всі і цілий рік)
    Хочу виділити
    Цьомцьомку - за позитив, за щоденник
    Нітріотку - за затишок і взагалі за товариство
    Амаретто - за саму смачну каву, яку я пила в 2013 році
    Іспанку - за підхід до дітей
    Олю-Algo і Virginia - за терпіння і мужність :girl_crazy: за витримку

Дівчина Весна - за дописи, як вже писали - за серіал))) Чишки тебе чекають))
    Тетянці - за розуміння в питаннях "Діти-першачки"
    Олеся Seshat, Росток - заношу в номінацію Автолюбительки
    Пупсик і Sera - в номінацію активна громадська позиція
    Всім посиденьки заношу в номінацію "Позитивне спілкування"

14. Альона

Альона Well-Known Member

Я не є активним дописувачем, зате є активним читачем і цінителем. В Кухню я не йду- у мене там комплекс неповноцінності розвивається, а решту тем часто перечитую.
    Сніжна, Lyudvig, Nitriotka, O darochka, Seshat, Sera, Margarett, Gorgona, Rona, MorsImmortalis, Monopoliya, Supernatural, Rostok ..... - дуже люблю читати їхні дописи.

Ну і звісно приєднуюсь до попередніх дописів, де називали " тяжку артилерію " форуму. Це супер що львів'янки мають такі посиденьки. :girl_claping:

15. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Дівчата, а чому немає номінації ''порадниця року'' ? Тут майже усі згадували Сніжну, а в ті номінації якось не дуже пасує :girl_sad:

16. бетменша

бетменша Well-Known Member

Мене це теж дивує. Адже конкурс, я так розумію, формувався на основі даного опитування? А тут Сніжна явно перемагає. Особисто для мене форумялнкою року стала Галочка, бо ми багато спілкуємось поза форумом. Але на самому форумі хотілось виділити саме Сніжну.

17. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Я теж тут більше читач, але напишу в цій темі (приємно, що і мене згадали :girl_blush2:). Взагалі люблю читати усіх, і у кожній темі можна знайти щось цікавеньке :girl_yes:.
    Душею форуму для мене є Лілія Романова та Маруся-мама, класно пишуть!
    Позитивні красунечки - kvVitKA, kati, Уляночка, Hereuse, від них реально заряджаєшся хорошими емоціями і добрим настроєм.
    Цікаво читати дописи Seshat (класні дописи, хороша людина), AilataN, Сніжна, Rona (дають добрі поради), zaderyshka (така весела, прикольна), Імель (теж дає хороші поради, часом "строга, но справедлива"), natorella, Kraplynka, Nitriotka, MorsImmortalis (імпонує стиль дописів), Lyudvig, Sera (часто збігаюсь у поглядах), сkorpionsha (всіх зараз не згадаю).
    Ще дуже подобається Zoryanazirka – і як вона стільки встигає :girl_in_dreams:?
    Супер-мама – Цьомцьомка, смілива, жіночна, справжній оптиміст.
    Взагалі багато цікавого і корисного взнала та навчилась завдяки цьому форуму :girl_in_love:

Останнє редагування: 16 Січень 2014
  18. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

їхні дописи справді цікаві, іноді дивуюсь як вони встигають у кожній темці дописатись:girl_blush2:
    я теж часто заходжу , але не встигаю так багато дописувати.
    Шкода ,що нема якихось номінацій для новачків, бо хотілось би теж позмагатись:girl_blush2:

19. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

як тільки побачила назву теми у мене відразу в голові з"явились два ніки:
    Сніжна-надзвичайно цікаві, обгрунтовані та вичерпні дописи, завжди прислухаюсь до ваших порад, особливо що стосуються медицини. Дякую Вам за те, що Ви з нами і завжди знаходите час відписати і порадити. Реально заслуговуєте на звання Форумлянка 2013!
    Цьомцьомка - МАМА. МАМА з великої букви. Юлясик, ти для мене ідеал мами, ідеал дружини. Твої дописи також завжди дуже інформативні та корисні. Я дивуюсь, як ти усе встигаєш і завжди спокійна, виважена і дуже коректна в своїх дописах. Бажаю тобі щоб малята твої були здорові, а ти завжди для них була БЕРЕГИНЕЮ.

Щодо решти форумлянок то дуже багато дівчат заслуговують на те чи інше звання. Зокрема хочу відмітити форумлянок, дописи яких я завжди з цікавістю читаю:Дівчина Весна- чудо позитивчик (чомусь навіть не дуже веселі дописи ваші викликають у мене посмішку), Фісташка, Жанна, Багіра, Росток, Норіс, Іnvisible, katysik, Kohaju, - за підтримку та дружню компанію в темці про малят. Нrystusya - один позитив, сплошна доброта та щирість. Артеміда, Алго - просто за те, що добрі і щирі)

20. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

http://posydenky.com/showthread.php?t=111187 Тільки от голосування склали, так, щоб Сніжна туди точно не попала. Хоча кожен і так залишиться при своїй думці.