Відповідь: Форумлянка року 2013. Для мене форумлянкою року є Яруська ,її дописи влучні, дотепні і близькі мені по духу , а знайомство з нею дало мені доброго "копняка" ))
Відповідь: Форумлянка року 2013. Сніжна - за змістовні, обгрунтовані дописи. Мазераті, Тетянка, Карапуз- просто люблю їхні повідомлення читати
Відповідь: Форумлянка року 2013. AilataN - за позитивну життєву позицію , оптимізм , вміння висловлюватись . Zoryanazirka, Фіяна, Орман- гармонія, жіночність, мудрість. А Марійка в мене ще й в скайпі є) Квіточка - вміння сказати свою думку такою як вона є , за інстаграм, за любов до своїх чоловіків , батьків , розумничка, дякую за книжечки. Усмішка - легка, реально усмішка) , відкрита, дбаюча ) Yoda - така не говірка) хороша, добра, скромна , дякую за Миколайка. Дівочки ви такий гарний світ і всі різні різні. Оля алго - толерантність і розуміння . Дана - моя кулінарна порадниця) Каtі, Gone Baby Gone - за красу. Ну і Імель, колючка на форумі, насправді добра , помічна, скромна. Дякую ій за те що поділилась зі мною де чим своїм)
Відповідь: Форумлянка року 2013. cjomcjomka -я просто не розумію як Юля все встигає, мені здається її пологів чекав цілий форум(а дехто певне й дихав з нею). Мега позитивна форумчанка. Хай Бог дасть їй здоров'я, сили і терпіння. AilataN-ну і Наталя. Після її доброго копняка трішки змінила свої погляди, настроїлась на бажане. І моє життя таки кардинально змінилось А решта всіх люблю, кожного за "щось", але писати не буду бо треба буде половину форумлянок написатиТішить що на форумі є людини які не будучи тобі другом вміють в тяжкі моменти підтримати-порадити
Відповідь: Форумлянка року 2013. Я майже з усіма знайома лише віртуально, але кожна з форумлянок дуже-дуже реально змінювала мене в кращу сторону! Рона - за вміння одягнути себе та півфоруму, порадити що з чим, за непепевершений стиль та жіночність Вітторія - ти дуже сильна духом і тілом, супер спортсменка і просто красива дівчина - все в тебе вдасться, але як і в спорті -для результату треба попрацювати)) Зоряназірка - за те, що є моїм ідеалом щасливої жінки чи дружини - за красу, впевненість і велику сім*ю; Кввітка - за чудові фото, часті подорожі, круті дописи і просто за таке гарне та легке ставлення до життя! Каtі, Gone Baby Gone - за красу, а ще - ніжність в очах та любов до рідних у своїх фото . Айлатан, Сніжна, Яруська - за мудрі поради, корисну інформацію та почуття гумору) Алісія, Марципанка - за чудові рецепти, за вміння ніби з простих страв/рецептів зробити шедеври вишуканої кухні) От би в наші ресторани такого шеф-кухаря Вибачайте, якщо про когось не написала, дійсно тут дуже багато хороших людей та сильних особистостей!
Відповідь: Форумлянка року 2013. Дуже гарна тема! Просто не можу пройти повз неї . Список буде дооовгий, бо без цих людей не уявляю форуму! В першу чергу, дякую посиденькам за sofka08!!! Просто МЕГАхороша людина! Не знаю, як жила без неї раніше. Для мене Софка – це завжди гарний настрій, цінні поради і вміння знайти потрібні слова у потрібний момент. gnoma - жодні слова не здатні повністю передати моє ставлення до цієї людини! Скажу просто - люблю її сильно-сильно!!! Nitriotka – це мій шалений позитив. Унікальна людина! Одне її повідомлення - і мені хочеться, якщо не реготати, то точно, хоча б просто посміхнутись! nromaniv і casablanca - дуже привітні, відкриті, добрі та щирі форумляночки! Спілкування з ними завжди несе гарний настрій. Щаслива, що ми познайомились. Corena і Marcipanka– мої кулінарні музи . Завдяки цим людям мої рідні скуштували багато смаколиків. MorsImmortalis - а це однозначно моя читальна муза. Завдяки цій форумляночці хочеться читати день і ніч. Просто обожнюю її відгуки до прочитаних книг. Sechat – читати її дописи – це суцільне задоволення. А ще відкрила для себе, що ця людина вміє не лише ділитись гарним настроєм, але й може швидко, легко і просто прийти на допомогу, ніби так і мало бути ))). Truskaffka, Рона, Маруся-мама, Patty – за змістовні та цікаві думки. Не з усім написаним завжди погоджуюсь, бувають розбіжності в поглядах, але ви змушуєте мене замислитись, а іноді і переосмислити багато речей. Дякую вам! arushka, jylanda, O darochka, Fistawka, kvVitkA, aknytsU – просто люблю ваш стиль написання – легко, невимушено і часто з гумором. Ваші дописи завжди підіймають настрій! А взагалі, список я б могла ще продовжувати дуже довго. Бо на ДП просто величезна кількість форумлянок, які достойні звання «форумлянка року»! Залишайтесь такими, як ви є! Бо саме тому, що ви усі такі різні – цей форум завжди буде цікавим, корисним і пізнавальним!
Відповідь: Форумлянка року 2013. Дуже хотіла б, щоб форумлянкою року була Сніжна. За корисні розумні дописи.
Відповідь: Форумлянка року 2013. ну добре, тоді номінації будуть тільки в мене))) на власне форумлянку року номіную Сніжну, дуже подобається її компетентність, підхід, і бажання допомогти мама року для мене особисто (бо загалом кожна по-своєму достойна, а Цьомцьомка взагалі крута)) ) то Фісташка як сьогодні памятаю як хтось з форумлян сказав мені - "ну коли ти вже будеш думати про лялю, он Фісташка вже вагітна, а вона пізніше одружувалася", а я на то "угу-угу" (не признаюся що вже плануєм) і пішла дивитися хто то Фісташка вони з синочком на 6 тижнів впереді ще з вагітностіі я все підглядаю, що там нас може чекати в тому віці))) не знаю, чому так, бо є на форумі і ближчі по віку ровесники (певно ще дуже подобаються її мамські емоції і почуття) Дорослішання року і "бджілка року" то мені jalla Жанна, надіюся не образишся за першу номінацію, але з народженням другого синочка ти така свідома стала співрозмовник року то Вітторія не обовязково жити в тій самій країні щоб "пагаваріть" і поділитися всяким різним, а ще дуже люблю твоє волосся))) Вдосконалення року і попередніх років то Рона працює в усіх сферах, душа. тіло. розум. і тд. далі буде)))
Відповідь: Форумлянка року 2013. Для мене форумлянки року це Фіяна і Квітка, вони такі милі і життєрадісні, я завжди ними захоплювалась) Христуся в мене кулінар № 1 і файна господиня. Алго за СП і терпіння, якого в мене точно б не вистарчило) Холлі за те, що завжди можна звернути!
Відповідь: Форумлянка року 2013. писатиму сюди кілька разів - за 1 раз не получиться подякувати всім Безперечні зірки форуму - Маруся-мама, Орман, Сюзі, Лілія Романова. Незалежно від того, чи погоджуєшся з їхньою думкою, - читаєш і поважаєш Holly - спілкувались всього пару разів, а коли читаю її дописи чи коли в карму щось тепле від неї отримаю - таке враження, що все життя знайомі. Оля - мій приклад всевстигаючої багатодітної мами, молодчинка така. Хоч другу половину року мало спілкувались, Nastylove - вона в мене взагалі дежавю однокласниці 2 враження в памяті - як мій Сергійко ніжно пригортався до Насті на форумівці і чудове свято - день народження Артемчика. Сніжна дуже допомогла мені особисто своїми юридичними консультаціями. Щиро, щиро дякую! раніше я читала її дописи з якимось заздрісним скептицизмом - ну як людина може СТІЛЬКИ знати? а тепер заздрощі лишила і намагаюсь брати з неї приклад, щоб постійно тримати мозок в тонусі. Форумлянки, які мене підтримували в процесі народження Вірусі своїми дописами і телефоном - SoloZiLvova Соломія взагалі мені дуже багато на що в житті відкрила очі, дякую! і Orman. Безмежно дякую. Amaretto та o_darochka - хоч особисто не знайомі, але то ті працьовиті оптимістичні мамочки, з яких треба брати приклад. А ще - це, однозначно, ті водії, з якими не страшно перетнутись на перехресті з непрацюючим світлофором До компанії працьовитих - jalla. То не жінка, а дивовижа якась, мегакухар з немовлям на руках... я дуже хочу побажати, щоб в Новому році Ваші дітки забули про ті прикрі хвороби, які не давали спокою в 2013. Натуля - мій ідеал краси фізичної, модель з двома діточками. і по духу дуже близька мені людина. А ще закомпліментили мій щоденник, і я дуже вдячна всім, хто мене читає і щиро рада, що та писанина комусь подобається відчуття, що все ж забула когось важливого... тож, певні, повертатимусь сюди
Відповідь: Форумлянка року 2013. Тут певно всі будуть по кілька разів дописувати, бо неможливо за раз все пригадати і втиснути, а отак сидиш роздумуєш і хочеться ще додати. jalla-ти класна! Працьовита, мужня, водночас ранима і ніжна. Але навіть коли ти писала, що в тебе якісь проблеми, в мене ні на мить не зникало відчуття, що все в тебе буде добре, бо ти сама твориш добробуд навколо себе! Багіра така крута трансформація з веселої безтурботної дівчинки в мамуську! Через те, що не бачила її з пузком ( хоч я так розумію, вагітною таки бачила взимку, але не знала про це ) , то мені навіть якось важко реально усвідомити , що Іруська дійсно вже мама!!! Ну і за те, що синочок така ляля!! lawyer за теплі слова у листівці на Миколая, дуже приємно мене тим здивувала і зворушила! Іспанка, бо завжди має класний настрій! Seshat тепе на водінні згадую все її, щоб мати спокій під час їзди і зрозуміти, що дійсно, не все так страшно Suzy за те, що мене обидва рази вразили розповіді про домашні пологи, стільки спокою, впевненості в свої сили, любові там.Я і сестрі своїй висилала, аби вона почитала . Ну і тут же так само cjomcjomka за величезну віру в себе, мужність і впевненість. Троє діток з малою різницею це так круто!! hrystusja ну бо Ромчик мене давно покорив і за те, що Христуся для мене є прикладом того, що мрії здійснюються! terezka за неймовірну підтримку і допомогу влітку , коли були в дорозі з кицею і коли хворіли.
Відповідь: Форумлянка року 2013. І я хочу відзначити власне форумлянок віртуальних, бо ті - з ким вже спілкуєшся часто в житті - по-любому трохи ближчі та кращі)))) zetta -то для мене уособлення справжньої жінки - берегиня, муза, ангел для діток та сім"ї, дописи милі і сповнені мудрості та любові) virchuk -важко описати словами,просто дуже хороша людина, добра, мудра- гармонійна, прагне до змін; nitriotka, карапуз, яруська, задеришка - ті люди, дописи яких завжди приємно читати, особливо коменти) -море позитиву; kvvitka - неповторний стиль у всьому; і ще купу-купу приємних ніків, які відразу на думку не спадають)
Відповідь: Форумлянка року 2013. я пів ночі не спали і все поривалась до компа, я ж забула про Suzi! достойний приклад жінки і мами, за жіночність, за спокій і гармонію, яка мені завжди передається після прочитання її дописів і за толерантність і корисні поради Усмішка за добрі дописи, мені взагалі відчувається, що ти дуже світла і добра людина, а ще я пам"ятаю просто була закохана в старшу донечку, а меншу мабуть і не бачила вживу ( Corena-кулінарне відкриття року amaretto -то моя палочка-виручалочка в галузі заморозки і фаршированої риби ну і мушу написати jalla, за цей рік я почала вас по іншому сприймати, хтось написав номінацію "дорослішанання" ну якось так, за непокладання рук, за працьовитість і за відвертість кумась Лілю і Марусю за те що завжди допомагають порадами/інформацією коли я мучу їх в пп дівчата,а що ж ніхто місцевого синоптика не згадав?
Відповідь: Форумлянка року 2013. Я тут знаю небагатьох, але особливе дякую хочу сказати Веронці за долучення до чарівного світу парфюмерії і гарний настрій кожного дня!
Відповідь: Форумлянка року 2013. І у мене є свої номінації Знайомство року (вживу) - Іспаночка. Уявляла її собі трохи не такою. Але насправді вона дуже класна. Ну і ще Любімая. Аналогічно Відкриття року - мабуть таки Марік. Досі його прогнозу довіряю найбільше. І навіть мій муж-скептик вже присів на прогнози Маріка. Позитивчик року - для мене то незмінно Вероніка. Вона така щебетуха, що настрій піднімається від однієї згадки. А ще подружки Нітріотка та Одарочка. За їх дописи. Мамуся року - Юля-Цьомцьомка. Зворушливі дописи в щоденнику не раз викликали у мене сльози "умиления" (не знаю як то українською). Патріот року - Масяка та Пупсик. Їхні дописи у відповідній гілці (повні оптимізму та позитиву) запам"ятались мені найбільше. Пузатик року - Зорянівонька. Тут без особливих коментарів. Просто люблю її і все Порадниця року - Сешат та Росток. У автомобільній темі (дуже болючій та актуальній цього року для мене) знайшла у них підтримку і почерпнула багато цінного. Ну і безперечно Сніжна. Тут все ясно і без пояснень Найгарніша форумлянка - в мене їх чотири. І то вже кілька років. Каті, Попелюшка, Кольорова і Правовик. Ну і ще хочу відзначити Блондочку, Алго та Настілав. Це форумляночки, від яких віє таким теплом Люблю їх просто за те, що вони є.
Відповідь: Форумлянка року 2013. Дуже корисним відкриттям року в галузі точного прогнозу погоди став для мене maric але оскільки темка називається "Форумлянка року 2013", то для мене це однозначно сніжна - за велику кількість надзвичайно корисножиттєвих, розумних дописів на ДП.
Відповідь: Форумлянка року 2013. це не конкурс, адже тема в розділі Пляц Забав, а не Форумні Конкурси. Просто хочу, щоб нікому не було образливо, що нема призів.
Відповідь: Форумлянка року 2013. Форумлянками року для мене однозначно є мої кумасі Мар"яся і Холлі. То моя підтримка! Велике дякую Мар"ясі за наганяї і допомогу в розстановці пріоритетів. Дуже вас дівчата люблю і тішуся, що ви є в моєму житті і скайпі)). Знайомство року - Ліля. Дуже хотіла зустрітись вживу і нарешті то сталось. Відкриття року - Цьомцьомка. Я пройшла шлях від повного нрозуміння її до цілковитої підтримки! Особливе дякую за щоднник! Патріот року(цікава номінація) - Хомка. Кулінар року - Корена. Ну і традиційні гуру Дана і Маруся-мама Продавець року - Юля Данчик і Вірджинія Ніколь дякую за спільні прогулянки і поради. Орман за небанальність. Марусі-мамі, Квітці, Фіяні за те, що ви особливі. Ну і найкращий прогнозист погоди безперечно Марік!