Форумлянка року 2013.

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем Маруся-мама, 2 Січень 2014.

1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: Форумлянка року 2013.

я свиня. знала, що когось забула, ну щоб Олесю..
    не лише уособлення щирості і духовної краси, а ще - приклад шляхетної, освіченої європейської паняночки і дуже талановита дівчина.

2. blakytnooka

blakytnooka Member

з задоволенням читаю дописи багатьох форумлянок - але хочу виділити одну - цьомцьомку. Така сила духу, така мудрість, покора, материнська любов та ніжність, така жіночність, той список можна продовжувати... То для мене неймовірний приклад!!!

3. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Я не зовсім розумію назви номінацій :). Бачу у кожної дописувачки інші. То ж напишу так :
    Краса форуму - Kati! Люблю цю форумлянку вже купу років!От чимось зачепила і все-любофф:)(цю форумлянку також додаю у всі номіації ,що наведені нижче).
    Шарм та стиль форуму - kvVitkA, Zoryanazirka - рівняюсь на вас дівчатка!
    Моя людина форуму(дуже близькі мені по духу)-Artemida, Попелюшка, Ola-lyola, Багіра, zetta.
    Кулінар форуму- Маруся-мама, Христуся, Jalla.

Мама року- cjomcjomka та Borsuchok.

Rona, Vittoriya, Мія - як я хочу бути таким фізкультурним маньяком як ви. Але маю відмазку-не маю часу:). Але я вас читаю:) І в думках з вами то все витворяю;).

Також завжди з радістю читаю дописи Карапуза, Marcipanka, Mazerati, Fistawka,Suzi,Zvizda, Сніжна,Зорянівонька.

Зараз всіх не згадаю. Але виклала наразі тих, хто найбільше запам"ятався за цей рік.
    Кожна з форумлянок близька по-своєму. Хтось чогось навчить, хтось заставить над чимось задуматись, хтось стимулює бути гарною, стильною та успішною:girl_tender:...Дякую вам за це!!!!!:girl_tender:

4. katysik

katysik Well-Known Member

Я з посиденьками відносно недавно, очно на жаль поки нікого не знаю, але зі свого невеличкого пузатого і мамського 'досвіду' :girl_cool: хочу виділити наступних дівчат :)

Красуні форуму -> kati та Fistawka :girl_in_love:
    Мамуся форуму -> однозначно cjomcjomka :connie:
    Всевстигаюча бджілка форуму -> jalla :ed4d70def841dc74b57
    Порадники форуму -> Rostok та Сніжна :tanksmile:

А ще хочу виділити таких дівчат як Bulbashka, Brenda, Мар'яся, popelushka, buhgaltersha, rununkulos, Polalex, Margarett, Electra, кожна з вас по-своєму допомогла мені в різних ситуаціях, хтось порадою, хтось підтримкою, дякую Вам, дівчатка!!!:give_rose:

5. domino

domino Well-Known Member

Дівчатка-посиденьки, то мої помічниці-порадниці, ваші дописи і поради завжди просвітлювали мене на різних етапах мого життя. ДЯКУЮ!

Хоч я не вмію так гарно писати, так легко і не вимушено ставитися до життя і так гарно вміти його жити як КвВітка, але я стараюся....
    вона файна...неповторний шарм...смак...
    коли я тусувалася в темці про схуднення( а тусуватися в багатьох темках зразу,як багато дівчат це вміють, я не вмію, все мене тягне в шось конкретне, то дуже велике дякую Jasmin за ситему "-60" і дописи всіх дівчат з неї, вони реально мене тримали перший найважчий для мене місяць, не давали зриватися, підбадьорювали і просто надихали)))

Сильна людина і особистість - Вітторія,, цікаво, чи зійшлися б ми характерами в житті?:girl_cool: виділяю її за такі от сильні сторони її характеру.

Дівчатка-кулінарочки, Марципанка, Христуся, Корена, Амаретто, Jalla, Маруся-Мама та інші - тягнуся я до вашого рівня, чесно, стараюся....щоб мої смаколики ( хоч трошки були на рівні з вашими...

Рона - ну що сказати, тіло, душа, розум - ГАРМОНІЯ! В майбутньому обов"язково цього маю досягти!

Приклад сильної жінки-мами буду брати з Цьом-цьомки.

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Нарешті і добралась до цієї темки.
    Отже, форумні підсумки 2013 ріку:
    До занять спортом мене надихали Rona і Мія,
    Vittoriya відкрилась мені з іншої сторони, було приємно пересікатись в темах
    Дописи AilataN - завжди з ізюминкою, зачитуєшся ними.
    cjomcjomka - то героїня для мене, я одна з тих, хто переживав з нею народження Вірусі
    Suzi - дуже мені подобається її жіночність і виваженість.
    Якби була номінація місіс Лаконічність, то її б розділили Орман і Імель:)
    Sera - переміна року
    Натхнення до випікання і кулінарних звершень я черпала у Корени і Алісії, і у Рони.
    Рону взагалі тре виділити - бо багато моїх цьогорічних зацікавлень пересікались з її зацікавленнями. І там де я тільки почала щось для себе відкривати, Рона вже освоїла, так що вчитель року для мене однозначно Рона :girl_in_love:
    Трускафка просто мені дуже подобається, така світла і добра особистість, тримаю за неї кулачки.

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Хочу окремо виділити truskaffka , довго думала, якими словами її описати. Така ніжність в ній, доброта, толерантність, тактовність і пригадую при зустрічі точно таке ж враження на мене склала Трускавочка. Така делікатна, тендітна дівчинка! Але то не форумлянка року, а вже кількох років ;)

8. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

в силу певних обставин читала форум небагато, а останні півроку з кожним днем все менше і менше..
    отже виділю двох людей, дописи яких найбільш мені імпонують- трускавка- позитивна, щира, інтелігентна. і цьомцьомка- любляча мамочка, є чого повчитись майбутнім мамочкам).
    пс. а ще сніжна- її поради щодо вагітності.. криму - помагали знайти відповідь у невирішених питаннях.. і бетменша- цікава і розумна дівчина, вміє підтримати і розрадити в скрутну хвилину

9. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Особисто на форумі мало з ким знайома, але також хочу виділити тих форумлянок чиї дописи мені цікаво читати і яких я сміло можу назвати "Форумлянка року 2013"!
    Безперечно саму першу хочу виділити це Сніжна. Я ніяк не могла зрозуміти в якій сфері працює ця форумлянка. Завжди безцінні поради та величезний досвід у багатьох темах. Величезне Вам дякую!
    Через форум познайомилась особисто з bleste. Я і мій чоловік закохались в її неперевершені смачні тортики. Юля дуже світла та щира особистість з якою дуже приємно спілкуватись. Дуже дякую їй за те, що вона творить та поради для мене у випічці. Якби я вміла хоч десяту частину робити таку смакоту, я була б щаслива)))
    Gorgona це напевне форумлянка відкриття для мене. Я мало спілкуюсь з кимось незнайомим, а тут таке враження що цю людину я знаю дуже давно. На стільки просто, вільно та основне цікаво з нею спілкуватись. Дуже дякую Наталю за щирість та перший допис:girl_wink:!
    Також не можу не згадати красиву та милу форумлянку zjomka. Завдяки їй я наважилась на те, на що мабудь би не наважилась, дякую їй за підтримку та допомогу.
    З цими форумлянками я не знайома, ніколи їх не бачила, але виділити саме хочу стильну молоду мамусю трьох хлопчиків-богатирів Zoryanazirka за її шедевріальні смаколики які маю в закладках, це справді потрібно мати кулінарний талант та форумлянку Alicia чомусь здається що вона мені чимось знайома, завжди звертаю увагу на її дописи ну і також на смаколики!

10. AilataN

AilataN жива

Хотіла би згадати в цій темці головного мозга форуму- Мартіні :)
    а він ще й симпатичний мужчина:girl_blush2:
    ну і компанію модерів, нічо такі :xaxa:

Kerzenlicht- дякую, за дописи , і за життєві поради. Щиро рада, що знаю тебе. Дякую за підтримку в тяжкий період.
    terezka- дякую за розуміння і тверезі поради!
    jylanda- дякую за підтримку в моїй "францізькій" істериці :) і просто, за бла-бла.
    Яруська- то треба було так довго блукати, шоб знайтися на форумі? і такі гарні дописи писати, щоб я знову в тебе ( заочно) влюбилася?
    І про любов:
    zaderyshka, Карапуз, Дівчина Весна- не знаю чи я пропустила хоч один ваш допис, за щире признання любові в кармі прошу мене не вважати особою нетрадиційної орієнтації.:girl_in_love:
    Sera-таке добро в руки просто так не падає, видко я була чемна в попередньому житті:)
    Seferi- мама року, захоплююся вами. Дай вам Боже всього найкращого!
    Всім гарного спілкування в новому році, великої карми, поменше недопойнятих дописів, більше позитивних смайлів!

Щиро хочу згадати ще одну людину - Левандівку. Хоч його дописів і не було , але , впевнена, багато хто згадав його не раз, перечитуючи сторінки форуму.

11. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Для мене форумлянкою року є Ailatan.
    Наталю - дякую вам за ваш гумор, за ваші косметичні дописи, а за відпарювання капустяних листків в мікрохвильовці я вас готова розцілувати. Та що там я! Моя вся сім*я готова вас розцілувати за те, що вони тепер по три рази в місяць їдять голубці, а не три рази за сім років, як то було колись.
    Порадником року є Сніжна. Багато дівчат вже писали про цю форумлянку, тому просто приплюсуюсь і подякую :).
    Мамою року є Маруся-мама. Марусю - від вас черпаю великим черпаком натхнення, корисні поради в багатьох темах, корисні рецепти, ну і ваше схуднення стало для мене дуже великим стимулом, щоб врешті взятись за себе.
    Відкриттям року безперечно для мене стала O_darochka. Вона має такий моторчик в одному місці, вона стільки всього вміє робити, і робить! От дивлюсь на неї і так і хочеться хоч половину тої енергетики мати.
    Коліжаночками року є Hermi (останні два роки :) ), Divchyna vesna (Любаня, Будьків чекає на тебе! ), Olka Sherolka (Оля, Будьків чекає і на тебе! ) Seshat (Олеся, дякую тобі за те, що ти кожнаго разу, коли їсиш суші, з*їдаєш шматочок і за мене) Gorgona (Наталі, ти така весела і хороша, що навіть маючи поганий настрій, прочитаючі твоє повідомлення неможливо не посміхнутись!) Zaderyshka (Роксоляна Іванівна, ваші коментарі, щодо дописів в одній делікатній темі, мене просто розривають на шматки )))))))) )

12. bobryha

bobryha Well-Known Member

Я мабуть звання форумлянки року віддам Цьомцьомці. Для мене суцільне задоволення почитати її щоденник. Ну і як особистість вона мені дуже імпонує:girl_smile:

13. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

мусіла зайти ще раз і дописати.
    Хочу висловити своє захоплення двома форумлянками - Pilipka i Buriko. Коли читаю їхні дописи (в темі про усиновлення), дихаю через раз... Яким великим може бути серце!

14. Lingerie

Lingerie New Member

І я віддаю свій голос за Цьомцьомку)))

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Для мене в цій номінації ще + Seferi :)

16. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

17. poetka

poetka Well-Known Member

Я б додала в темку також форумлянина,точніше адміна форуму Мартіні за його терплячість(він знає,про що я :) ) Liliyah Romanova якій безмежно дякую за підтримку, я її особливо поважаю. Маруся мама дописи її якісь особливі і такі по-доброму дивні і цікаві, також особлива подяка Марусі за вілтон (вона в курсі) кращих фарб я не мала і за всілякі потрібні мені штучки:)
    Особлива жінка Rostok супер-мега-позитивна,як тільки зайшла до мене в квартиру, то я відчула (чесно) від тієї людини такий позитив і добрі емоції, що словами не передати,ну дуже вона класна (є такі люди які мають дуже сильну позитивну енергетику),це саме вона:)tanchyk цю дівчину знаю давно,правда заочно і по телефону :) але теж справила приємні враження, щира,добра і молода мамуся :) Не можу не відмітити кльовезну дівчину kvVItKA бачила її лише кілька хвилин в авто, і по телефону розмовляла, дописи її читала,що не могло не справити хороші враження про цю людину,вона досить стильна,цікава і така якась знаєте ЛЮДЯНА!!!! Музик була в мене також,то таке миле,файне дівчисько :) така скромна і приємна дівчина,теж мені запам"яталась,бо якась вона особлива,чи що??? Ну і як не відмітити мудру і завжди натхненну zetta особисто з нею не знайома,лише по дописах можу судити,що жінка не просто розумна, а мудра,що не мало важить. Дякую багатьм форумлянкам,що вони такі є, може когось пропустила,чи забула,як згадаю,то допишу, я просто сама рідко щось пишу, все більше читаю :)

18. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

О! Яка файна темка...
    Мені б хотілося відзначити кожну (кожного) форумлянку (форумлянина). Але, на жаль, всіх ніків не пам"ятаю, та й часу і місця це займе багато.
    Для себе хочу відмітити двох позитивчиків-Наталь - Нітріотку та Айлатан. Будьків, жді мєня, і я вєрнусь! Але разом з О_Дарочкою. Бо то така файна кубіта.
    Олесю (Сешат) -за особисте знайомство. Як тіко знайду нового кавалєра, почнеться нова мильна опера. А ще за толерантність і розум.
    Іспанка - хош, не хош, але то десь таки моя сестра. Ги-ги! Зачарувала усмішкою, і всьо тут.
    Зорянівонька - така файна мамуся. І просто файна.
    Сніжна - зе бест оф зе бест. Тверезий розум, змістовні дописи.
    Жанна (Джалла) - просто люблю. Пиво ждьот! І би з нею не тільки пива випила, а пішла в развєдку.
    Цьомцьомка - молода супер-мама року. Кльовезний щоденник!
    Вірчук - за тверезі копняки.
    To be continued...

19. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Це перший рік, який я прожила з форумом. Особливий, незвичний, цікавий та новий рік.
    Хочеться подякувати усім форумлянкам за дописи, що надихають, тішать, звеселяють, за слова підтримки та надії, за корисні поради та мудрі речі.
    Але одну хотілося б виокремити. Завжди, коли заходжу на форум, вона мені мило усміхається, попиваючи чашку кави.
    Головна наша Форумлянко, спасибі Тобі за цей форум. За те, що він у певній мірі змінив мене, допоміг у пошуках відповідей на важливі питання. За те, що я таки повернулась до читання, за нові можливості і поставлені цілі, за те, що нарешті зрозуміла, що у мене не дві ліві руки ;) Ти відкрила світ, в якому безліч речей, що можна осягнути, ти зуміла зацікавити мене та самовдосконалюватись!
    То ж тепер без Тебе нікуди!

20. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

я тут все читаю про форумлянок, а може то голосування зробити? ну щоб не просто перераховувати всі хороші якості, а й вибрати найкращу форумлянку?